97
Najekstravagantniji doček Nove godine održaće se u AMNESIA DISCOTHEQUE u Beogradu, sa muzičkim gostima KAYA, JUNIOR JACK i DJ setom PLAYA. Ulaznica košta 35€, sa neograničenom konzumacijom pića uključenom. Dodatne rezervacije separea, visokog sedenja i barskih stolova dostupne su po dodatnim cenama. Diskoteka se nalazi u Bulevaru Mihaila Pupina 165 i ima prostrani parking. Na dočeku očekujte luksuzan prostor, kvalitetan zvuk i vrhunsku rasvetu. Budite deo spektakla Nova Super Nova, naša zvezda će sigurno eksplodirati!
Adresa: Bulevar Mihaila Pupina 165 (pored novog Merkatora), Beograd, RS
Nova godina u klubu Armagedon, sa dva stejdza. Na prvom su band Marko Vukašinović & Jelena Pavlović, dok je drugi posvećen house muzici. Uživajte u neograničeni konzumiranju domaćih i stranih pića.
Adresa: BEKO Hala, Bulevar Vojvode Bojovića 6-8, (Kalemegdan, okretnica tramvaja 5 i 10), Beograd, RS
Dočekajte Novu godinu u renoviranom klubu Mirage, Ruska 1, blizu Beogradskog sajma. DJ Dragon, DJ Neon i Tri M Banda gradiće atmosferu, a neograničeno piće i hrana garantuju nezaboravan provod. Cena ulaznice je 27€. Rezervacija stola košta od 35€ do 400€, u zavisnosti od usluge. Očekuje vas vatromet u ponoć i VIP usluga.
Adresa: Ruska 1, Beograd, RS
Dočekajte Novu godinu u klubu Havana na Adi Ciganliji uz Havana Band i neograničenu konzumaciju pića i hranu na bazi švedskog stola. Cena karte je 3.300 din, sa promotivnom cenom od 2.700 din za devojke do 25.12. Obećan je nezaboravan provod uz muzički mix domaće i strane muzike.
Adresa: Ada Ciganlija, Makiška strana lokal br.2, Beograd, RS
Podeli