Milica Pavlović Nova godina

Milica Pavlović, poznata regionalna muzička zvezda, će nastupiti na proslavi.

Cena ulaznica se kreće od 180 evra do 1500 evra, u zavisnosti od pozicije.

2024

Doček Nove godine u Beču ove godine biće obojen posebnim sjajem, zahvaljujući spektakularnom nastupu Milice Pavlović, jedne od najtraženijih zvezda regionalne muzičke scene. Ovaj glamurozni događaj privućiće pažnju ne samo lokalnih stanovnika već i posetilaca iz celog regiona, obećavajući nezaboravno veče puno muzike, plesa i vrhunske zabave.
Milica Pavlović Nova godina 2025

Najjeftinija ulaznica za doček sa Milicom Pavlović je 180 evra, dok su cene za bolje pozicije između 400 i 650 evra. Za one najzagriženije fanove, koji su žele da uživaju u Milicinom nastupu iz neposredne blizine, cena ulaznice dostigla je neverovatnih 1500 evra. Ove cene odražavaju ekskluzivnost događaja, kao i popularnost Milice Pavlović, čija je sposobnost da napravi spektakularan šou već dobro poznata.

Nova godina sa Milicom Pavlović u Beču postavlja je nove standarde kada je reč o novogodišnjim proslavama, nudeći kombinaciju luksuza, ekskluziviteta i vrhunske zabave. Ovaj događaj nije samo prilika za doček Nove godine, već i za iskustvo koje će ostati upamćeno kao jedan od najglamuroznijih trenutaka u životima svih prisutnih.

2023

Milica Pavlović Nova godina - City hall Beograd

Ako ste želeli da Novu godinu dočekate u Beogradu na glamurozan način u elegantnom ambijentu, onda je City Hall pravi izbor za Vas. Ove godine Milica Pavlović će sa svojim nastupom zapaliti beogradsku publiku i garantovati dobar provod u strogom centru grada, u poznatom ekskluzivnom prostoru City Hall kod Vukovog spomenika. City Hall je poznat po organizovanju luksuznih korporativnih zabava, različitih svečanosti i venčanja. Svečana sala City Hall-a ima modernu rasvetu koja će napraviti prazničnu atmosferu zajedno sa novogodišnjom dekoracijom.
Milica Pavlović Nova godina 2025

Milica Pavlović je poznata domaćoj publici od 2011. godine kada je nastupala u šestoj sezoni muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Objavila je ukupno četiri album, ali je najpoznatija po pesmi Seksi senjorita, što ubrzo postaje i njen nadimak. Milica Pavlović je muzički umetnik koji se uvek potrudi oko kostima i scenskog nastupa, tako da smo sigurni da će tako biti i za novogodišnju žurku u City Hall-u.

Ukoliko želite ludi provod i da prvo januarsko jutro dočekate uz pesme senjorite Milice pravo je vreme da rezervišete svoje karte koje iznose od 130 do 210 eura u zavisnosti od toga gde se Vaš sto nalazi u svečanoj sali. Novogodišnja ponuda u City Hall-u uključuje svečanu večeru, mesto za sedenje i neograničenu konzumaciju pića, i alkoholnih i bezalkoholnih. Postoji mogućnost besplatne dostave karata na adresu u Beogradu, kao i dostava karata vam Beograda putem postexpressa.

2022

Milica Pavlović Nova godina - Trgu Kralja Milana Niš

Ako ste planirali ove godine da se provozate na jug Srbije čeka Vas luda žurka na Trgu Kralja Milana gde će sve Nišlije i posetioce juga Srbije zabavljati popularni izvođači - Milica Pavlović, Zorica Brunclik i Alen Ademović. Za sve goste u Nišu novogodišnju proslavu u 21 čas započeće svojom pesmom muzički znalac Alen Ademović, a kad zagreje publiku na Trgu kralja Milana mikrofon prepušta svojoj proslavljenoj koleginici Zorici Brunclik.
Milica Pavlović Nova godina 2025

Kada otkuca ponoć i Zorica zaželi svima srećnu novu godinu kreće nezapamćen nastup kraljice juga Milice Pavlović. Nakon vatrometa popularna pevačica će zabavljati sve prisutne svojim energičnim scenskim nastupom i poznatim pesmama. Senjorita Milica je dobro poznata srpskoj publici, izdala je 4 albuma Govor tela, Boginja, Zauvek i Posesivna bivša sa kojih su se izdvojili brojni hitovi. Publika je prvi put čula kako Milica peva i nastupa u šestoj sezoni muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

U toku desetogodišnje muzičke karijere ova srpska lepotica oprobala se i u glumačkim vodama i bila veoma uspešna u tome. Ako ste razmišljali da Novu godinu dočekate na nekom trgu uz sneg, kuvano vino i narodnu muziku Niš je prava destinacija za Vas. Napravite vikend beg i provedite se sjajno za novogodišnje praznike.

Ažurirano: May 30, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama