Uroš Živković Nova godina

Uroš Živković za doček Nove godine peva u Tarapani

2024

Uroš Živković Nova godina - Klub kafana Tarapana

Za sve one koji planiraju doček Nove godine u Beogradu, imamo vest koja će vam ulepšati prazničnu euforiju - Uroš Živković, dolazi da sa vama podeli čaroliju najluđe noći! Uroš Živković Nova godina je događaj koji će svakako odisati energijom, emocijom i nezaboravnim muzičkim trenucima.

U Klubu Kafani Tarapana, Uroš Živković Nova godina obećava nezaboravno veče, bićete svedoci spektakla za pamćenje. Pripremite se za noć ispunjenu hitovima koje ste voleli tokom godine, ali i novim pesmama koje će vas oduševiti.

Uroš Živković Nova godina 2025

Ne dozvolite da Nova godina Beograd prođe bez vas u centru dešavanja! Sa Urošem Živkovićem na sceni, garantovano je da će ulazak u 2024. godinu biti događaj koji ćete pamtiti.

Uroš je, od svog sjajnog početka u "Zvezdama Granda“, zračio talentom i harizmom koja je osvojila srca publike širom Balkana. Njegov put je bio ispunjen podrškom velikana kao što su Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac, a sada je spreman da taj sjaj podeli sa vama na Uroš Živković Nova godina 2024..

Rezervišite svoje mesto na vreme i budite deo nezaboravne novogodišnje noći koja će postaviti visoke standarde za sve buduće proslave. Dočekajte Novu godinu u stilu - uz muziku koja osvaja i atmosferu koja topi srca. Uroš Živković i Klub Kafani Tarapana vas čekaju da zajedno ispišemo prvu stranicu kalendara 2024. godine!
Ažurirano: Jan 23, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama