Modni dodaci za potpun sjaj u novogodišnjoj noći

Modni dodaci za potpun sjaj u novogodišnjoj noći

Nova godina je na pragu, a vi još uvek ne znate šta ćete da obučete i za koje modne detalje da se odlučite kako biste u potpunosti zasijali. Ništa strašno, daćemo vam nekoliko praktičnih saveta kako da uz pomoć modnih detalja zasijate u ludoj novogodišnjoj noći. Ipak, svečana odevna kombinacija je nešto za šta sami treba da se odlučite, jer najbolje poznajete sopstveni ukus, kao i liniju, tako da biste trebali da žonglirate između te dve relacije. Ukoliko imate koji kilogram viška, dobra haljina ili blejzer, uklopljen sa odgovarajućim nakitom, u potpunosti će da skrenu pažnju sa tih viškova i akcenat će da daju na delovima koje želite da istaknete. Samo hrabro pristupite odabiru modnih detalja za Novu godinu u Beogradu, jer upravo sitnice su te koje mogu da u potpunosti promene vaš stil, ali kako nabolje, tako nažalost i u suprotnom smeru.
Najlepši modni dodaci za Novu godinu

Proslava Nove godine podrazumeva modernu frizuru. Imajte na umu da vaša frizura može da otkrije vaš karakter i pripadnici suprotnog pola to znaju. Zato posvetite dovoljno vremena pravljenju frizure, bilo da to radite sami ili idete kod frizera. Šljokice mogu da budu interesantan detalj na vašoj kosi, ali pazite da ne preterate. Ako niste ljubitelj šljokica, onda možete da se odlučite za neke šnalice ili rajf sa cirkonima, ili pak za šešir ili ukrasni češljić. Na vama je da odlučite da li ćete za Novu godinu u Beogradu da imate podignutu kosu ili puštenu, kao i to da li želite uglađenu punđu ili bujne lokne. Svaka od ovih frizura dobiće na eleganciji ukoliko je ukrasite nekim modnim detaljem, zato pažljivo birajte kako biste sve dobro uklopili.
Najlepši modni dodaci za Novu godinu

Nakit je izuzetno važan modni detalj za svaku pripadnicu nežnijeg pola. Nova godina u Beogradu može da se slavi u mnoštvu klubova, restorana i splavova gde se devojke i žene utrkuju koja će imati atraktivnijie minđuše ili ogrlicu. Kada odlučite šta ćete da obučete i koja frizura za novogodišnje veče vam najviše odgovara, trebalo bi što pre da krenete u potragu za odgovarajućim nakitom. Kao što je slučaj i sa aksesoarom za kosu, nakit nudi veoma široku lepezu proizvoda. Od klasičnih, preko upadljivih i modernih komada nakita, pa sve do elegantnih i visećih minđuša. Izbor je isključivo na vama, i imajte na umu da je za Novu godinu u Beogradu skoro sve dozvoljeno.

Minđuše treba da prate ogrlicu, tako da je najbolje da se odlučite za neki komplet nakita. Ali ako želite da sve bude upadljivo i drugačije jedno od drugog, onda pazite da ne upadnete u zamku te da neprikladno naglasite više različitih modnih detalja koji se ne uklapaju.
Najlepši modni dodaci za Novu godinu

Ogrlice ili lančići mogu dodatno da osveže vašu odevnu kombinaciju, a Nova godina je razlog da se odlučite za neku malo upadljiviju varijantu. Ono na šta treba da obratite pažnju pri odabiru ogrlice ili lančića je izrez na haljini ili bluzi i da prema njemu prilagođavate nakit. Dekolte je veoma značajan za pripadnice lepšeg pola. Trebalo bi da ga istaknu ukoliko smatraju da im linija to dozvoljava.

Mnoge dame kao bitan modni detalj za Novu godinu u Beogradu smatraju narukvice i prstenje. Oni mogu dodatno da osnaže vašu ženstvenost, i da vas pretvore u pravu divu. Ali pored elegantnog prstena, vaš izgled treba da bude upotpunjen savršenim izgledom vaših noktiju. Izaberite prikladnu boju i upotpunite je šljokicama, jer sve treba da izgleda veselo, a ako vam odevna kombinacija dozvoljava, onda može i šareno i otkačeno.
Najlepši modni dodaci za Novu godinu

Modni dodaci za potpun sjaj za Novu godinu u Beogradu podrazumevaju i odgovarajuće cipele i tašnu. Gledajte da ih uskladite, i ne ustručavajte se da platite koji dinar više za kvalitetan par cipela, kao i tašnu, jer ćete ih možda nositi tokom cele godine. Ukoliko kupujete nešto ekstravagantno, onda je isključivo važno da se uklopi sa vašom odevnom kombinacijom.

Nova godina u Beogradu je najveseliji praznik, svi su na nogama i svi odbrojavaju u ponoć. Srbi su pomalo sujeveran narod, tako da ne bi bilo loše da obučete nešto crveno za novogodišnje veče. Crvena boja je simbol ljubavi i strasti, tako da na sebi obavezno treba da imate barem neki crveni modni detalj, kako bi vam iduća godina bila što srećnija i uspešnija.
Ažurirano: Dec 3, 2023 | Izdavač: Nova godina | O nama
Podeli

Magazin

5
A
B
C
D
F
G
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
Z