Novogodišnji izgled za Nju i Njega

Novogodišnji izgled za Nju i Njega

Novogodišnji izgled za Nju i Njega

Koliko puta smo čuli: "muškarci su sa Marsa, a žene sa Venere“? Koliko puta nas je iznenadila činjenica da se muškarci ponose tim što se razilikuju od žena i to naročito kada je vreme spremanja za izlazak u pitanju?! Samo još ostaje dilema da li su u pravu ili smo sličniji nego što to zapravo izgleda! Nova godina je praznik kada sve maske padaju u vodu i kada možemo da vidimo koliko je i muškarcima u stvari bitno da dobro izgledaju, kako svojoj lepšoj polovini, tako i generalno gledano. Zato je veoma bitno da se posvetimo i našim jačim polovinama i pomognemo im u odabiru idealne kombinacije koja će da od njih napravi prave mačo frajere. Ponekad je potrebno samo da pucnemo prstima i transformacija može da počne.
Novogodišnji izgled za Nju i Njega

Novogodišnji izgled je nešto što se ne viđa svaki dan. On podrazumeva svečanu toaletu ili besprekorno odelo koje će biti upotpunjeno odgovarajućim aksesoarom i obućom. Ne morate da budete stilista kako biste sve to lepo uklopili. Potrebno je da imate samo malo stila i da znate šta želite, a šta ne. I magija pripremanja za Novu godinu može da počne.

Nova godina u Beogradu je prava prilika da sebi dopustite malo eksperimentisanja. Svi znamo da je jedna od najpopularnijih ženskih odevnih kombinacija mala crna haljinica, koja je obavezan inventar garderobera skoro svake dame na planeti. U deficitu vremena ili pak u nemanju hrabrosti za neku smeliju kombinaciju, nemali procenat žena se za Novu godinu u Beogradu odlučuje upravo za little black dress. Ali ako imate hrabrosti, savetujemo vam da se poigrate stilovima i u vašu odevnu kombinaciju unesete nešto sasvim novo i moderno. Ponekad ključnu ulogu ne mora da igra to što je nešto moderno, jer je fora u tome da se iskoči iz šablona koje su modni časopisi nametnuli kao must have ove sezone. Kreativnost je privilegija samo odabranih, te tako ako niste naročito kreativni, verujemo da imate prijateljicu ili prijatelja koji bi rado sa vama proveli nekoliko sati tragajući za vašim savršenim komadom odeće. Ujedno će i sebi moći da pronađu nešto što im fali.
Novogodišnji izgled za Nju i Njega

Za novogodišnji izgled treba da važi pravilo "sve je dozvoljeno“, ali imajte u vidu da će većina pripadnica lepšeg pola da se potrudi da izgleda što je moguće bolje. Samim tim ne savetujemo vam da na doček Nove godine dođete u farmerkama i običnoj majici, već bi neka haljina, komplet, ili kratka suknja, kratke ili duge pantalone mogle da budu rešenje. Bilo šta od navedenog da odaberete, imajte na umu da treba da uklopite i sa odgovarajućom obućom i tašnom. Ponekad je bolje da ne ponesete tašnu, nego da ponesete neodgovarajuću, zato bi "pismo“ tašna mogla da bude rešenje. Ali, u slučaju da se odlučite za ovu tašnu zaboravite na nošenje rezervne šminke i gomile sitnica koje se generalno nalaze u ženskim tašnama. Novac, telefon, ključ od stana i sjaj za usne biće potpuno dovoljni da se osećate prijatno i da vam tašna ne bude teret.

Novogodišnji izgled za nju podrazumeva i adekvatan nakit, koji može da bude presudan ukoliko se odlučite za neku jednostavniju odevnu kombinaciju. Primera radi, ako je vaš izbor jednobojni kombinezon, koji je ove sezone potpuni hit, možete da ga upotpunite krupnijim minđušama koje će da budu prilično uočljive. S druge strane, ogrlica u tom slučaju može i da izostane, ali jedna masivnija narukvica bi pravila adekvatno društvo minđušama. Blago podignuta frizura bi mogla da bude pravo rešenje, jer bi isticala vaše minđuše, kao i ramena, ali i vrat koji bi trebao da bude otkriven.

Nova godina u Beogradu se slavi na raznim lokacijama, ali najveći broj Beograđana i gostiju se odlučuje za doček u restoranima, klubovima, kafanama i splavovima. Upravo to i jeste razlog zašto svi žele da izgledaju kao da su krenuli na modnu pistu ili izbor za mis ili mistera.
Novogodišnji izgled za Nju i Njega

Novogodišnji izgled za njega je možda manje sadržajan, ali zavisno od tipa osobe, može da bude i izuzetno komplikovan. Ako ste tip muškarca koji ne voli klasiku i ne pada vam na pamet da obučete elegantno odelo, onda se pripremite za višečasovnu turu po gradu. Košulja, rolka ili neka moderna majica mogu da budu podloga koja obično ide ispod nekog modernog blejzera, ali nije pravilo. Dole se obično nose farmerke ili neke uže pantalone koje mogu da istaknu vašu figuru i visinu. Ako ste niži, trudite se da obučete nešto što ima makar blage prugice kako bi vas vizuelno izdužilo. Sve u svemu, jedna maramica u blejzeru ne bi bila na odmet, kao ni dobar sat koji će povremeno izvirivati. Bilo da imate kratku ili dužu kosu, potrudite se da je malo sredite i stavite neko sredstvo koje će istaći sjaj vaše kose i trud koji ste uložili kako biste izgledali elegantno i poželjno. Nova godina u Beogradu je praznik koji se često dočekuje u velikim grupama, tako da vam savetujemo da na sebe stavite neki autentičan modni detalj kako biste privukli pažnju suprotnog pola. Senzualan parfem neće biti na odmet.
Ažurirano: Dec 3, 2023 | Izdavač: Nova godina | O nama
Podeli

Magazin

5
A
B
C
D
F
G
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
Z