Zimska bajka u Beogradu na vodi magični festival novogodišnjih praznika

Na savskoj obali Beograda na vodi od 8. decembra održaće se praznični festival pod nazivom Zimska bajka.

Posetioci mogu uživati u raznim aktivnostima kao što su klizanje, hrana i piće, kao i u "Jelki najlepših želja". Festival će biti organizovan u Savskom parku.

Festival Zimska bajka u Beogradu na vodi nalazi se na savskoj obali i predstavlja savršeno mesto za uživanje u novogodišnjim praznicima.

2024

Kako se približava kraj godine, Beograd postaje čarobno mesto gde se tradicija i praznična radost spajaju u jedinstvenom doživljaju. Ove zime, od 8. decembra do 8. januara, savska obala Beograda na vodi pretvara se u zimsku čaroliju pod nazivom Zimska bajka.
Zimska bajka u Beogradu na vodi 2025

Pod sloganom “Magija je tu!", Savski park će se transformisati u pravo praznično čudo. Posetioci će imati priliku da se prepuste raznim aktivnostima. Veliko klizalište “Ledeno carstvo" i “Magični lavirint" pozivaju avanturiste, romantične duše i najmlađe da zajedno uživaju u zimskim radostima. Za ljubitelje dobre hrane i pića, “Wine & dine" zona i Fire pit-ovi će biti mesto okupljanja, gde će se uz vruću vatru i ukusnu hranu deliti praznični duh.

Jedan od centralnih elemenata festivala je “Jelka najlepših želja", koja simbolizuje nadu i zajedništvo. Posetioci su pozvani da prilikom posete festivalu zamisle želju za predstojeću 2023. godinu, dodajući još jednu dimenziju magije ovom događaju.
Zimska bajka u Beogradu na vodi 2025

Zimska bajka nije samo prilika za zabavu, već i za stvaranje nezaboravnih uspomena sa porodicom i prijateljima. Ovaj festival, koji se održava u jednom od najmodernijih delova Beograda - Beogradu na vodi, predstavlja savršen način da se dočeka Božić i Nova godina, uživajući u bojama, ukusima i mirisima koji su sinonim za praznike. Ne propustite priliku da doživite ovu zimsku čaroliju - jer, zaista, Magija je tu!

Detaljan program Zimske bajke - Kliknite ovde

2023

Beograd ove Nove godine postaje bogatiji za još jedan novogodišnji festival - "Zimska bajka" Savski park.

Tokom trajanja, od 15. decembra do 15. januara, odrasli i deca će uživati u pravoj čaroliji i bogatom programu koji će nas podsetiti zašto je upravo ovaj period najlepši u godini.

Savski park će biti podeljen u pet zona magičnih doživljava: "Jelka najlepših želja", "Magični lavirint", "Gastro spots", “Klizalište Ledeno carstvo", "Glavna bina“ i "Wine & dine“.
Zimska bajka u Beogradu na vodi 2025

Za vreme Zimske bajke građani će dočekati Novu godinu, proslaviti Božić i pravoslavnu Novu godinu, a za sve ovo vreme očekuje nas mnoštvo sadržaja koji će učiniti praznike još magičnijim. Pored klizališta na otvorenom, na glavnoj bini nastupaće veliki broj muzičara i DJ-ejeva, igraće se dečije predstave i čtaće se novogodišnje bajke. Takođe, posetioci će moći da uživaju u raznovrsnoj gastronomskoj ponudi.

Posetite Zimsku bajku u Savskom parku Beograda na vodi i provedite magične praznike.
Ažurirano: Dec 27, 2023 | Izdavač: Nova godina | O nama
Podeli

Magazin

5
A
B
C
D
F
G
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
Z