Aleksandra Prijović Nova godina

Aleksandra Prijović za doček Nove godine peva u banket sali Sava Centra

2024

Aleksandra Prijović Nova godina - Banket sala Sava centar Beograd

Beograd je poznat po svojim spektakularnim novogodišnjim proslavama, a Nova godina 2024. godina neće biti izuzetak. Jedan od najspektakularnijih događaja za doček Nove godine u Beogradu biće nastup megapopularne Aleksandre Prijović u banket sali Sava Centra.

Aleksandra Prijović, sada pod prezimenom Živojinović, postala je domaća i regionalna senzacija nakon što je 2013. godine osvojila srca publike svojim nastupom u takmičenju Zvezde Granda. Ovaj talentovani vokal nije samo osvojila četvrto mesto u takmičenju, već je i postigla veliki uspeh sa pesmom "Za nas kasno je", koja je proglašena za jedan od najvećih hitova 2015. godine.
Aleksandra Prijović Nova godina 2025

Ove godine, Aleksandra Prijović Nova godina obećava nezaboravnu noć za sve posetioce banket sale Sava Centra. Renovirana banket sala, opremljena po najnovijim standardima, spremna je da ugosti 1000 posetilaca, koji će imati priliku da uživaju u njenom bogatom repertoaru.

Aleksandra Prijović doček 2024 predstavlja pravu poslasticu za sve ljubitelje pop-folk muzike i one koji žele da svoj doček proslave sa stilom, u prostoru koji odiše luksuzom i elegancijom.

S obzirom na njenu rastuću popularnost i prethodne uspehe, očekuje se da će karte za Nova godina Sava Centar biti brzo rasprodate. Ovo će, bez sumnje, biti jedan od najtraženijih događaja za novogodišnju noć u prestonici, zato požurite i rezervišite svoje mesto na vreme.

2023

Kako se bliži Nova godina, sve je veće uzbuđenje među ljubiteljima muzike i dobrog provoda na Balkanu. Glavni razlog za to je nastup Aleksandre Prijović, trenutno najpopularnije zvezde estradne scene, koji je zakazan za 31. decembar u Arena Centru u Banja Luci.

Aleksandra Prijović Nova godina nije samo još jedan koncert. Ovaj događaj vam obećava najbolju zabav i s obzirom na to da je ambijent za Doček Nove godine u areni "Centar" tehnički i vizuelno opremljen po najsavremenijim standardima. Očekuje se da Banja Luka postane pravi epicentar novogodišnjeg provoda u celom regionu.
Aleksandra Prijović Nova godina 2025


Nastup Aleksandre Prijović je, bez sumnje, najiščekivaniji deo večeri. Sa predviđenim trajanjem od čak 3 sata i 30 minuta, to će biti prilika da se čuju najveći hitovi ove talentovane pevačice uživo. Pored nje, muzički program će upotpuniti i Dejan Prtić i Teodora Bilanović sa bendom, kao i DJ set, što garantuje besprekornu atmosferu i celonoćnu zabavu.

Za sve one koji planiraju da svoj Doček Nove godine provedu u Banja Luci, jedno je sigurno - sa Aleksandrom Prijović kao centralnom figurom večeri, ova Nova godina će biti nezaboravna.

2022

Nova godina Beograd svake godine donosi mnoštvo događaja, koncerata i proslava koje privlače kako lokalno stanovništvo, tako i turiste iz različitih delova sveta. Među svim tim spektakularnim proslavama, jedno ime posebno se ističe: Aleksandra Prijović.

Aleksandra Prijović Nova godina, sada poznata kao Aleksandra Živojinović, započela je svoju muzičku karijeru 2013. godine učešćem u takmičenju Zvezde Granda. Rođena u Somboru 1995. godine, ali odrasla između Hrvatske i Bačke Topole, pokazala je impresivan talenat još kao dete. Svoj prvi veći uspeh doživela je sa pesmom "Za nas kasno je", koja je postala hit 2015. godine.

Nova godina Hotel Crowne Plaza je dokaz koliko Aleksandra obara sve rekorde koji se tiču uspeha i popularnosti. Uz kombinaciju luksuznog prostora, vrhunske hrane i pića i sjajne atmosfere, koju će popularna Prija da napravi, možete da budete sigurni da ćete uživati u pravom spektaklu.

Cena Nove godine u Hotelu Crowne Plaza se kreće od od 130 evra do 170 evra po osobi, u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali. Uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i jednu čašu šampanjca Moet. Sva ostala pića plaćaju se po utrošku.

Ažurirano: May 28, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama