Isplanirajte doček Nove godine na vreme

Isplanirajte doček Nove godine na vreme

Zašto je Nova godina najlepša u Beogradu?

U Beogradu, svake godine sve ranije počinje novogodišnja euforija. Već krajem oktobra, kite se ulice i čini se da nijedan grad nije lepše ukrašen. Knez Mihailova ulica je posebno ukrašena za vreme praznika i čini se da njome vlada posebna magija. Nova godina u Beogradu se oseća punim plućima već početkom decembra, jer je već tada u vazduhu posebna atmosfera. Nova godina u Beogradu je najlepša upravo zbog toga što počinje ranije, ne traje samo jednu noć, već nekoliko meseci unazad.
Svake godine postavljamo isto pitanje jedni drugima, već u oktobru: "Gde ćemo za doček Nove godine?"

Isplanirajte doček Nove godine na vreme! Noć kada ispraćamo staru godinu i ostavljamo sve loše trenutke iza sebe, a dočekujemo novu godinu, veoma je posebna u Beogradu. Beograd, glavni grad Srbije, nudi veliki izbor za najluđu noć u godini. U Beogradu su svi turisti dobrodošli tokom cele godine, a pogotovo kada slavimo Novu godinu! Doček Nove Godine u Beogradu za mnoge predstavlja obavezu da te večeri na njihovom stolu bude dobra hrana. Beogradski restorani svojim gostima nude veliki izbor hrane. Deo ljudi, odlučiće se ipak za intimniju, kućnu varijantu dočeka Nove godine, dok će se drugi deo ipak odlučiti za klubove, kafiće i restorane. Ako želite da ovu najluđu noć provedete uz dobru muziku i ukusnu hranu, odlučite se za neku od beogradskih kafana ili restorana. Kafana je popularna sve više među mlađom populacijom, pa je tako nezaobilazna i u novogodišnjoj noći. U kafani je poseban doživljaj, posebna domaća hrana, veseli muzičari, sve to doprinosi da novogodišnja proslava bude fenomenalna. Kafana je drugačija od restorana, mnogo je življa i dinamičnija. Ako ste više tip za mirnije slavlje, uz lagano vino, kafanu, zaobiđite i potražite neki od beogradskih restorana za svoju novogodišnju proslavu.
Planiranje dočeka Nove godine


Klubovi za doček Nove godine u Beogradu?

Beograd je zaista jedan od omiljenih evropskih gradova, jer nudi veliki izbor kafića, restorana, klubova, kafana, za svakog po nešto! Na svakom ćošku, u svakoj ulici, naići ćete na neki prelepi kafić, zamislite kakav je izbor tek za doček Nove godine. Pripreme za najluđu noć u beogradskim klubovima i kafićima traju dugo, jer se vlasnici trude da svaki detalj bude na svom mestu i tako svojim gostima učine da se provedu ludo i nezaboravno!

Već početkom novembra, beogradski klubovi izbacuju program za novogodišnju noć. Ulaznice se prodaju, postaje prava trka za mesto, sto, separe... Zato je važno isplanirati doček Nove godine na vreme. Ako se već uočili neki program za 31.12. 2020. ne gubite vreme, požurite i rezervišite svoje mesto na vreme.

U novogodišnjoj noći se očekuje veliki broj turista iz cele Evrope, a i šire. Beogradski klubovi će raditi punom parom. Mnoge javne ličnosti, nastupiće upravo u Beogradu za doček Nove godine. Većina klubova i kafića nudi neko posluženje, ako i nije tako, u skoro svakoj ulici postoji brza hrana, gde možete jesti sa svojim prijateljima, nakon ludo provedene noći.
Planiranje dočeka Nove godine


Izbor restorana za doček Nove godine u Beogradu?

Priznajemo, teško je odlučiti se za neki, pored toliko lepih restorana koje Beograd nudi. Lagana muzika, ukusna hrana, dobro vino i izabrano društvo, pravo uživanje u novogodišnjoj noći za osobe koje vole nešto mirniji doček. Kineska kuhinja, riblji specijaliteti, italijanska ili francuska kuhinja, ili možda, ipak, tradicionalna srpska? Težak izbor. Svaki restoran se trudi da svojim gostima pruži najbolje u novogodišnjoj noći. Ne čekajte, već rezervišite mesto na vreme i uživajte u dočeku Nove godine u restoranu, baš onako kako volite.
Planiranje dočeka Nove godine


Beogradski splavovi za doček Nove godine?

Splavovi u Beogradu su postali simbol dobrog provoda do jutra. Tako će biti i u najluđoj noći. Beograd je poznat po noćnom provodu. Kakvu god muziku da slušate, splavovi u Beogradu i provod na reci vam nudi raznoliku ponudu za Novu godinu. Najluđi novogodišnji provod, za osobe ovog tipa, biće u najpoznatijim splavovima Beograda. Rezervišite na vreme, mesta se popunjavaju!

Doček Nove godine ispred Skupštine u Beogradu?

Ne želite ni u klub, ni na splav, ni u restoran, kafić... Tu je žurka na otvorenom, ispred Skupštine u Beogradu! Doček Nove godine ispred Skupštine je pun doživljaja. Uz dobru muziku, kuvano vino i prijatelje, ne osećate hladnoću napolju. Ovakav vid slavlja je zaista opušten. Cele noći vas očekuje luda žurka, vatromet i pravi spektakl. Takva je svaka Nova godina ispred Skupštine u Beogradu.
Ažurirano: Dec 3, 2023 | Izdavač: Nova godina | O nama
Podeli

Magazin

5
A
B
C
D
F
G
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
Z