Barbara Bobak Nova godina

Barbara Bobak za doček Nove godine nastupa u Hotelu Majdan, sa kolegom Slobom Radanovićem

2024

Barbara Bobak Nova godina - Hotel Majdan Beograd

Kada razmišljamo o muzičkim zvezdama koje će obeležiti Nova godina Beograd, ime Barbare Bobak se izdvaja kao jedno od najsjajnijih. Ova harizmatična pevačica sa neponovljivim vokalnim sposobnostima postala je pravi hit na domaćoj muzičkoj sceni. Barbara Bobak doček Nove godine je događaj koji se s nestrpljenjem iščekuje i nema sumnje da svoje mesto treba da rezervišete na vreme.

Barbara Bobak je tokom svoje karijere stekla reputaciju izvođača koji pruža nezaboravne nastupe. Njena energija, impresivan repertoar i magična scenska prisutnost čine svaki njen koncert posebnim. Barbara Bobak Nova godina će biti još jedna prilika da se uverimo u njenu muzičku magiju.
Barbara Bobak Nova godina 2025

Doček Nove godine Beograd u hotelu Majdan obećava da će biti pravi spektakl. Uz Barbaru Bobak, koja će biti glavna zvezda večeri, tu je i talentovani Sloba Radanović koji će dodatno upotpuniti atmosferu. Nova godina u ovom luksuznom hotelu pružiće priliku svim gostima da uživaju u nezaboravnoj novogodišnjoj noći.

Hotel Majdan je već godinama domaćin najekskluzivnijih novogodišnjih proslava, gde su nastupale brojne muzičke zvezde. I ove godine, tradicija se nastavlja uz Barbaru Bobak i Slobu Radanovića.

Ako želite da doživite nezaboravnu novogodišnju noć, hotel Majdan je pravo mesto za vas. Sa glamurom, elegancijom, vrhunskom uslugom i najboljim muzičkim programom, Doček Nove godine Beograd u ovom hotelu biće događaj koji će se dugo pamtiti.

Ažurirano: May 23, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama