Tijana Em Nova godina

2023

Tijana Em Nova godina 2023 - Exclusive Holl Gold Beograd

Tijana Em Nova godina je mlada folk pevačica koja postaje poznata široj javnosti nakon pesme Žena od sultana, koja ima preko 100 miliona pregleda na muzičkoj platformi Youtube. Sa nepunih 13 godina pojavljuje se u muzičko zabavnom formatu Ja imam talenta, a 2014. godine pojavljuje se na poznatom muzičkom takmičenju Zvezde Granda. U Zvezdama Granda stigla je do finala i nakon toga objavila prve pesme Prorok i Mlada, lepa, pametna. Poznata je i po nastupu na koncertu Zorice Brunclik pred više od 20 hiljada ljudi u beogradskoj Areni. Međutim, najveću slavu i pažnju publike dobija pesmom Žena od sultana koja je za rekordno vreme postala viralni hit.
Tijana Em Nova godina 2025

Nova godina Beograd nikad do sada nije zvučala primamljivije ako govorimo o restoranskim ponudama. Restoran Exclusive Holl ove godine organizuje doček Nove godine za pamćenje. Luksuzni restoran za svadbe i proslave je spremio pravo gastronomsko uživanje uz Tijanu Em i Fusion band. Ovaj restoran je poznat po ljubaznom i uslužnom osoblju koje će učiniti da vaša Nova godina Beograd bude najbolja do sada. U cenu novogodišnje karte uračunata je neograničena konzumacija pića i hrane, a cena karte je od 60 do 90 eura po osobi. Cena ulaznice zavisi od pozicije vašeg stola u odnosu na centralnu binu u restoranu.2022

Tijana Em Nova godina 2022 - Exkluziv Svadbeni salon Bijeljina

Nova godina Tijana Em nikad do sad nije zvučala veselije ako ste odlučili da je provedete u svadbenom salonu Exkluziv u Bijeljini. Ako ste rešili da promenite sredinu za Novu godinu, i otputujete negde na kratko, a pritom se super provedete uz hitove narodne i zabavne muzike ovaj popularni restoran je pravo mesto za Vas. U novogodišnju ponudu ulazi svečana večera, koja Vas neće ostaviti ravnodušnim jer je Exkluziv poznat po odličnoj usluzi i gurmanskoj ponudi.
Tijana Em Nova godina 2025

Tijana Em je stekla ogromnu popularnost u regionu kada je 2020. godine izbacila pesmu Žena od sultana, a postala je sve traženija zvezda za doček Nove godine. Tijanu Em od malena interesuje muzika i scenski nastup i prvi put se pojavljuje u zabavnoj emisiji Ja imam talenta sa 13 godina. Kasnije je bila deo i poznatog muzičkog takmičenja Zvezde Granda gde je stigla sa još 10 kolega do finala.