Tijana Em Nova godina

Na dočeku Nove godine u klubu Metropola nastupiće Tijana Em, Igor Mitrović, DJ Boky i MR. White Led Performans.

Za doček Nove godine u klubu Metropola dostupni su VIP Lounge ticket po ceni od 89€, Sitzplatz ticket po ceni od 69€, i Stehtisch ticket po ceni od 59€.

2024

Nova godina u klubu Metropola u Štutgartu obećava da bude jedan od najupečatljivijih i najuzbudljivijih događaja ove sezone. Sa Tijanom Milentijević, poznatijom kao Tijana Em, u glavnoj ulozi, gosti mogu očekivati veče ispunjeno fantastičnom muzikom, vrhunskom zabavom i nezaboravnim trenucima koji će zajedno upotpuniti magičnu atmosferu dočeka Nove godine.

Za dobar provod zaduženi su Tijana Em, Igor Mitrović, fantastični DJ Boky, kao i MR. White Led Performans, koji stiže direktno iz Beograda. Svaki od ovih izvođača donosi jedinstveni talenat i energiju na scenu, garantujući da će atmosfera biti na vrhuncu tokom cele večeri.
Tijana Em Nova godina 2025

Dekoracija i novogodišnji efekti biće impresivniji nego ikad, sa ciljem da se stvori poseban i magičan ugođaj. Želja organizatora je da svi gosti uđu u Novu godinu sa osmehom na licu, okruženi pozitivnim mislima i dobrom energijom koja će ih pratiti tokom cele nadolazeće godine.

Za ovu priliku, dostupna su tri tipa ulaznica: VIP Lounge ticket po ceni od 89€, Sitzplatz ticket po ceni od 69€, i Stehtisch ticket po ceni od 59€. Svaka opcija nudi različite pogodnosti, omogućavajući gostima da pronađu najbolji paket ulaznica za sebe i svoju ekipu. Broj mesta je ograničen, stoga se preporučuje da na vreme obezbedite svoje mesto za najspektakularniji doček u gradu.

Doček Nove godine sa Tijanom Em u klubu Metropola u Štutgartu nudi izvanrednu priliku da se kraj godine proslavi na nezaboravan način, uz sjajnu muziku, odličnu atmosferu i društvo koje će svaki trenutak učiniti posebnim.

2023

Tijana Em Nova godina 2023 - Exclusive Holl Gold Beograd

Tijana Em Nova godina je mlada folk pevačica koja postaje poznata široj javnosti nakon pesme Žena od sultana, koja ima preko 100 miliona pregleda na muzičkoj platformi Youtube. Sa nepunih 13 godina pojavljuje se u muzičko zabavnom formatu Ja imam talenta, a 2014. godine pojavljuje se na poznatom muzičkom takmičenju Zvezde Granda. U Zvezdama Granda stigla je do finala i nakon toga objavila prve pesme Prorok i Mlada, lepa, pametna. Poznata je i po nastupu na koncertu Zorice Brunclik pred više od 20 hiljada ljudi u beogradskoj Areni. Međutim, najveću slavu i pažnju publike dobija pesmom Žena od sultana koja je za rekordno vreme postala viralni hit.
Tijana Em Nova godina 2025

Nova godina Beograd nikad do sada nije zvučala primamljivije ako govorimo o restoranskim ponudama. Restoran Exclusive Holl ove godine organizuje doček Nove godine za pamćenje. Luksuzni restoran za svadbe i proslave je spremio pravo gastronomsko uživanje uz Tijanu Em i Fusion band. Ovaj restoran je poznat po ljubaznom i uslužnom osoblju koje će učiniti da vaša Nova godina Beograd bude najbolja do sada. U cenu novogodišnje karte uračunata je neograničena konzumacija pića i hrane, a cena karte je od 60 do 90 eura po osobi. Cena ulaznice zavisi od pozicije vašeg stola u odnosu na centralnu binu u restoranu.2022

Tijana Em Nova godina 2022 - Exkluziv Svadbeni salon Bijeljina

Nova godina Tijana Em nikad do sad nije zvučala veselije ako ste odlučili da je provedete u svadbenom salonu Exkluziv u Bijeljini. Ako ste rešili da promenite sredinu za Novu godinu, i otputujete negde na kratko, a pritom se super provedete uz hitove narodne i zabavne muzike ovaj popularni restoran je pravo mesto za Vas. U novogodišnju ponudu ulazi svečana večera, koja Vas neće ostaviti ravnodušnim jer je Exkluziv poznat po odličnoj usluzi i gurmanskoj ponudi.
Tijana Em Nova godina 2025

Tijana Em je stekla ogromnu popularnost u regionu kada je 2020. godine izbacila pesmu Žena od sultana, a postala je sve traženija zvezda za doček Nove godine. Tijanu Em od malena interesuje muzika i scenski nastup i prvi put se pojavljuje u zabavnoj emisiji Ja imam talenta sa 13 godina. Kasnije je bila deo i poznatog muzičkog takmičenja Zvezde Granda gde je stigla sa još 10 kolega do finala.
Ažurirano: Feb 28, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama