Vlado Georgiev Nova godina

Na dočeku u restoranu Tata Mata nastupiće proslavljeni muzičar Vlado Georgiev.

Vladi Georgievu će se pridružiti i Novosadski tamburaši.

2024

Restoran Tata Mata u Novom Beogradu za doček Nove 2024. godine, nudi jedinstveno iskustvo koje spaja gastronomsku izvrsnost s vrhunskom zabavom. Ova oaza za ljubitelje dobrog zalogaja i vrhunske muzike obećava veče puno uživanja, gde će svaki gost osetiti čaroliju i gostoprimstvo koje restoran nudi.

Za ovu posebnu noć, restoran Tata Mata ponosno najavljuje nastup proslavljenog muzičara Vlade Georgieva, čiji će emotivni glas i hitovi koji su obeležili region, obezbediti nezaboravnu atmosferu i muzički ugođaj. Uz Vladu Georgieva, veče će dodatno obogatiti i nastup Novosadskih tamburaša, koji svojim tradicionalnim zvucima donose duh vojvođanske ravnice i stvaraju savršenu muzičku sliku za doček nove godine.
Vlado Georgiev Nova godina 2025

Restoran Tata Mata je poznat po svojoj originalnosti i ekskluzivitetu, pružajući idealnu scenografiju za sve koji žele da uđu u Novu godinu na nesvakidašnji način. Očekuje vas bogat izbor specijaliteta koji zadovoljavaju i najzahtevnije palate, kreirani da doprinesu svečarskom raspoloženju i dopune veče puno radosti i zabave.

Doček Nove godine u restoranu Tata Mata nije samo prilika za uživanje u izvanrednoj hrani i muzici, već i za stvaranje nezaboravnih uspomena u toplini tradicionalnog gostoprimstva. Pridružite nam se u slavlju koje će zasijati punim sjajem, uz spektakularnog Vlado Georgieva i Novosadske tamburaše, i započnite 2024. godinu sa stilom, u jednom od najekskluzivnijih restorana u gradu. Ovo će bez sumnje biti novogodišnje veče za pamćenje, puno smeha, radosti i vrhunske zabave.

2018

Poznati hercegnovski kantautor Vlado Georgiev glavna je zvezda dočeka Nove godine koji će Turistička organizacija i opština Herceg Novi pokloniti svom gradu i gostima u četvorodnevnom programu od 30. decembra 2017. do 2. januara 2018. godine. Nova godina Vlado Georgiev proslava će se održati na glavnom trgu u Herceg Novom, a kao predgrupa nastupiće grupa Senkina đeca.

U sklopu ovog novogodišnjeg programa, nastupiće i brojni lokalni umetnici, među kojima su Dragoljub Đuričić sa bendom Balkanska lavina, Boka bend, beogradski pop-rock sastav Van Gogh i Tropico bend. Takođe, planirana je manifestacija Dječija Nova godina, tokom koje će najmlađe zabavljati Deda mraz i novski umetnici.

Doček Nove godine Vlado Georgiev obećava nezaboravnu proslavu sa bogatim programom i izvođačima koji će stvoriti sjajnu atmosferu za sve posetioce.

2017

Ove godine će najluđa noć biti svečano obeležna i na Novom Beogradu, gde će nastupati i Vlado Georgiev.

U organizaciji najveće gradske opštine, u najširem delu Bulevara Zorana Đinđića, biće priređen dvodnevni muzički spektakl. Bina za svečani doček Nove godine biće postavljena na platou ispred tržnog centra “Merkator", a okupljene građane zabavljaće Vlado Georgiev i Prljavi Inspektor Blaža.

Za reprizu dočeka nastupiće beogradske grupe S.A.R.S i “Beogradski sindikat".

2016

Za doček Nove godine Vlado Georgiev će nastupiti u Valjevu. Kako grad nije imao dovoljno novca za organizaciju dočeka, deo novca pokriće anonimni donator. Pre nego što se pojavio donator gradski čelnici su najavili da dočeka neće biti, ali na radost Valjevaca i njihovih gostiju stvar se preokrenula. Vlado je poslednji put nastupio u Valjevu 2011.

2014

Vlado Georgijev izjavio je da još uvek nema zakazanu tezgu za doček Nove 2014. godine

2011

Vlado Georgiev i Haris Džinović pevaće u "Areni" za doček Nove godine 2011.

Dva velika pevača, Vlado Georgiev i Haris Džinović, održaće spektakularni Novogodišnji koncert u "Beogradskoj areni". Publika u novogodišnjoj noći će uživati u spoju prelepih balada i kafanskih, neizostavnih hitova.

Uz pesme koje su, obeležile ovu deceniju, za dobar provod će biti zadužen i jedan od naših najpopularnijih voditelja humorističkog duha Ivan Ivanović.
Vlado Georijev će započeti novogodišnji program, dok će jutro na sebi svojstven način ulepšati pevač najvećih kafanskih hitova.
Ažurirano: Mar 1, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama