Dejan Matić Nova godina

Dejan Matić za Novu godinu peva u Hotelu Metropol, sa koleginicom Elmom Sinanović

2024

Dejan Matić Nova godina - Hotel Metropol Beograd

Kada pomislimo na Dejana Matića, prva asocijacija nam je nezaboravna zabava i muzički spektakl. Ove godine, Hotel Metropol Palace će biti središte najbolje novogodišnje zabave, a za to će biti zadužen upravo Dejan Matić Nova godina.

Hotel Metropol, poznat po svojim ekskluzivnim događajima, ponovo je odlučio da za Doček Nove godine Beograd postavi visoke standarde. Uz Dejana Matića, koji će biti glavna zvezda večeri, tu je i talentovana Elma Sinanović koja će dodatno zagrejati atmosferu svojim hitovima. Dejan Matić doček 2024 će gostima prirediti pravo uživanje u njegovim najvećim hitovima, kao što su "Lutka", "Oženjen sam", "Burma" i "Ta lepa žena neverna".

Dejan Matić Nova godina 2025

Hotel Metropol se nalazi na prestižnoj lokaciji u Bulevaru Kralja Aleksandra, što ga čini idealnim mestom za proslavu, sa besplatnim parkingom za preko 200 vozila. Uz profesionalno osoblje, odličnu muzičku podlogu i ekskluzivnu ponudu, Nova godina Beograd u Hotelu Metropol biće događaj za pamćenje.

Ne propustite priliku da budete deo ovog spektakularnog dočeka Nove godine Beograd i rezervišite svoje mesto na vreme!

2023

Dejan Matić Nova godina - Restoran Wagner/ Imperium Hall Beograd

Za dobru novogodišnju atmosferu u restoranu Wagner biće zadužen narodni pevač, Dejan Matić Nova godina. U tome će mu pomoći njegova talentovana koleginica Kaya koja će sve goste zabaviti svojim hitovima. Ivana Milojević i Backstage Band će biti tu da doprinesu novogodišnjoj euforiji i narodnom veselju. Dejana Matića ne treba previše predstavljati jer on muzičkom scenom vlada već 20 godina. Danas se ne može zamisliti ni jedno slavlje bez Dejanovih poznatih pesama. Samo neke od popularnih hitova Dejana Matića su Lutka, Oženjen sam, Burma, Ta lepa žena neverna.

Sala pogodna za sve Vaše proslave Imperium Hall i restoran Wagner i ove godine odlučili su da naprave muzički spektakl za Novu godinu Beograd. Ovaj prostor se nalazi na odličnoj lokaciji na Adi Huji, gde se pruža fantastičan pogled na Dunav. Ako ste planirali da Novu godinu dočekate u ekskluzivnom restoranu na reci, Wagner je pravo mesto za Vas gde ćete uz profesionalno osoblje i odličnu muzičku podlogu uživati u novogodišnjoj noći. Svečana sala Imperium Hall i restoran Wagner Nova godina svim gostima su obezbedili besplatan WiFi, a nalaze se na oko 500 metara od Big Shopping Centra na Karaburmi, na keju Ada Huja. U novogodišnjoj večeri možete uživati u pogledu na Dunav jer se restoran nalazi na samom šetalištu na keju.

Cena novogodišnje ponude je 90, 100, i 110 evra, a obuhvata svečanu večeru i neograničenu konzumaciju pića.
Ažurirano: May 27, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama