Tea Tairović Nova godina

Hotel Crowne Plaza u Beogradu organizuje reprizu Nove godine, a nastupaće Tea Tairović.

Ponuda za ovo veče uključuje ekskluzivni nastup Tee Tairović, švedski sto serviran od strane hotelskog kulinarskog tima, kao i piće dobrodošlice - šampanjac Moet.

Cena ulaznica varira od 130€ do 180€, u zavisnosti od pozicije stola u sali. Cena uključuje mesto za sedenje, večeru i piće dobrodošlice.

2024

Hotel Crowne Plaza u Beogradu poziva vas da zajedno proslavimo reprizu Nove godine 2024. uz ekskluzivni nastup Tee Tairović! Ovo veče obećava da bude nezaboravan događaj, pun iznenađenja i fantastične atmosfere.

Pripremite se za jedinstveno iskustvo u očaravajućem ambijentu hotela Crowne Plaza, gde će svaka pesma Tee Tairović i gostujućeg dua Fidelio doprineti stvaranju nezaboravne atmosfere. Ne propustite priliku da uživate u noći punoj zabave, muzike i plesa, u stilu koji samo Crowne Plaza može da ponudi.

Tea Tairović Nova godina 2025

Očekuje vas i svečana novogodišnja večera, pripremljena od strane kulinarskog tima hotela, koja će biti servirana na švedskom stolu. Dočekaće vas i vaše prijatelje čaša šampanjca Moet, dok će ostala pića biti dostupna po utrošku.

Cena ulaznica varira od 130€ do 180€, zavisno od pozicije stola u sali, i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i piće dobrodošlice. Obezbedite svoje mesto na vreme i budite deo nezaboravne reprize Nove godine u hotelu Crowne Plaza, gde se najbolji provod u gradu garantuje!

Doživite veče puno elegancije, zabave i nezaboravnih trenutaka - dođite u Crowne Plaza i proslavite reprizu Nove godine na neponovljiv način!

2023

Tea Tairović Nova godina 2023 - Hotel Majdan Beograd

Tea Tairović Nova godina, pevačica koja je prvi put zapala za oko javnosti tokom takmičenja u Zvezdama Granda, sada je već poznata po svojim energičnim nastupima za koje se traži karta više. Od pojaviljivanja u muzičkom takmičenju do sada objavila je brojne singlove, duete, od kojih je najpoznatiji sa Šabanom Šaulićem i studijski album Balkanija. Na svojim nastupima pravi odličnu atmosferu pokazijući i svoje plesno znanje.

Hotel Majdan Nova godina je ove godine rešio da se popne na sam vrh beogradske novogodišnje ponude pa je organizovao doček Nove godine u čak tri sale za venčanja. Sale za venčanja u hotelu Majdan su elegantne i glamurozne, pa ako tragate za ovakvim tipom dočeka ovo je pravi izbor za Vas. Tei Tairović društvo u ostale dve sale praviće poznata pevačica Katarina Živković i kolega Jovan Perišić. Nova godina Beograd nije mogla zvučati primamljivije uz ovakav odabir vrhunskih muzičkih izvođača.
Tea Tairović Nova godina 2025

Hotel Majdan spada u moderne hotele, elegantno opremljene sa odličnom uslugom i atmosferom. Nova godina Beograd u hotelu Majdan će vam sigurno ostati u lepom pamćenju ako se odlučite da ovde dočekate prvo januarsko jutro jer su sale vrhunski opremljene. Poseduju savremenu klimatizaciju, ventilaciju i modernu rasvetu. Novogodišnja ponuda se sastoji od svečane večere koja podrazumeva predjelo, glavno jelo, salatu i desert, i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića. Cena karte za doček Nove godine u hotelu Majdan je od 120 do 160 eura, a cena zavisi od pozicije Vašeg stola u odnosu na centralnu binu.

2022

Tea Tairović - Nova godina 2022 - Story Rooftop Skoplje

Tea Tairović, talentovana pevačica i igračica, i ove godine za svoju publiku priprema pravi spektakl. Prvi put publika je imala priliku da zapazi ovu muzičku umetnicu u Zvezdama Granda, poznatom muzičkom takmičenju. Tea Tairović se čak dva puta pojavila u ovom muzičkom formatu u razmaku od par godina. Do sada je izbacila brojne singlove od kojih je najslušaniji Hajde, a poznata je i po brojnim muzičkim saradnjama i duetima, od kojih je najpoznatiji onaj sa legendom srpske narodne muzike Šabanom Šaulićem. Njen prvi studijski album Balkanija, dočekan je sa velikim ovacijama kod publike i postavio je u sam vrh pevačica novije generacije. Kao neko ko se godinama bavi plesom profesionalno, Tea Tairović od svojih nastupa uvek napravi igračko plesački spektakl koji publiku ne ostavi ravnodušnim.
Tea Tairović Nova godina 2025

Ako ste planirali da putuje za Novu godinu razmislite o odlasku u Makedoniju jer je ekskluzivni restoran za doček Nove godine u centru Skoplja, Story Rooftop, angažovao Teu Tairović da zabavlja goste u najluđoj noći. Story Rooftop se nalazi na krovu zgrade sa koje se pruža pogled na centar Skoplja, tako da pored muzičkog ugođaja možete uživati i u panorami grada. Ako želite da otputujete, iskusite nešto novo, i uživate u makedonskoj gastronomskoj ponudi možda je pravo vreme da razmislite da Novu godinu dočekate u Skoplju.

Ažurirano: May 22, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama