Đani Nova godina

Za doček Nove godine predviđen je nastup popularnih muzičkih zvezda, poput Đanija i Jane.

2024

Đani Nova godina - Restoran Garden Hill i Inter Hollywood Ledine

Kako se približava kraj godine, svi traže savršeno mesto gde će proslaviti Novu godinu. Ukoliko želite da uđete u 2024. godinu uz vrhunsku muziku i sjajnu atmosferu koju pravi Đani, onda ne tražite dalje. Najpoznatije mesto u Beogradu, restorani Garden Hill i Inter Hollywood na Ledinama, su pravo mesto za vas.

Đani Nova godina 2025

Nastupi naših najvećih muzičkih zvezda su uvek bili deo tradicije ovog restorana. Ove godine, za doček Nove godine, pored Đanija, uživaćete i u nastupu popularne Jane. Uz ovaj duo možete da očekujete muzičku čaroliju koja će vas držati na nogama cele noći.

Ako ste već ranije čuli za Garden Hill i Inter Hollywood, znate da Nova godina Beograd ovde postaje prava čarolija. Cena ulaznica uključuje svečano sedenje, večeru i neograničenu konzumaciju pića.

Osigurajte svoje mesto na vreme i doživite noć o kojoj ćete pričati godinama. Nezaboravni Doček Nove godine uz Đanija je događaj koju ne smete propustiti.

2023

Nova godina u Event Centru Garden Hill će biti nezaboravno iskustvo za sve goste, a posebno za ljubitelje narodne muzike. Naime, Radiša Trajković Đani će nastupiti u ovom prelepom prostoru i učiniti da doček Nove godine bude potpuno drugačiji i poseban.

Organizatori su se pobrinuli da program za Novu godinu bude vrhunski, pa tako cena ulaznice uključuje neograničenu konzumaciju pića tokom cele večeri i svečanu večeru. Cena dočeka se po osobi kreće od 100€ do 150€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali, a gosti će imati elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju pića tokom cele večeri.
Đani Nova godina 2025

U Event Centru Garden Hill postoji četiri zone sa različitim cenama. Plava zona košta 100€ po osobi, zelena zona 120€, crvena zona 130€, a crna zona 150€. Bez obzira na izbor zone, gosti će uživati u prelepom ambijentu Event Centra Garden Hill i nastupu Radiše Trajkovića Đanija.

Nova godina sa Radišom Trajkovićem Đanijem u Event Centru Garden Hill je prava prilika za sve one koji žele da dočekaju Novu godinu u sjajnom društvu uz dobru muziku i neograničenu konzumaciju pića tokom cele večeri.

Detaljnu ponudu i direktan kontak organizatora potražite na linku Đani Nova godina 2023

2022

Posle pauze od novogodišnjih nastupa ove godine ponovo možemo da uživamo u uživo nastupima naših omiljenih pevača, među kojima je i Đani.

Event centar Garden Hill upriličiće proslavu Nove godine punu iznenađenja, a celokupan užitak upotpuniće jedan od najvećih domaćih pevača, Radiša Trajković Đani. Možete uživati u širokom asortimanu pića, ali i fenomenalnim specijalitetima, kako domaće, tako i internacionalne kuhinje. Cena dočeka se kreće od 100€ do 160€ u zavisnosti od pozocije stola. U cenu karte je uračunato svečano sedenje, kompletna svečana večera kao i bezalkoholna pića, dok će se alkoholna pića naplaćivaće se po promotivnim cenama.
Đani Nova godina 2025


2020

Radiša Trajković, poznatiji kao Đani, za Novu godinu nastupa u Stadion hall-u, sa svojom koleginicom Andreanom Čekić. Đani je poznat kao neko ko pravi neverovatnu atmosferu i zato je opšte poznata rečenica No Đani, no party. On je na našoj sceni aktivan od 1995. godine, a vrlo brzo je našao svoj put do vrha. Đani je poznat po svojoj pozitivnoj energiji, koju muvek prenese i na svoju publiku, zato za doček možete da očekujete samo vrhunski provod. Neki od njegovih najvećih hitova su: "Balkanac", "Sve mi tvoje nedostaje", "Još te sanjam", "Neka pati žena ta" i još mnogi drugi.

Ponuda Stadion Hall-a za doček Nove godine je uvek izuzetna, te možete uživati u velikom izboru hrane i pića i odličnoj usluzi.2019

Moderan hotel Majdan koji odiše elegancijom i udobnošću, nudi Vam prijatan ambijent sa svim udobnostima koje pruža hotel sa četiri zvezdice i sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim. Za Novogosdišnju noć zabavljaće Vas Radiša Trajković Đani i Jana Todorović.
Hotel Majdan se nalazi 300 metara od autoputa Beograd-Niš, 6 km od centra grada i na 8 km od Beogradskog sajma.

Više informacija možete dobiti putem linka - Đani i Jana - Nova godina 2019.
Đani Nova godina 2025


2018

Za doček Nove 2018. Radiša Trajković Đani pevaće u klubu Vanilla u Montlingenu u Švajcarskoj. Pored njega, novogodišnju noć je uveličati bosanski dvojac Buba Corelli i Jala brat.
Đani Nova godina 2025
Ažurirano: May 22, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama