Novogodišnji filmovi koje ne smete da propustite

Novogodišnji filmovi koje ne smete da propustite

Prva pomisao na Novu godinu i Božić je topao dom, porodica, prijatelji, toplo ćebe, šolja čaja i omiljeni novogodišnji filmovi.

Podelili smo sa vama top 10 novogodišnjih filmova, koje morate pogledati za vreme praznika. Novogodišnji filmovi sa sobom donose pravu čaroliju i magiju. Filmove tokom praznika, možete pogledati sa svojim partnerom ili u krugu porodice ili šire familije. Oni zbližavaju ljude i čine atmosferu veoma posebnom. Nova godina i Božić su veoma radosni praznici i treba uživati u njima. Ne gubite vreme, okupite porodicu ili prijatelje, napravite kokice, medenjake i skuvajte čaj, uživanje može da počne! Naravno, pored toga, pogledajte neki od filmova iz naše liste. Ako imate slobodnog vremena, ne bi bilo loše, da pogledate sve. Praznici su pravo vreme za odmor, sigurni smo da ćete imati mnogo slobodnog vremena i da ćete uživati u ovim filmovima! Neka uživanje počne!

Sam u kući (Home Alone)
Praznici bez ove komedije nisu praznici! Ovo će vam reći svako. Film koji je stekao veliku popularnost i koji se gleda svake godine iznova i nikada nam neće biti dosadan! Reč je o dečaku koji biva heroj, kada ostaje sam i sprečava lopove da upadnu i razore celu kuću. Reditelj filma je Chris Columbus, a glavne uloge tumače: Macaulay Culkin, Joe Pesci i Daniel Stern.
Ako ima vas koji niste pogledali ovaj film, morate to učiniti odmah! Ovaj film je zaista poseban!Zapravo ljubav (Love Actually)
Zapravo ljubav je jedna prelepa ljubavna komedija iz 2003. godine. Režiser je Ričard Kertis. Radnja filma, počinje pet nedelja pre Božića i prati nekoliko ljubavnih parova, čiji su glavni likovi međusobno povezani.
Šta se to događa i na koji način su svi ovi likovi međusobno povezani? Pogledajte film i uživajte u prazničnim čarolijama!
Novogodišnji filmovi koje ne smete da propustite

Polarni Ekspres (The Polar Express)
Ovo je američki, kompijuterski, animirani film iz 2004. godine, urađen po istoimenoj knjizi. Režiser filma je Robert Zemekis. U filmu je reč o dečaku koji ne veruje u Deda Mraza iako ga svi uveravaju da on zaista postoji. Sve do jedne noći, noći pred Novu godinu, kada se ispred dečakove kuće zaustavio voz i mašinovođa ga pozva da se pridruži ostaloj deci, ovo je put do Severnog pola, gde će upoznati Deda Mraza.
Da li je dečak u pravu? Deda Mraz zaista ne postoji? Pogledajte film i saznajte! Iako izgleda da je ovaj film rađen samo za decu, nije tako, namenjen je svim uzrastima, od 3. do 103. godine!
Novogodišnji filmovi koje ne smete da propustite

Božić kod Kuperovih (Love The Coopers)
Komedija iz 2015. godine, čija je radnja potpuno neočekivana. Naizgled, jedno okupljanje, koje čini četiri generacije, povodom Božića, skroz će se preokrenuti. Niz različitih događaja, učiniće ovaj Božić drugačijim. Režiser filma je Jessie Nelson, dok uloge tumače: Amanda Seyfried, Olivia Wilde, Ed Helms...
Pogledajte o čemu je reč! Ne želimo više ništa da vam otkrivamo!

Božićna priča (A Christmas Carol)
Ovo je kompijuterski, animirani film iz 2009. godine. Snimljen je prema klasiku Charlesa Dickens. Reč je o starom krtici, koji se suočava sa duhovima Božića, prošlim, sadašnjim i budućim, koji žele da unesu u njega malo dobrote. Režiser filma je Robert Zemekis. Stari krtica je veoma čudan čovek, ne raduje se ničemu, a pogotovo ne Božiću.
Da li će duhovi Božića uspeti u svojoj nameri? Da li će se stari krtica promeniti na bolje i postati dobrica? Ne čekajte, upalite film još večeras!

Pas koji je spasio Božić (The Dog Who Saved Christmas)
Zevs-žuti labrador, novi član porodice Banister, postaje pravi heroj, kada je uspeo da spasi kuću od provalnika, dok je porodica bila na putovanju. Glavne uloge tumače: Dean Cain, Gary Valentine i Mario Lopez. Reditelj filma je Michael Feifer.
Na koji način je Zevs spasio kuću i Božić, saznaćete, ako odmah odgledate ovaj fenomenalan film!

Vilenjak (Elf)
Elf je američki, božićni i komični film iz 2003. godine. Ovaj film je bajkovita komedija sa elementima fantastike. Prilagođen je svim uzrastima. Vilenjak putuje sa Severnog pola u potrazi za pravom porodicom. Reditelj filma je Džon Favro. Glavne uloge tumače: Will Ferrell, James Caan i Bob Newhart.
Da li je potraga za porodicom uspešno završena? Zaznaćete nakon gledanja ove komedije, čiji je sklop glumaca odabran baš s razlogom, pogledajte zašto je to tako!Otkačeni profesor (The Nutty Profesor)
Novogodišnji praznicu prosto ne mogu da prođu bez Edi Marfija. Na listi filmova se morao naći i neki film u kojem glumi upravo ovaj glumac. Profesor Šerman je odličan naučnik, ali njegov fizički izgled je smešan, ko bi rekao da je on ugledan profesor? Režiser je Jerry Lewis, a uloge: takođe, Jerry Lewis, Stella Stevens, Del Moore i Kathleen Freeman.
Ko je žena u koju se zaljubljuje profesor Šerman? Kakav je u stvari ovaj profesor? Brzo na sajt i pogledajte!Čudo u 34. ulici (Miracle on 34th Street)
Ovaj film je porodična drama iz 1994. godine. Film iz 1994. godine je prerada filma iz 1947. godine. Glavne uloge tumače: Dilan Mekdermot, Ričard Atenboro, Elizabet Perkins, u režiji Leza Mejfilda. Radnja filma prati šestogodišnju devojčicu koja ne veruje u Deda Mraza, a za to je kriva njena majka Dori, koja je portparol jedne robne kuće na Menhetnu. Baš tada, šarmantni starac Kris menja pripitog radnika robne kuće u kojoj radi Dori. On je zadužen da glumi Deda Mraza i animira decu na dodeli paketića. Dori postaje oduševljena Deda Mrazom i zapošljava ga u svoju firmu.
Pitate se šta se dogodilo na kraju filma? Pogledajte film i saznajte! Uživajte u praznicima uz pravu čaroliju 34. ulice!

Prošlog Božića (Last Christmas)
Romantičan film iz 2019. godine. Kejt i Tom imaju svoju ljubavnu priču, koja je na početku obična, svakodnevna. Postoji taj period kada jednostavno ovim mladim ljudima ništa ne polazi za rukom. London pored njih postaje čaroban i poseban. Uloge: Emilia Clarke, Henry Golding, Emma Thompson, a režirao je Paul Feig.
Zašto London postaje najlepši, da li su za to zasluženi Kejt i Tom? Odgovore ćete dobiti, samo ako odmah pustite ovaj film i prepustite se čaroliji ljubavi!
Ažurirano: Dec 3, 2023 | Izdavač: Nova godina | O nama
Podeli

Magazin

5
A
B
C
D
F
G
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
Z