Saša Matić Nova godina

Saša Matić i Tea Tairović će zabavljati građane za doček Pravoslavne Nove godine.

Nastupiće na Zlatiboru.

2024

Saša Matić Srpska Nova godina

U susret Srpskoj Novoj godini 2024, Beograd se sprema za jedinstvenu proslavu na Trgu republike, gde će poznate folk zvezde Saša Matić i Tea Tairović zabavljati građane od 21.30 časova. Ovaj događaj je deo manifestacije "Beogradska zima" i predstavlja idealnu priliku za sve koji žele da doček 2024. godinu u srcu grada, uz fantastičnu muziku i nezaboravnu atmosferu.
Saša Matić Nova godina 2025

Saša Matić, jedan od glavnih izvođača, poznat je po svojoj izuzetnoj karijeri i brojnim hitovima koji su obeležili folk scenu u Srbiji. Njegov jedinstveni vokal i emotivne pesme omiljeni su među publikom svih generacija. Njegova sposobnost da prenese emocije kroz muziku čini ga idealnim izborom za ovako važan događaj kao što je doček Srpske Nove godine. Njegove pesme kao što su "Maskara", "Kralj izgubljenih stvari" i "Nadji novu ljubav" samo su neki od hitova koji su mu doneli veliku popularnost i ljubav publike.

Posetioci Trga republike moći će da uživaju u spektakularnom muzičkom doživljaju i da zajedno sa Sašom Matićem i Teom Tairović dočekaju Srpsku Novu godinu na najlepši mogući način.

Budite deo ove magične noći i doživite nezaboravne trenutke uz muziku koja oplemenjuje srca.

Saša Matić Nova godina

Zlatibor, idilična destinacija, poznata po svojoj lepoti i gostoprimstvu, priprema se za spektakularan doček Nove godine, obećavajući večeri ispunjene muzikom, radostima i tradicionalnim gostoljubivim duhom Zlatibora.

Svečanosti počinju 28. decembra sa "Dečijom Novom godinom", događajem koji simbolizuje radost i davanje. Na Kraljevom trgu, srce Zlatibora, biće organizovan koncert Leontine i Dečijeg hora "Čarolija", gde će se deliti novogodišnji paketići za decu iz opštine Čajetina, ističući zajednički duh i zajednicu.

Glavni događaj, ipak, dolazi 31. decembra kada će se održati koncert popularnog pevača Saše Matića. Očekuje se da će njegove emotivne i hit pesme ispuniti veče toplinom i energijom, dok će se u ponoć u nebo vinuti vatromet, simbolizujući početak Nove godine. Odmah posle, scenu preuzima trubački orkestar Dejana Jevđića, dodajući tradicionalni srpski šarm ovom događaju.

Novogodišnji provod na Zlatiboru nastavlja se i 1. januara sa koncertom "Magla benda", pružajući posetiocima još jednu večer muzičkog uživanja. Ovaj događaj, uz besplatno kuvano vino i rakiju, svakako obećava da će Novu godinu u Beogradu učiniti nezaboravnom.

Za one koji traže više, Zlatibor i njegovi ugostiteljski objekti nude dodatne programe i izvođače, garantujući nezaboravan doček i provod. Posetite sajt Turističke organizacije Zlatibor za više informacija o ovim događajima i budite deo spektakularne proslave Nove godine na Zlatiboru!

2023

Prema poslednjim informacijama Saša Matić ugovorio je nastup za doček Nove 2023. godine i to u Beču, a iznos honorara je 60.000€.

2022

U Novu 2022. godinu gosti hotela Hyatt će ući sa jednim od najpopularnijih pevača na ovim prostorima, Sašom Matićem.

Sjajan provod provod će se organizovati u Kristalnoj dvorani čuvenog hotela, kao i svake godine. Pripremite se za glamurazan doček, kakav se uvek očekuje u poznatom hotelu.

Hotel Hyatt prirediće vam najsavršeniju proslavu Nove 2022. godina u kojoj ćete posebno uživati uz jednu od najvećih zvezda Balkana Sašu Matića!
Saša Matić Nova godina 2025

Piće se plaća po utrošku, dok je svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola. Cene se kreću od 160€ do 190€ u zavisnosti od pozicije stola i obuhvataju svečanu večeru na bazi švedskog stola.

Više informacija o dočeku možete pogledati na linku Nova godina - Saša Matić u hotelu Hyatt. Nova godina - Saša Matić u hotelu Hyatt

2020

Saša Matić će Novu godinu sa svojim bendom dočekati u Kongresnom centru Gastro Globus u Zagrebu

2019

Saša Matić će za doček Nove 2019. godine pevati u Americi, na Floridi u Džeksonvilu. On će u okviru svoje Američke turneje posetiti ovaj najveći grad na Floridi.

2018

Saša Matić će za doček Nove godine pevati u Čikagu. Za doček Nove 2018. podrška će mu biti Full Band, a specijalni gosti će biti Loši Momci, Enela Palavera i Senan Paraganlija.
Saša Matić Nova godina 2025

2016

Saša Matić će za doček Nove godine 2016. godine nastupati u Budvi u klubu Trocadero.


2015

Na dočeku Nove godine na trgu u Pirotu nastupiće jedan od najpopularnijih pevača narodne muzike Saša Matić.

Saša Matić je nastupao na jednom dočeku Srpske Nove godine kada ge oduševljeno slušalo nekoliko hiljada posetilaca.

Dom kulture tradicionalno će na gradskom Trgu organizovati doček Nove 2015. godine. Iz Doma kulture, koji je organizator dočeka Nove godine, poručuju da je ovo poklon građanima, a za Matića su se odlučili upravo zbog toga što su već imali uspešnu saradnju.

Pored koncerta popularnog pevača, okupljenima će biti služeni kuvano vino i čaj, a u ponoć je planiran i veliki vatromet.
Ažurirano: May 22, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama