97
U klubu "Andergraund" se održava tradicionalna dvanaestočasovna žurka sa 12 di-džejeva. Među njima su: Kinetic Vibe, Marko Vuković, Carlo Mc i drugi. Adresa kluba je Pariska 1A. Ulaz do ponoći iznosi 20 evra, a nakon ponoći 10 evra. Uživajte u muzici i provodu do zore.
Beogradska Arena organizuje doček Nove godine pod nazivom Countdown 2009. Na ovom događaju nastupiće poznati muzičari kao što su Junior Jack & Kid Creme, Tom Novy, Seamus Haji.
Nova godina u Epicentru Beograda, na ekskluzivnoj lokaciji. Muzika uključuje mix MTV hitova, House Latino rmx, Pop-Rock, Dance, Domaćicu. Piće su all inclusive. Hrana uključuje dimljenu pečenicu, sir, mini sendviče, rolate, pice, pite, rusku salatu. Takođe, obezbeđenje je profesionalno, na raspolaganju su plesačice, pena party, laser show. Kapacitet žurke je
Adresa: Trg Republike 5, zgrada INEX-a, prostor stare "Gradske kafane", Beograd, RS
Nova Godina u KST-u obeležiće dve scene. Prva je namenjena ljubiteljima gitarske muzike sa hitovima grupa kao što su AC/DC, Metallica i Motörhead, a za dobru atmosferu brinuće se DJ Mancha i DJ Goxy. Druga scena je prilagođena ljubiteljima Gothic-a uz misteriozan dekor i muziku koju bira DJ Bogy. Cena ulaznice u pretprodaji je 1.300 dinara, a to uključuje neograničeno piće, hranu u vidu švedskog stola, i garderobu.
Adresa: KST, Bulevar kralja Aleksandra 73, Beograd, RS
Doček Nove godine u Old Town Pub-u u centru Beograda, uz Girls boys and toys band i DJ-a. All inclusive piće, gurmanski meni, kapacitet 300 ljudi, besplatna rezervacija. Cena: muškarci 45 eur, devojke 40 eur, svaka šesta karta gratis. Nezaboravan provod zagarantovan!
Adresa: Kolarčeva 9, Terazije, Beograd, RS
Proslava Nove godine u Poseydonu nudi dva nivoa i tri prostora sa profesionalnom rasvetom i zvukom, dve jelke, vatromet, i preko 2000 balona. Muziku čine Old Hat Orchestra, DJ, i specijalni gosti - tango plesači. Neograničeno piće, tri švedska stola, šampanjac u ponoć i nagradna igra za put na Palma De Mallorca. Gratis mesto za prvih 600 gostiju.
Adresa: pored Brankovog mosta, Beograd, RS
Doček Nove godine na splavu Prestige. Muzički program uključuje Extreme band + DJ Salle. Piće je neograničeno, uključujući razne vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića. Ponuda uključuje i hladan bife sa neograničenom hranom koji se servira po principu švedskog stola.
Adresa: Bulevar Nikole Tesle 10 (na dunavskom rukavcu kod hotela Jugoslavija), Zemun, RS
Dočekajte Novu godinu u Beogradu uz top zvezde elektronske muzike: Marshall Jefferson i Silicone Soul. Stojeći su karte dostupne po ceni od 5000 dinara koje uključuju švedski sto i piće. VIP karte se mogu nabaviti po ceni od 9000 dinara, koje omogućavaju pristup VIP delu, šampanjac u ponoć i uslugu konobara. Obavezan "dress code" je seksi i elegantan.
Adresa: Karađorđeva 2-4, Pristanište (nije klub Magacin!), Beograd, RS
Doček Nove godine u SKC-u sa Star Gate 8 događajem, počinje 31. decembra u 20h. Dva stejdža sa trens i tehno muzikom, uključujući SPACE CAT, PSY CRAFT, XEROX iz Izraela i domaće DJ-eve. Afterhour party od 06:30, plus repriza 1. januara. Zvuk Electro Voice, Allen and Heath mikser, roto glave, laseri, cena od 1.290 din.
Adresa: SKC, Kralja Milana 48, Beograd, RS
Novogodišnja proslava u klubu Tube sa specijalnim gostom iz Italije, Nicolom Conteom, i njegovim bosse i jazz zvukom. Domaćini Peppe, Pookie i Petko će vas zabavljati do ranih jutarnjih sati. Cena ulaza je 2.000 dinara, uključujući kanapee i Smirnoff koktele kao dobrodošlicu.
Adresa: Simina 21, Beograd, RS
Proslavite Novu godinu u klubu White, središtu glamura i nezaboravne atmosfere. Noć počinje modnom revijom i house hitovima DJ-a Bokija, a nastavlja se nastupom Farenhajt benda sa house, pop, rock i narodnom muzikom. All inclusive piće i catering uključeni u cenu od 45€. Ne propustite najglamurozniji doček u Beogradu!
Adresa: Pariska 1a, Beograd, RS
Podeli