Nova Godina: Šta obući Ideje za Njega

Nova Godina: Ideje za Njega

Počelo je spremanje za veliku novogodišnju žurku...
Da li imate ideju šta ćete obući?
Nema potrebe za brigu...
Vaš ormar ne mora biti pun skupe i glamurozne odeće…
Možete izgledati odličnoi uz samo nekoliko dobro odabranih komada odeće.
Nova Godina: Šta obući - Ideje za Njega

Poslovno odelo - pun pogodak!
Za formalnije novogodišnje događaje, kao što su gala večere ili ekskluzivni klubovi, tradicionalno odelo je i dalje najbolji izbor. Međutim, dodajte svoj lični pečat birajući odelo u netradicionalnoj boji poput tamno zelene ili čak bordo. Kravata sa neobičnim uzorkom ili veselim novogodišnjim motivima dodaje zabavan, ali sofisticiran detalj vašem svečanom izgledu.

Kravata?
Novogodišnje žurke su odlična prilika da se oslobodite formalnih kravati i budete malo kreativni. Kravata u jakim bojama, sa zabanim motivima, likovima iz craća, novogodišnjim motivima sigurno će biti primećena i zapamćena.

Opušteno i elegantno
Za casual novogodišnje okupljanje, odaberite udobne, ali stilizovane komade. Par tamnih farmerki sa modernim krojem savršen je izbor. Upotpunite ih sa pamučnom majicom sa zanimljivim printom ili natpisom i dodajte sloj u vidu modernog pulovera ili cardigana. Udobne kožne patike ili casual cipele zaokružiće ovaj opušten, ali doteran izgled.

Dodaci koji čine razliku
Ne zaboravite na moć modnih dodataka. Elegantan sat, upadljive manžetne, ili šik kravata mogu u potpunosti transformisati vaš novogodišnji outfit. Čak i ako se odlučite za jednostavniju kombinaciju, odabrani dodaci mogu je učiniti posebnom i zapaženom.
Ažurirano: Mar 27, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama
Podeli

Magazin

5
A
B
C
D
F
G
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
Z