Ana Bebić - Nova godina Nova godina 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Ana Bebić Nova godina - Different Event Hall & Lounge Bar Beograd

Detaljna ponuda - Ana Bebić Nova godina

Ukoliko želite da Vam Nova godina započne u ekskluzivnoj svečanoj sali na Novom Beogradu Different Event Hall & Lounge Bar je pravo mesto za Vas. Tamo Vas čeka novogodišnja magija, praznična euforija, pozitivna energija i talentovana pevačica Ana Bebić i Balkan Groove Band. Different Event Hall & Lounge Bar je elegantan prostor luksuzno opremljen koji je pogodan za svečana slavlja poput rođendana, krštenja, korporativnih slavlja i dočeka Nove godine. Ako ste planirali elegantan doček Nove godine sa vrhunskom večerom i zabavom do ranih jutarnjih časova Different Event Hall & Lounge Bar Nova godina je pravi izbor za Vas i Vašu ekipu. Cena novogodišnje ponude zavisi od pozicije stola u samoj svečanoj sali i koliko je sto udaljen od centralne bine na kojoj nastupa Ana Bebić.
Ana Bebić - Nova godina - Nova godina 2024

Different Lounge Bar i restoran su mesto gde svakodnevno možete da uživate u hrani vrhunskog kvaliteta i da se opustite u prijatnom ambijentu koji je moderno uređen. Za Novu godinu 2023. u ovom restoranu će Vas zabavljati poznati Agressive bend.

Ana Bebić je zapala za oko našoj javnosti nakon njenog učešća u muzičkom rijalitiju Operacija Trijumf. Njena najpoznatija pesma Preživeću nastala je upravo nakon ovog rijaliti programa, a još su poznati i Anini dueti sa Severinom Italiana i Flamingosima Litar vina.

Ana Bebić - Nova godina
Ana Bebić - Nova godina
Ana Bebić - Nova godina
Ana Bebić - Nova godina

Da li Ana Bebić nastupa negde za Novu godinu?

Ana Bebić za Novu godinu peva u Different Event Hall & Lounge Baru

Koliko košta Nova godina sa Anom Bebić?

Cena karte za doček Nove godine je od 55€ do 95€

Šta obuhvata cena Nove godine sa Anom bebić?

Cena obuhvata svečanu večeru i neograničenu konzumaciju pića