Ana Bebić Nova godina

Novogodišnja proslava sa Anom Bebić održava se u Sky Lounge Baru hotela Hilton u Beogradu.

2024

Dočekajte Novu godinu uz nezaboravne trenutke u Sky Lounge Baru hotela Hilton u Beogradu. Ne propustite priliku da uživate u ekskluzivnom ambijentu, uz izvanrednu muziku koju će vam prirediti talentovana Ana Bebić i Balkan Groove bend. Sky Lounge Bar na 8. spratu hotela Hilton je mesto gde se spajaju glamur, vrhunska usluga i neodoljivi ritmovi.
Ana Bebić Nova godina 2025

Očekuje vas jedinstvena proslava Nove godine uz Anu Bebić, čiji glas i harizma obećavaju nezaboravnu zabavu u srcu Beograda. Uz neodoljive koktele i specijalitete azijske kuhinje, koje Sky Lounge Bar nudi, svaki trenutak dočeka će biti ispunjen radošću i stilom. Dok uživate u muzici, vaš pogled će se gubiti u bajkovitom panorama pogledu na Beograd, koji će biti dodatno oplemenjen spektakularnim vatrometom u ponoć.

Izaberite Sky Lounge Bar hotel Hilton za vašu novogodišnju noć i doživite čaroliju koja će zauvek ostati u vašem sećanju. Doček Nove godine u Beogradu neće biti samo proslava, veći pravo emotivno putovanje zahvaljujući Ani Bebić i njenom izvanrednom nastupu. Pripremite se za veče puno elegancije, dobrog ukusa i muzičkog užitka koje ćete dugo pamtiti.

2023

Ana Bebić Nova godina - Different Event Hall & Lounge Bar Beograd

Ukoliko želite da Vam Nova godina započne u ekskluzivnoj svečanoj sali na Novom Beogradu Different Event Hall & Lounge Bar je pravo mesto za Vas. Tamo Vas čeka novogodišnja magija, praznična euforija, pozitivna energija i talentovana pevačica Ana Bebić i Balkan Groove Band. Different Event Hall & Lounge Bar je elegantan prostor luksuzno opremljen koji je pogodan za svečana slavlja poput rođendana, krštenja, korporativnih slavlja i dočeka Nove godine. Ako ste planirali elegantan doček Nove godine sa vrhunskom večerom i zabavom do ranih jutarnjih časova Different Event Hall & Lounge Bar Nova godina je pravi izbor za Vas i Vašu ekipu. Cena novogodišnje ponude zavisi od pozicije stola u samoj svečanoj sali i koliko je sto udaljen od centralne bine na kojoj nastupa Ana Bebić.
Ana Bebić Nova godina 2025

Different Lounge Bar i restoran su mesto gde svakodnevno možete da uživate u hrani vrhunskog kvaliteta i da se opustite u prijatnom ambijentu koji je moderno uređen. Za Novu godinu 2023. u ovom restoranu će Vas zabavljati poznati Agressive bend.

Ana Bebić je zapala za oko našoj javnosti nakon njenog učešća u muzičkom rijalitiju Operacija Trijumf. Njena najpoznatija pesma Preživeću nastala je upravo nakon ovog rijaliti programa, a još su poznati i Anini dueti sa Severinom Italiana i Flamingosima Litar vina.

Ažurirano: Jan 31, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama