97
Bask - Nova godina 2025
Proslavite Novu godinu u luksuznom restoranu "Bask", smešten u mirnom delu Beograda, u okviru Hotel-a Prestige. Uz tradiciju dužu od pola veka, ovaj restoran nudi prelep ambijent, besplatan parking i uživo muziku čitave noći uz bend "Maratonci". Ponuda za doček uključuje neograničeno piće, a hrana se servira za sto. Na meniju su brojne delicije - od hladnih i toplih predjela, glavnog jela sa prilogom, pa do dezerta. Cena za ovu privilegiju iznosi 60 €.
Adresa: Bulevar Vojvode Mišića 24, Beograd, RS
Club Life is Rich - Nova godina 2025
Dočekajte Novu godinu u klubu Life Is Rich uz Azzuro Bend i DJ Igora Šebešića, sa neograničenim konzumiranjem najkvalitetnijih domaćih i stranih pića. Karte se mogu kupiti za 8€, sa dodatnom doplatom za rezervacije mesta. Svaka rezervacija uključuje i besplatnu flašu pića po želji. Količina pića i muzika su garantovani tokom cele noći. Bez obzira na broj osoba, postoji mogućnost rezervacije različitih vrsta mesta u klubu. Organizator garantuje nezaboravnu zabavu.
Adresa: Karađorđeva 8a, Beograd, RS
Klub London - Nova godina 2025
Dočekajte Novu godinu u klubu London, u srcu Beograda, uz Mia Borisavljević i bogat muzički program. Klub nudi tri nivoa zabave, neograničenu konzumaciju pića i hranu, sa cenom ulaznice od 32€. Dodatne rezervacije uključuju barski sto, nisko sedenje, separe i VIP opcije. Posetite nas na uglu Kneza Miloša i Srpskih vladara za nezaboravan doček.
Adresa: Kralja Milana 28, Beograd, RS
Koketa Ada Ciganlija - Nova godina 2025
Klub Koketa na Adi Ciganliji priprema poseban doček Nove Godine sa Sold Out bendom i DJ Mombasom. U cenu od 35 do 55 evra (u zavisnosti od mesta) uračunata neograničena konzumacija domaćih i stranih pića i koktela, kao i kanapei i predjela tokom cele noći. Posetioci mogu očekivati razna iznenađenja i poklone.
Adresa: Ada Ciganlija, Makiška strana, lok. br 8, Beograd, RS
Madam Hall - Lovačka priča - Nova godina 2025
Doček Nove u restoranu Madam Hall - "Lovačka priča" uz Milan Dinčić Dinču i Sanju Marjanović iz Zvezda Granda. Ponuda uključuje domaća alkoholna i bezalkoholna pića, večeru na bazi švedskog stola s bogatim izborom predjela, glavnih jela i salata. Cene variraju od 35€ do 55€.
Adresa: Ada Ciganlija, Makiška strana, Beograd, RS
Only Fools & Horses - Mala scena - Nova godina 2025
Nova godina u Klubu Mala scena sa Only Fools and Horses tematikom. Uživajte u neograničenoj konzumaciji pića i odličnom muzičkom programu Opera Benda i DJ-a u ekskluzivnom ambijentu kluba. Cene karata kreću se od 22€ do 25€, sa opcijama rezervisanja separea i stolova. Zagarantovan sjajan provod!
Adresa: Sarajevska 26, Beograd, RS
Press Klub Sava Centar - Nova godina 2025
Novogodišnja Bajka u Press Klub Sava Centar u Beogradu nudi bajkovito iskustvo sa mnoštvom vizuelnih i specijalnih efekata. Program uključuje hitove koje pušta DJ Veliki Brat i nastup Paparazzo benda. Na meniju je širok izbor pića, od kojih su kokteli uračunati u cenu, i švedski sto sa bogatim izborom nacionalnih specijaliteta. Cena, koja obuhvata hranu i piće tokom cele večeri, kreće se od 35€ do 50€.
Adresa: Milentija Popovića 9 (Glavni ulaz Sava Centra - od strane tramvaja), Beograd, RS
Time Out Ada Ciganlija - Nova godina 2025
Nova godina u stilu u klubu Time Out! Uživajte u neograničenoj konzumaciji alkoholnih i bezalkoholnih pića, uz najbolju muziku koju pružaju Red Carpet Bend, DJ Njegos i DJ Kesha. U ponudi je i mini-ketering sa raznovrsnim hranom. Cene su pristupačne, variraju od 27€ za all inclusive do 350€ za centralni separe. Svaka rezervacija dobija svoju kartu kao potvrdu plaćenog mesta. Posetite nas i izaberite najbolje mesto za doček Nove godine!
Adresa: Ada Ciganlija, Makiška strana, lok. 6, Beograd, RS
Podeli