Nađa Golubović Nova godina

Gosti će biti zabavljeni nastupima izvanredne Nađe Golubović i Mare Stambolija bend.

2024

Za sve one koji traže nezaboravnu Novu godinu u Beogradu, restoran Buena Vida nudi ekskluzivnu proslavu koja spaja vrhunsku kuhinju, elegantan ambijent i odličnu muziku. Ovo mesto, poznato po svom modernom dizajnu i ambijentu koji asocira na prostranu baštu pod staklenim plafonom, stvara savršenu scenografiju za doček Nove godine.
Nađa Golubović Nova godina 2025

Novogodišnja noć u Buena Vidi obećava da bude spektakl za pamćenje zahvaljujući nastupu izvanredne Nađe Golubović i Mare Stambolija bend. Nađa, čiji su nastupi sinonim za energiju i nezaboravan provod, i Mare, poznat po svom talentu da osvoji publiku odabranim hitovima, garantuju muzički program koji će zadovoljiti različite ukuse. Njihova muzika, koja obuhvata domaće i strane hitove, od roka do popa, učiniće da prvi trenuci Nove godine ostanu u nezaboravnom sećanju.

Osim izvanredne muzike, gosti mogu očekivati i vrhunsku uslugu te širok izbor specijaliteta iz kuhinje koji će zadovoljiti i najizbirljivije palate. Uz to, Buena Vidu će za ovu posebnu noć pripremiti i poseban prostor za ljubitelje dobrih koktela - Private Lounge, gde će profesionalni koktel majstori praviti omiljene napitke po promotivnim cenama.

Doček Nove godine u Buena Vidi nije samo veče uživanja u dobrom jelu i muzici, već prilika da se uđe u Novu godinu sa stilom, u jednom od najlepših restorana u Beogradu. Spremite se za nezaboravan doček 2024. godine uz Nađu Golubović, gde će svaki detalj biti pažljivo osmišljen kako bi se stvorila neponovljiva atmosfera za proslavu Nove godine.

2023

Nađa Golubović Nova godina 2023 - Restoran Buena Vida Beograd

Ako želite da prvo januarsko jutro dočekate u elegantnom prestoničkom restoranu Buena Vida je pravi izbor za Vas. Buena Vida Nova godina je elegantni restoran modernog dizajna i nesvakidašnjeg restoranskog koncepta koji je ispunjen privlačnim zelenilom. Restoran odlikuje ogromni stakleni plafon pa imate utisak da ste u ogromnoj bašti prepunoj biljaka na otvorenom, a zapravo ste ušuškani u beogradskim blokovima. Kada se kaže Buena Vida restoran svi prvo pomisle na hranu i vrhunsku uslugu ovog ugostiteljskog objekta, a ove godine su rešili da odu korak dalje i da za sve goste prirede muzički spektakl.
Nađa Golubović Nova godina 2025

Nova godina Beograd nikad nije zvučala primamljivije jer će sve okupljene goste restorana u novogodišnjoj noći zabavljati Nađa Golubović i Marko Marinković bend. Nađa Golubović Nova godina Beograd je iskusna klupska pevačica koja nastupa više od 10 godina po brojnim beogradskim restoranima i publika je već dobro upoznata sa njenim enegričnim nastupima. Ova pevačica snažnog glasa ima elegantan scenski nastup, a publika je već dobro upoznata sa atmosferom koju pravi na svojim nastupima. Nađa Golubović i Marko Marinković bend nastupiće u centralnom delu restorana, dok će u drugom delu restorana Buena Vida nastupiti Dj Velvet koji će puštati latino hause hitove.

Koktel majstori će tokom cele večeri praviti koktele po promotivnim cenama. U cenu novogodišnje ponude pored posluženja po stolovima i kompletne večere, uračunata je i besplatna konzumacija bezalkoholnih pića, i svaki rezervisani sto ili separe dobija jednu ili dve flaše vina ili žestokog pića po izboru. Cena ulaznice u restoran za Novu godinu je 40 eura, a ako želite mesto za stolom ili separeom to se dodatno naplaćuje.
Ažurirano: Mar 14, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama