Nađa Golubović Nova godina

2023

Nađa Golubović Nova godina 2023 - Restoran Buena Vida Beograd

Ako želite da prvo januarsko jutro dočekate u elegantnom prestoničkom restoranu Buena Vida je pravi izbor za Vas. Buena Vida Nova godina je elegantni restoran modernog dizajna i nesvakidašnjeg restoranskog koncepta koji je ispunjen privlačnim zelenilom. Restoran odlikuje ogromni stakleni plafon pa imate utisak da ste u ogromnoj bašti prepunoj biljaka na otvorenom, a zapravo ste ušuškani u beogradskim blokovima. Kada se kaže Buena Vida restoran svi prvo pomisle na hranu i vrhunsku uslugu ovog ugostiteljskog objekta, a ove godine su rešili da odu korak dalje i da za sve goste prirede muzički spektakl.
Nađa Golubović Nova godina 2025

Nova godina Beograd nikad nije zvučala primamljivije jer će sve okupljene goste restorana u novogodišnjoj noći zabavljati Nađa Golubović i Marko Marinković bend. Nađa Golubović Nova godina Beograd je iskusna klupska pevačica koja nastupa više od 10 godina po brojnim beogradskim restoranima i publika je već dobro upoznata sa njenim enegričnim nastupima. Ova pevačica snažnog glasa ima elegantan scenski nastup, a publika je već dobro upoznata sa atmosferom koju pravi na svojim nastupima. Nađa Golubović i Marko Marinković bend nastupiće u centralnom delu restorana, dok će u drugom delu restorana Buena Vida nastupiti Dj Velvet koji će puštati latino hause hitove.

Koktel majstori će tokom cele večeri praviti koktele po promotivnim cenama. U cenu novogodišnje ponude pored posluženja po stolovima i kompletne večere, uračunata je i besplatna konzumacija bezalkoholnih pića, i svaki rezervisani sto ili separe dobija jednu ili dve flaše vina ili žestokog pića po izboru. Cena ulaznice u restoran za Novu godinu je 40 eura, a ako želite mesto za stolom ili separeom to se dodatno naplaćuje.