Željko Joksimović - Doček Nove godineNova godina 2020 Beograd

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2020
Muzički novogodišnji program u Tivtu će početi 26. decembra. Za doček Nove 2019., Tivćane i njihove goste zabavljaće Željko Joksimović, 1. januara nastupaju Lepa Brena i Bojan Delić, a 2. januara Ana Kokić i tivatski bend Toć.
Tokom osam prazničnih dana nastupiće Amadeus bend, Boris Novković, La banda Tambura night, Ana Rucner, Leontina i gosti, The gents, Disko inferno, Tribjut bend ABBA. Pripremljen je i poseban popodnevni program za najmlađe posetioce u kojem učestvuju Leontina, Minja Subota i Tijana Dapčević
Novogodišnjim muzički program:
Sreda 26.12.2018.
Amadeus Bend
Četvrtak 27.12.2018.
Ana Rucner
Petak 28.12.2018.
Dječije popodne
Leontina & Gosti
Subota 29.12.2018.
La Banda
Tambura Night
Nedelja 30.12.2018.
Klasično popodne
The Gents
Disco Inferno
Magic Night
Ponedeljak 31.12.2018.
Tribute band Abba
Željko Joksimović
Utorak 01.01.2019.
Lepa Brena
Bojan Delić
Sreda 02.01.2019.
Ana Kokić & grupa Toć
Željko Joksimović - Doček Nove godine - Nova godina 2020 Beograd

Željko Joksimović će za Novu godinu pevati na Jahorini u hotelu Bistrica. Koncert će se održati ispred platoa hotela Bistrica.
Ulaz će biti besplatan, a posetioci će imati priliku da uživaju u najpoznatijim hitovima ovog poznatog izvođača, koji je obećao nezaboravni provod u najluđoj noći.

Željko Joksimović - Doček Nove godine - Nova godina 2020 Beograd


Željko Joksimović će Novu godinu dočekati u Budvi, na trgu ispred Starog grada.

Turistička organizacija opštine Budva u saradnji sa predstavnicima turističke privrede Budve predstavila je celokupan program za doček Nove 2017. godine na trgu ispred Starog grada i u budvanskim hotelima.

31. decembra će nastupiti crnogorska grupa "Perper" nakon kojih će uslediti nastup jedne od najvećih muzičkih zvezda regiona, Željka Joksimovića.

1. januara će program biti namenjen ljubiteljima klasične muzike, oni će moći da uživaju u tradicionalnom svečanom koncertu "Mediteranskog revijskog orkestra" sa istaknutim solistima, a pod dirigentskom palicom Radovana Papovića.
Večernji program 1. januara obuhvata nastupe grupa Highway Trio, zatim Sergej Ćetković i na kraju, legende regionalne muzičke scene, grupa Parni valjak.

2. januara u večernjim časovima nastupiće Vanja Radovanović koji će izvoditi numere Miladina Šobića, zatim Frajle, a novogodišnji program na trgu zatvoriće regionalno omiljena rok zvezda Neno Belan.

A kako najavljuju iz Turističke organizacije "Zlatibor", Željko će na najpopularnijoj planini u Srbiji nastupiti posle Nove godine, tačnije 02. januara.


Doček Nove godine 2016. sa Željkom Joksimovićem i Hari Mata Harijem
Nakon višegodišnje pauze glavni grad Crne Gore, Podgorica, će ove godine organizovati doček Nove godine na Trgu Republike.
"Tom prilikom biće priređen bogat muzički program, a naše sugrađane i sve goste Podgorice u novogodišnjoj noći zabavljaće jedne od najvećih i najpopularnijih muzičkih zvijezda sa ovih prostora, Željko Josimović i Hari Mata Hati. Nesumnjivo je da će Podgorica u novogodišnjoj noći imati jednu od najboljih ponuda u regionu i da će spektakularan doček Nove godine naši sugrađani sigurno dugo pamtiti, uz očekivanje da će veliki broj posetilaca iz drugih gradova i džava proslaviti Novu godinu u Podgorici", navodi se u saopštenju.

Željko Joksimović - Gradski trg Zaječar - Doček Nove Godine.

U Novu 2015. godinu Zaječarci će ući sa jednim od najtraženijih i najpopularnijih muzičara u regionu, Željkom Joksimovićem. On će zajedno sa Marijom Šerifović prirediti nezaboravan provod i doček na Gradskom trgu u Zaječaru.
Željko Joksimović - Doček Nove godine - Nova godina 2020 Beograd

Organizatori dočeka Nove godine su poručili stanovnicima Zaječara, a i svim gostima da ih očekuje sjajan provod uz muziku naših najpopularnijih pop izvođača.
Željko Joksimović - Doček Nove godine
Željko Joksimović - Doček Nove godine