Željko Joksimović - Doček Nove godineDoček Nove godine Beograd 2018

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2018
Željko Joksimović će Novu godinu dočekati u Budvi, na trgu ispred Starog grada.

Turistička organizacija opštine Budva u saradnji sa predstavnicima turističke privrede Budve predstavila je celokupan program za doček Nove 2017. godine na trgu ispred Starog grada i u budvanskim hotelima.

31. decembra će nastupiti crnogorska grupa "Perper" nakon kojih će uslediti nastup jedne od najvećih muzičkih zvezda regiona, Željka Joksimovića.

1. januara će program biti namenjen ljubiteljima klasične muzike, oni će moći da uživaju u tradicionalnom svečanom koncertu "Mediteranskog revijskog orkestra" sa istaknutim solistima, a pod dirigentskom palicom Radovana Papovića.
Večernji program 1. januara obuhvata nastupe grupa Highway Trio, zatim Sergej Ćetković i na kraju, legende regionalne muzičke scene, grupa Parni valjak.

2. januara u večernjim časovima nastupiće Vanja Radovanović koji će izvoditi numere Miladina Šobića, zatim Frajle, a novogodišnji program na trgu zatvoriće regionalno omiljena rok zvezda Neno Belan.

A kako najavljuju iz Turističke organizacije "Zlatibor", Željko će na najpopularnijoj planini u Srbiji nastupiti posle Nove godine, tačnije 02. januara.


Doček Nove godine 2016. sa Željkom Joksimovićem i Hari Mata Harijem
Nakon višegodišnje pauze glavni grad Crne Gore, Podgorica, će ove godine organizovati doček Nove godine na Trgu Republike.
"Tom prilikom biće priređen bogat muzički program, a naše sugrađane i sve goste Podgorice u novogodišnjoj noći zabavljaće jedne od najvećih i najpopularnijih muzičkih zvijezda sa ovih prostora, Željko Josimović i Hari Mata Hati. Nesumnjivo je da će Podgorica u novogodišnjoj noći imati jednu od najboljih ponuda u regionu i da će spektakularan doček Nove godine naši sugrađani sigurno dugo pamtiti, uz očekivanje da će veliki broj posetilaca iz drugih gradova i džava proslaviti Novu godinu u Podgorici", navodi se u saopštenju.

Željko Joksimović - Gradski trg Zaječar - Doček Nove Godine.

U Novu 2015. godinu Zaječarci će ući sa jednim od najtraženijih i najpopularnijih muzičara u regionu, Željkom Joksimovićem. On će zajedno sa Marijom Šerifović prirediti nezaboravan provod i doček na Gradskom trgu u Zaječaru.
Željko Joksimović - Doček Nove godine - Doček Nove godine Beograd 2018

Organizatori dočeka Nove godine su poručili stanovnicima Zaječara, a i svim gostima da ih očekuje sjajan provod uz muziku naših najpopularnijih pop izvođača.