97

Nastupiće White City bend.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Ulaz ne naplaćuje, ali su rezervacije obavezne.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Dolly Bell gastro pab se nalazi na Novom Beogradu, iza novog Merkatora.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Dolly Bell - Matinee

Ovo je savršeno mesto za sve ljubitelje kulinarskih delikatesa, vrhunskog piva i odlične muzike. Dolly Bell kombinuje prijatnost i luksuz, nudeći gostima priliku da uživaju u raskošnom ambijentu i vrhunskoj usluzi.


Ovaj restoran, sa svojim sofisticiranim enterijerom, idealan je za sve koji traže mesto gde mogu da se opuste i uživaju u prednovogodišnjoj atmosferi. Uz pažljivo odabranu muziku koja će pratiti svaki trenutak vaše proslave, Dolly Bell obećava nezaboravno matinee iskustvo za doček Nove godine.

U Dolly Bellu, elegancija i udobnost se savršeno stapaju, stvarajući atmosferu koja je opuštajuća. To je mesto gde možete u potpunosti da se prepustite uživanju u ukusnim jelima, izvanrednim pićima i melodijama koje će ispuniti prostor.

Posetite Dolly Bell matinee pred proslavu Nove 2024. godine i doživite praznik u stilu. Očekuje vas jedinstveno iskustvo koje kombinuje vrhunsku gastronomiju, prijatnu atmosferu i muzički spektakl, sve to u luksuznom i elegantnom okruženju restorana. Budite deo ovog nezaboravnog dočeka i uživajte u svakom trenutku predstojećih prazničnih dana.

Muzika

Dolly Bell Novi Beograd matinee pripremio vam je sjajan muzički repertoar. Nastupiće White City bend, koji zaista ume da napravi odličnu atmosferu, tako da očekujte sjajan provod u pripremi za novogodišnje veče.

Piće

Piće se plaća po utrošku.

Hrana

A la carte.

Cena

Ulaz se ne naplaćuje.
Rezervacije su obavezne. Za uslove rezervacija, molimo vas da nas kontaktirate
Ažurirano: Dec 12, 2023 | Izdavač: Nova godina | O nama

Adresa

Bulevar Mihajla Pupina 165b,
11070 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli