97

Aleksandra Prijović će nastupati za reprizu Dočeka Nove godine u Sava Centru.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Cene su različite u zavisnosti od zone u kojoj se nalazite - Bar table 50€, Red zone je 120€, Bronze zone 140€, Silver zone 160€, Gold zone 180€, a Platinum zone 220€.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Sava Centar Banket sala - Repriza Nove godine

Sava Centar u Beogradu, kao ikona kulture i zabave, i ove godine priređuje nezaboravan doček Nove godine. Nakon spektakularne noći 31. decembra, pripremite se i za reprizu dočeka 2024. godine koja obećava isto uzbuđenje i glamur. U novorenoviranom ambijentu Sava Centra, sa elegantnim prostorima i raskošnom Banket salom, očekuje vas jedinstvena proslava reprize Nove godine u Beogradu.

Aleksandra Prijović, jedna od trenutno najtraženijih pevačica na Balkanu, ponovo će biti zvezda večeri. Njen energični nastup osigurava da će repriza dočeka Nove godine biti jednako upečatljiva kao i glavni događaj. Sa hitovima koji osvajaju srca publike, Aleksandra Prijović garantuje noć punu emocija i nezaboravnog provoda.


Sava Centar je poznat po svojoj izuzetnoj organizaciji događaja, te se možete osloniti na profesionalno osoblje koje će se pobrinuti za svaki detalj. Bogata ponuda jela i pića zadovoljiće i najizbirljivije ukuse, doprinoseći svečanoj atmosferi.

Za one koji nisu uspeli da prisustvuju dočeku Nove godine, repriza u Sava Centru pruža savršenu priliku da iskusite čaroliju. Budite deo ovog nezaboravnog događaja i obezbedite svoje mesto na vreme, jer se očekuje veliko interesovanje za još jedan nastup Aleksandre Prijović . Ne propustite priliku da budete deo jedne od najboljih novogodišnjih žurki u Beogradu!

Muzika

Spremite se za nezaboravno veče i sjajnu atmosferu uz glas Aleksandre Prijović za reprizu Nove godine u Beogradu.

Piće

Piće se plaća po utrošku

Hrana

Buffet menu

Hladni delikatesi
- Goveđa hladno dimljena pršuta
- Poširani gambori u vodka sosu sa kavijarom od algi
- Ćureći hladni odrezak sa salsom od rukole i maslina
- Sremski kulen sa peperonćino uljem
- Gravadlax Norveški losos sa salsom od morača i kremom od Pekorina
- Njeguška pršuta sa medom od kleke i konjaka
- Svinjska dimljena pečenica Reserva
- Gratinirane dagnje sa parmezanom
- Kuvana šunka sa Dižon dresingom i čatnijem od smokve
- Ćorizo slajsevi sa listovima spanaća i tostiranim lešnikom
- Tradicionalni ’’duvan’’ čvarci
- Premium odrezak od svinjskog vrata

Selekcija sireva
- Pirotski beli ''Kačkavalj''
- Sir Bojuval sa mikro biljem
- Dimljeni sir sa suvim šljivama
- Beli koziji sir sa svežim timjanom
- Gauda sa suvim i kandiranim voćem
- Domaća sir rolada sa biberom
- Mocarela sa domaćim pesto sosem
- Gorgonzola sa suvim voćem
- Ručno pravljen sir sa drobljenim orašastim plodovima
- Marinirani beli sir sa maslinovim uljem i planinskim biljem

Salate
- Selekcija zelenih salata sa pratećim dresinzima
- Salata od morskih plodova sa kinoom i citrusnim drsingom
- Farfale pasta salata sa biftekom i Dijon senfom
- Paradajz salata sa organskim uljem suncokreta
- Selekcija svežih sezonskih salata
- Kukuruz salata sa povrćem i belim Balsamikom
- Germanska krompir salata sa senfom i tostiranom pančetom
- Grčka salata sa belim sirom, maslinama i hladno ceđenim maslinovim uljem

Dresing bar
- Tapenada od tri vrste maslina i sušenog paradajza
- Voćna salsa sa uljem badema
- Čili masline sa citrusima
- Dresing od Balsamika sa ruzmarinom
- Peperonćino dresing
- Umak od tostiranog semena bundeve
- Citrus preliv sa origanom
- Marinirane masline više vrsta
- Mlečni krem sa suvim planinskim biljem
- Slatko kiseli sos sa medom i vlašcem
- Pelat krema sa bosiljkom

Glavno jelo
- Planinska teletina sa ruzmarinom u belom vinu sa ruzmarinom
- Azijska piletina u tempuri sa hrskavim povrćem I krančom od kikirikija
- Rostirani krompir u ljusci sa timjanom
- Rolada od filea Norveškog lososa sa moračem
- Puterizovane ručno rađene njoke sa spanaćem I belim vinom
- Sporo pečeni svinjski vrat u Cabernet umaku
- Pasta pene Napolitana sa Parmigiano Reggiano parmezanom
- Jagnjeći kebab sa citrus salsom i tapenadom od sremuša
- Sotirano sveže povrće sa Sherry marinadom i listovima Grčkog bosiljka
- Francuska rolada od piletine, bardirana biber pančetom
- Basmati pirinač sa flambiranim povrćem I soya sosem

Hleb i pecivo
- Integralno pecivo sa organskim žitaricama
- Kukuruzno pecivo sa kranč popispom i svežim bosiljkom
- Pšenične zemičke sa semenkama suncokreta
- Integralne pecivo sa semenkama lana
- Pšenične zemičke sa semenkama crnog i belog susama
- Bavarski hleb sa pšeničnim pivom
- Grisini sa morskom solju i peperonćinom
- Bezglutenski domaći hleb
- Tradicionalna mini projara sa belim planinskim sirom
- Domaća pita od ’’vučenih’’ kora sa šumskim pečurkama
- Domaća pita od ’’vučenih’’ kora sa kajmakom i zrelim sirom

Desert
- Tart sa belgijskom cokoladom i lesnikom
- Sable pistać sa svezim voćem i čokoladnim segmentima
- Tiramisu casica sa Amareto likerom
- Maskarpone mus sa insertom od jabuke i cimeta
- Frutti di bosco od bele cokolade i sumskog voća
- Mus od crne cokolade sa mariniranim visnja sosom i konjakom
- Paleta unikatnih pralina
- Selekcija svežeg sezonskog voća

Cena

Bar table - 50€
Red zone - 120€
Bronze zone - 140€
Silver zone - 160€
Gold zone - 180€
Platinum zone - 220€


* za veću mapu, kliknite na fotografiju
Ažurirano: Jan 4, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama

Adresa

Milentija Popovića 9,
11070 ,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli