Aleksandra Prijović će nastupati za reprizu Dočeka Nove godine u Sava Centru. pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾
Cene su različite u zavisnosti od zone u kojoj se nalazite - Bar table 50€, Red zone je 120€, Bronze zone 140€, Silver zone 160€, Gold zone 180€, a Platinum zone 220€. pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾
Sava Centar Banket sala - Repriza Nove godine
Sava Centar u Beogradu, kao ikona kulture i zabave, i ove godine priređuje nezaboravan doček Nove godine. Nakon spektakularne noći 31. decembra, pripremite se i za reprizu dočeka 2024. godine koja obećava isto uzbuđenje i glamur. U novorenoviranom ambijentu Sava Centra, sa elegantnim prostorima i raskošnom Banket salom, očekuje vas jedinstvena proslava reprize Nove godine u Beogradu.
Aleksandra Prijović, jedna od trenutno najtraženijih pevačica na Balkanu, ponovo će biti zvezda večeri. Njen energični nastup osigurava da će repriza dočeka Nove godine biti jednako upečatljiva kao i glavni događaj. Sa hitovima koji osvajaju srca publike, Aleksandra Prijović garantuje noć punu emocija i nezaboravnog provoda.
Sava Centar je poznat po svojoj izuzetnoj organizaciji događaja, te se možete osloniti na profesionalno osoblje koje će se pobrinuti za svaki detalj. Bogata ponuda jela i pića zadovoljiće i najizbirljivije ukuse, doprinoseći svečanoj atmosferi.
Za one koji nisu uspeli da prisustvuju dočeku Nove godine, repriza u Sava Centru pruža savršenu priliku da iskusite čaroliju. Budite deo ovog nezaboravnog događaja i obezbedite svoje mesto na vreme, jer se očekuje veliko interesovanje za još jedan nastup Aleksandre Prijović . Ne propustite priliku da budete deo jedne od najboljih novogodišnjih žurki u Beogradu!
Muzika
Spremite se za nezaboravno veče i sjajnu atmosferu uz glas Aleksandre Prijović za reprizu Nove godine u Beogradu.
Piće
Piće se plaća po utrošku
Hrana
Buffet menu
Hladni delikatesi - Goveđa hladno dimljena pršuta - Poširani gambori u vodka sosu sa kavijarom od algi - Ćureći hladni odrezak sa salsom od rukole i maslina - Sremski kulen sa peperonćino uljem - Gravadlax Norveški losos sa salsom od morača i kremom od Pekorina - Njeguška pršuta sa medom od kleke i konjaka - Svinjska dimljena pečenica Reserva - Gratinirane dagnje sa parmezanom - Kuvana šunka sa Dižon dresingom i čatnijem od smokve - Ćorizo slajsevi sa listovima spanaća i tostiranim lešnikom - Tradicionalni ’’duvan’’ čvarci - Premium odrezak od svinjskog vrata
Selekcija sireva - Pirotski beli ''Kačkavalj'' - Sir Bojuval sa mikro biljem - Dimljeni sir sa suvim šljivama - Beli koziji sir sa svežim timjanom - Gauda sa suvim i kandiranim voćem - Domaća sir rolada sa biberom - Mocarela sa domaćim pesto sosem - Gorgonzola sa suvim voćem - Ručno pravljen sir sa drobljenim orašastim plodovima - Marinirani beli sir sa maslinovim uljem i planinskim biljem
Salate - Selekcija zelenih salata sa pratećim dresinzima - Salata od morskih plodova sa kinoom i citrusnim drsingom - Farfale pasta salata sa biftekom i Dijon senfom - Paradajz salata sa organskim uljem suncokreta - Selekcija svežih sezonskih salata - Kukuruz salata sa povrćem i belim Balsamikom - Germanska krompir salata sa senfom i tostiranom pančetom - Grčka salata sa belim sirom, maslinama i hladno ceđenim maslinovim uljem
Dresing bar - Tapenada od tri vrste maslina i sušenog paradajza - Voćna salsa sa uljem badema - Čili masline sa citrusima - Dresing od Balsamika sa ruzmarinom - Peperonćino dresing - Umak od tostiranog semena bundeve - Citrus preliv sa origanom - Marinirane masline više vrsta - Mlečni krem sa suvim planinskim biljem - Slatko kiseli sos sa medom i vlašcem - Pelat krema sa bosiljkom
Glavno jelo - Planinska teletina sa ruzmarinom u belom vinu sa ruzmarinom - Azijska piletina u tempuri sa hrskavim povrćem I krančom od kikirikija - Rostirani krompir u ljusci sa timjanom - Rolada od filea Norveškog lososa sa moračem - Puterizovane ručno rađene njoke sa spanaćem I belim vinom - Sporo pečeni svinjski vrat u Cabernet umaku - Pasta pene Napolitana sa Parmigiano Reggiano parmezanom - Jagnjeći kebab sa citrus salsom i tapenadom od sremuša - Sotirano sveže povrće sa Sherry marinadom i listovima Grčkog bosiljka - Francuska rolada od piletine, bardirana biber pančetom - Basmati pirinač sa flambiranim povrćem I soya sosem
Hleb i pecivo - Integralno pecivo sa organskim žitaricama - Kukuruzno pecivo sa kranč popispom i svežim bosiljkom - Pšenične zemičke sa semenkama suncokreta - Integralne pecivo sa semenkama lana - Pšenične zemičke sa semenkama crnog i belog susama - Bavarski hleb sa pšeničnim pivom - Grisini sa morskom solju i peperonćinom - Bezglutenski domaći hleb - Tradicionalna mini projara sa belim planinskim sirom - Domaća pita od ’’vučenih’’ kora sa šumskim pečurkama - Domaća pita od ’’vučenih’’ kora sa kajmakom i zrelim sirom
Desert - Tart sa belgijskom cokoladom i lesnikom - Sable pistać sa svezim voćem i čokoladnim segmentima - Tiramisu casica sa Amareto likerom - Maskarpone mus sa insertom od jabuke i cimeta - Frutti di bosco od bele cokolade i sumskog voća - Mus od crne cokolade sa mariniranim visnja sosom i konjakom - Paleta unikatnih pralina - Selekcija svežeg sezonskog voća
Cena
Bar table - 50€ Red zone - 120€ Bronze zone - 140€ Silver zone - 160€ Gold zone - 180€ Platinum zone - 220€