Restoran Jezero by Azzaro, smešten na prelepoj Adi Ciganliji, i ove godine organizuje jedan od najtraženijih dočeka u Beogradu. Spoj prirode, luksuza i odlične muzike stvara savršenu formulu za nezaboravnu novogodišnju noć.
Za vrhunski provod i spektakularnu atmosferu pobrinuće se izuzetna muzička ekipa - Zorana Mićanović, Deni Boneštaj, Anđela Tasić, Marko Pop i Nina Bulješević. Publiku očekuje vrhunski program sa uživo svirkom, dobrim ritmom i pesmama koje će obeležiti ulazak u 2026. godinu.
Jezero by Azzaro je sinonim za eleganciju i provod na nivou. Prostran i moderno uređen restoran odiše toplinom i prijatnošću, dok pogled na vodu i svetlucavi odsjaj rasvete stvaraju magičan ambijent. Ekskluzivna rasveta i profesionalno ozvučenje garantuju dobar zvuk i pravu energiju tokom cele noći.
U ponudi je All Inclusive aranžman koji uključuje neograničenu konzumaciju stranih i domaćih pića, kao i gala večeru pripremljenu od najkvalitetnijih sastojaka. Kulinarski tim restorana priprema meni koji spaja tradiciju i moderan ukus, uz bogatu ponudu specijaliteta i dezerta.
Iako ušuškan u prirodi, restoran Jezero nalazi se u širem centru Beograda, što omogućava laku dostupnost iz svih delova grada. Gostima je obezbeđen veliki parking prostor ispred objekta, uz potpunu sigurnost i udobnost.
Nova godina 2026. u restoranu Jezero by Azzaro biće večе ispunjena muzikom, osmesima i energijom. Prepustite se prazničnoj čaroliji na vodi i otkrijte zašto je ovaj restoran godinama omiljeno mesto Beograđana za doček Nove godine.
*Napomena: Orijentaciona mapa prostora. U skladu sa novogodišnjom postavkom sale, moguća su manja odstupanja u rasporedu stolova.
Cena
Cena po osobi se kreće od 80€ do 150€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali (videti na mapi sedenja) i uključuje elegantno mesto za sedenje, svečanu večeru na bazi set menija i all inclusive ponudu pića tokom cele večeri.
Red zone - 80€ Blue zone - 90€ Silver zone - 100€ Gold zone - 120€ Black VIP - 140€ Royal VIP zone - 150€
Dostava karata na željenu adresu u Beogradu. Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa. Mogućnost plaćanja iz inostranstva.
Muzika
Pripremite se za čaroban doček Nove godine i muzičko scensku čaroliju koju će prirediti sjajna muzička ekipa - Zorana Mićanović, Deni Boneštaj, Anđela Tasić, Marko Pop i Nina Bulješević!
Dobro poznati po svojim energičnim, uvek do poslednjeg mesta popunjenim nastupima, moćnim vokalima i bogatom repertoaru, povešće vas na muzičko putovanje puno emocija, najvećih hitova i nezaboravnih trenutaka, uz atmosferu koja će se dugo pamtiti i prepričavati.
Piće
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
Svečana novogodišnja večera - set meni: Predjelo - Užička pršuta - Kraški vrat - Dimljena pečenica - Budimska kobasica - Sremski kulen - Kasino šunka - Gauda - Rolat od ajvara sa nadevom od milerama i praške šunke - Paprika u pavlaci
Salate - Srpska salata/Sezonska salata (salata od paradajza, krastavaca, crnog luka i ljute papričice) - Vitaminska salata (salata od sveže šargarepe, crvenog kupusa, puterice i celera sa dresingom od limunovog soka i maslinovog ulja) - Ruska salata (salata sa šunkom, povrćem, kiselim krastavčićima, majonezom i pavlakom) - Marinirani zlatarski sir u maslinovom ulju - Urnebes - Pita sa pečurkama - Pita sa sirom - Pita sa zeljem - Projice sa kajmakom
Glavno jelo - Cardinal piletina (pileći file u krem sosu od njeguškog pršuta i belog vina) - Azzaro grill (gurmanski uštipci sa kačkavaljem i šunkom, kobasice, ćevapi, pileći file, pileći batak)
Prilog - Aromatični rižoto - Pekarski krompir
Selekcija svežeg hleba i peciva (sveže toplo pecivo iz pekare našeg restorana) - Domaće lepinje - Integralno pecivo sa kimom - Raženi hleb sa semenkama suncokreta i bundeve
Za vas služimo jela pripremljena u kuhinjama naših restorana, prepoznatljivim po pečenju spremljenom na tradicionalan način pod sačem, kao i roštiljskom mesu visokog kvaliteta sa domaćih farmi, koje se priprema na roštilju na ćumur i tako postiže najbolju aromu i zadržava sočan ukus. U sklopu svakog restorana se nalazi kuhinja i pekara iz koje služimo sveže i vruće pecivo.