Najbolja mesta za doček Gde za Novu godinu

Gde za Novu godinu

Gde za novu godinu 2025?
Niste sigurni šta da radite i gde da idete za doček Nove godine?! Novagodina.rs ima raznovrsnu ponudu događaja za Novu godinu koji će odgovarati Vašem stilu i ukusu, od fancy hotela, preko [url-F=https://www.novagodina.rs/docek-nove-godine-klubovi-kafici][title=Nova godina klubovi i kafići]DJ žurki u klubovima[/url], do kafanskih žurki uz živu muziku.
Najbolja mesta za doček Nove godine

Beograd je poznat po svom uzbudljivom noćnom životu. Gde god idete, bićete dobro dočekani i osetićete pozitivne vibracije od strane domaćina, koje će učiniti da se osećate kao kod kuće, kao da ste među najboljim prijateljima....pogotovo za Novu godinu kada su svi opušteni, ne rade i uživaju u prazničnom raspoloženju.
Ljudi u Beogradu izlaze svim danima u nedelji, i to spontano - u bilo kom trenutku i bez obzira na količinu posla koji ih čeka idućeg dana.
Ako se u Beogradu zadesite tokom dana, videćete da Beograđani uživaju u kafićima i barovima, uveče je u kafićima, klubovima i na splavovima takođe gužva, stalno je živo i stalno se nešto menja - to je razlog zašto nikako ne treba propustiti noćni život prilikom posete Beograda.
2008. Beograd je od strane CNN-a i The Times bio proglašen za grad sa najboljim noćnim životom, gde je najviše hvaljeno jeftino piće i smeštaj u odnosu na ostatak Evrope. Kao što smo već na pisali, za razliku od Evrope, u Beogradu svako veče kao petak. U glavnom gradu dobre zabave postoji mnogo klubova, kafića, barova, kazina, splavova...tako da se više ne prostavlja pitanje "Da li izaći", već "Gde izaći?" Pošto su Srbi vrlo prijateljski nastrojeni, veoma je lako dobro se provesti na nekom splavu ili u nekom baru u centru grada.
Sve ovo važi i za doček Nove godine, koji se obavezno proslavlja u svim klubovima i kafićima u gradu.
Broj klubova svakodnevno raste, kako i broj muzičkih i DJ zvezda koje dolaze u Beograd. Njihova muzika se kreće od alternativne reggae, techno do heavy metal, trubača, hip-hop, R'n'B, ciganske muzike i turbo folka.
Centar noćnog života odvija se na splavovima - klubovima na reci duž Dunava i Save.
Još jedno moderno područje za izlaske je Ada Ciganlija. Tokom leta središte noćnog života u Beogradu se nalazi na Makiškoj strani Ade Ciganlije. Druga zanimljiva mesta se nalaze unutar zidina tvrđave Kalemegdan.
Štaviše, ulica Strahinjića Bana (popularna Silikonska dolina) je jedinstvena zona zabave: dvadeset kafića, restorana i barova, koji su uvek ispunjeni, glasnim i veselim beograđanima.
Ako želite da znate tačno kada će za Novu godinu Deda Mraz doći u Beograd, pratite ga na sajtu noradsanta.org:)
Podeli