Olja Karleuša Nova godina

Hotel Park u Doboju će biti mesto održavanja dočeka Nove godine sa Oljom Karleušom i Karamba bendom.

Pored luksuznog ambijenta i vrhunske usluge, očekuje se energičan nastup Olje Karleuše i Karamba benda koji će zadovoljiti svačiji muzički ukus.

2024

Nova godina je prilika da se u velikom stilu isprati stara i dočeka Nova godina, a Hotel Park u Doboju ponovo postaje centar spektakularne proslave uz nastup Olje Karleuše i Karamba benda. Nakon prošlogodišnjeg nezaboravnog dočeka, organizatori su odlučili da ponovo spoje snage sa ovom izuzetnom pevačicom, garantujući još jedno veče za pamćenje.
Olja Karleuša Nova godina 2025

Sa luksuznim ambijentom i vrhunskom uslugom, hotel obećava da će svaki detalj biti besprekorno isplaniran, od izbora menija do dekoracije, čineći doček Nove 2024. godine nezaboravnim.

Olja Karleuša, poznata po svojim energičnim nastupima i moćnom vokalu, zajedno sa Karamba bendom, priprema repertoar koji će zadovoljiti svačiji muzički ukus.

Cene ulaznica su prilagođene da odgovaraju širokom spektru gostiju, sa ciljem da doček Nove godine u Hotelu Park bude dostupan svima koji žele da uživaju u kvalitetnom programu i nezaboravnom ambijentu. Posebne novogodišnje pakete, koje uključuju smeštaj, večeru i pristup proslavi, hotel nudi po promotivnim cenama, čineći ovu ponudu privlačnom za sve koji žele da provedu novogodišnje praznike u Doboju.

Doček Nove godine sa Oljom Karleušom i Karamba bendom u Hotelu Park u Doboju predstavlja idealnu priliku za sve koji žele da se opuste i uživaju u prazničnoj atmosferi, okruženi odličnom muzikom i sjajnom zabavom. Ne propustite priliku da budete deo jednog od najuzbudljivijih novogodišnjih događaja i dočekate 2024. godinu na najlepši mogući način.

2023

Nova godina u gradu Doboju biće dočekana na spektakularan način uz koncert popularne pevačice Olje Karleuše, koji će se održati u Hotelu Park. Olja Karleuša slovi za jednu od najatraktivnijih pevačica na regionalnoj sceni, a njeni nastupi su uvek nezaboravni.

Organizatori su se potrudili da program za doček Nove godine bude vrhunski i da pruži nezaboravno iskustvo gostima. U cenu od 385KM za dve osobe, gosti će imati priliku da uživaju u noćenju sa doručkom, wellness i spa centru, kao i da prisustvuju dočeku Nove godine sa Oljom Karelušom i Limit Bendom.

Hotel Park u Doboju će biti idealna lokacija za ovaj događaj, s obzirom na to da ima kapacitet da primi veliki broj posetilaca. Doček Nove godine uz Olju Karleušu će sigurno biti događaj koji će se dugo pamtiti i prepričavati. Gosti će imati priliku da uživaju u nezaboravnoj atmosferi i da dočekaju Novu godinu na najbolji mogući način.
Olja Karleuša Nova godina 2025

2018

Olja Karleuša će za doček Nove 2018. godine nastupiti u Hotelu Park u Doboju.

Prošlo je četiri godine od kada je snimila poslednji album. Za Novu godinu, pevačica Olja Karleuša pred publiku izlazi sa novim muzičkim "materijalom“. Iako album još uvek nije dobio zvanični naslov, Karleuša kaže da će najverovatnije biti nazvan po naslovnoj numeri "Zicer“, sa kojom će i započeti promotivne nastupe."Publika će moći da čuje nove numere najkasnije za dve nedelje, a ja s nestrpljenjem iščekujem da čujem prve komentare.

Zadovoljna sam odrađenim poslom, a nadam se da će i ljudi koji vole moje pesme biti podjednako zadovoljni,“ priznaje Olja, uz napomenu da klasične promocije neće biti. "Neću praviti promociju novog albuma, jer mislim da to nema nikakve svrhe. I najlepše promocije na kojima sam bila imale su malu zapaženost u medijima, neuporedivo manju nego kada neka pevačica izjavi nešto neprimereno.“

Nove pesme Olja Karleuša namerava da predstavi kroz televizijska gostovanja, jednu po jednu, zbog čega će u narednom periodu biti prilično zaposlena.

Imajući to u vidu, stekli smo utisak da je mlada mama rešila da "zakluči“ porodiljsko bolovanje. "Pavle je već velik dečko, tako da mi je lakše da se odvojim od njega i malo više posvetim poslu. S obzirom da obe bake jedva čekaju da ga čuvaju, mama može da se usredsredi na profesionalne obaveze.
U planu je i radni doček Nove godine, mada još uvek nisam odlučila koju ponudu da prihvatim, “

Ažurirano: Mar 14, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama