Olja Karleuša Nova godina

2023

Nova godina u gradu Doboju biće dočekana na spektakularan način uz koncert popularne pevačice Olje Karleuše, koji će se održati u Hotelu Park. Olja Karleuša slovi za jednu od najatraktivnijih pevačica na regionalnoj sceni, a njeni nastupi su uvek nezaboravni.

Organizatori su se potrudili da program za doček Nove godine bude vrhunski i da pruži nezaboravno iskustvo gostima. U cenu od 385KM za dve osobe, gosti će imati priliku da uživaju u noćenju sa doručkom, wellness i spa centru, kao i da prisustvuju dočeku Nove godine sa Oljom Karelušom i Limit Bendom.

Hotel Park u Doboju će biti idealna lokacija za ovaj događaj, s obzirom na to da ima kapacitet da primi veliki broj posetilaca. Doček Nove godine uz Olju Karleušu će sigurno biti događaj koji će se dugo pamtiti i prepričavati. Gosti će imati priliku da uživaju u nezaboravnoj atmosferi i da dočekaju Novu godinu na najbolji mogući način.
Olja Karleuša Nova godina 2025

2018

Olja Karleuša će za doček Nove 2018. godine nastupiti u Hotelu Park u Doboju.

Prošlo je četiri godine od kada je snimila poslednji album. Za Novu godinu, pevačica Olja Karleuša pred publiku izlazi sa novim muzičkim "materijalom“. Iako album još uvek nije dobio zvanični naslov, Karleuša kaže da će najverovatnije biti nazvan po naslovnoj numeri "Zicer“, sa kojom će i započeti promotivne nastupe."Publika će moći da čuje nove numere najkasnije za dve nedelje, a ja s nestrpljenjem iščekujem da čujem prve komentare.
Olja Karleuša Nova godina 2025

Zadovoljna sam odrađenim poslom, a nadam se da će i ljudi koji vole moje pesme biti podjednako zadovoljni,“ priznaje Olja, uz napomenu da klasične promocije neće biti. "Neću praviti promociju novog albuma, jer mislim da to nema nikakve svrhe. I najlepše promocije na kojima sam bila imale su malu zapaženost u medijima, neuporedivo manju nego kada neka pevačica izjavi nešto neprimereno.“

Nove pesme Olja Karleuša namerava da predstavi kroz televizijska gostovanja, jednu po jednu, zbog čega će u narednom periodu biti prilično zaposlena.

Imajući to u vidu, stekli smo utisak da je mlada mama rešila da "zakluči“ porodiljsko bolovanje. "Pavle je već velik dečko, tako da mi je lakše da se odvojim od njega i malo više posvetim poslu. S obzirom da obe bake jedva čekaju da ga čuvaju, mama može da se usredsredi na profesionalne obaveze.
U planu je i radni doček Nove godine, mada još uvek nisam odlučila koju ponudu da prihvatim, “