97

Isak Šabanović će biti zvezda večeri na splavu Move za doček Nove godine.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Cena se kreće od 95€ do 125€ po osobi, u zavisnosti od pozicije stola. Paket za separe iznosi 900€ i uključuje 8 karata.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Splav Move nudi jedinstven doživljaj dočeka Nove godine sa modernim konceptom restorana i kluba, nezaboravnom atmosferom i nezograničenom konzumacijom hrane i pića.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Splav Move

Ukoliko ste već počeli da razmišljate o tome gde biste želeli da proslavite Novu godinu 2024, Beograd, poznat po svom dinamičnom noćnom životu, nudi vam mnoštvo opcija. Međutim, jedno mesto posebno se izdvaja po svojoj jedinstvenosti i luksuzu - splav restoran Move.

Splav Move Nova godina, sa svojim modernim konceptom koji kombinuje restoran i klub, pruža posetiocima priliku da dožive doček Nove godine u potpuno novom svetlu. Predstavljajući pravu klupsku atmosferu, ali uz komfor sedećih mesta i izvrsnu ponudu hrane i pića, ovaj splav je pravi izbor za one koji žele da kombinuju zabavu i eleganciju.

Zamislite sebe kako sa prijateljima ili porodicom sedite uz reku, dok svetla grada i Kalemegdanske tvrđave trepere u pozadini. Svaka čaša koju podignete, svaka pesma koja se ori, čini Doček Nove godine na splavu Move čarobnim.

Jedna od stvari koja ovaj splav čini posebnim jeste njegov arhitektonski dizajn. Kao zidani objekat na vodi, Move pruža stabilnost i komfor klasičnog restorana, ali sa dodatkom predivnog pogleda koji samo lokacija na reci može da ponudi. Unutrašnji prostor splava je pažljivo osmišljen. Sjajna kombinacija crno-zlatno-bele palete boja dodaje dašak glamura prostoru, dok raspored stolova osigurava da svaki gost ima optimalan pogled i komfor. Separei, postavljeni na uzdignutom delu, pružaju dodatni osećaj ekskluzivnosti, što splav Move čini zaista posebnim.

Kada se sve uzme u obzir, lokacija, ambijent, muzika, hrana i piće, postaje jasno zašto je Nova godina 2024 na splavu Move pravi izbor za sve one koji žele da proslavu učine nezaboravnom.

Muzika

Ako ste u potrazi za savršenim mestom sa dobrom muzikom za doček Nove godine u Beogradu, ne tražite dalje. Splav Move vas poziva na nezaboravnu proslavu uz zvezdu večeri - Isaka Šabanovića! Požurite i rezervišite svoje mesto, jer će uz njegove hitove atmosfera biti na vrhuncu.

Piće

Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
- Pivo (Lav Premium - isključivo u staklenim flašicama 0,33l)
- Vino (vrhunska vina iz premium segmenta sa geografskim poreklom, crveno, belo, rose - sve isključivo u staklenim flašama 0,75l)
- Rakija (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka)
- Vinjak
- Pelinkovac
- Vermut
- Sokovi (gazrani, negazirani - u malim staklenim flašicama 0,2l i limenkama 0,33l)
- Voda (gazirana, negazirana - samo ekskluzivna varijanta u staklenim flašama 0,75l)

Hrana

Predjelo:
- Rolovane tikvice sa pršutom i sirom
- Marinirane urme sa mocarelom i pančetom
- Kapreze zalogaji
- Domaća proja
- Gibanica
- Crnogorska pršuta
- Goveđa pršuta
- Slavonski kulen
- Pečenica
- Suvi vrat

Glavno jelo:
- Juneći ćevapi
- Dimnjena kobasica
- Gurmanski uštipci
- Dimnjena vešalica od vrata
- Piletina sa pršutom

Salate:
- Mix zelenih sa čerijem i pinjolima
- Salata sa pečenom cveklom, kozijim sirom i orasima
- Šopska salata

Cena

Cena po osobi se kreće od 95€ do 125€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri. Pored navedenih elegantnih mesta za sedenje koja se prodaju i plaćaju po osobi (stolici) postoje i separei koji se prodaju u paketima za 900 eur i ti paketi uključuju 8 karata, rezervaciju separea, kompletnu večeru, neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, a ukoliko vas ima više od 8 onda se za svaku narednu osobu preko 8 doplaćuje 100 eur po osobi. Vidi na mapi, klikni na mapu za uvećan prikaz.

Silver zone: 95€
Gold zone: 115€
VIP white: 125€
Paket Emerald separe: 900€ (u cenu uključeno 8 karata, ako vas ima preko 8 svaka naredna karta se doplaćuje 100€)


* za veću mapu, kliknite na fotografiju
Ažurirano: Dec 9, 2023 | Izdavač: Nova godina | O nama

Adresa

Ušće bb,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli