97

Za muziku će biti zadužen Uroš Živković.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Cena ulaznice kreće se od 40€, u zavisnosti od pozicije stola u klubu.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Klub nudi različite opcije - barski sto, kafanska sedenja, visoka sedenja i separe. Za svaku opciju postoji posebna ponuda pića.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Klub Kafana Tarapana

Kao prestonica zabave i noćnog provoda, Beograd je poznat po svojim fenomenalnim mestima za izlazak, a među njima se izdvaja upravo Klub Kafana Tarapana.

Zamislite prostor gde se klupska dinamika susreće sa toplinom tradicionalne kafane. To je upravo ono što Tarapana Nova godina obećava. Tarapana nije samo mesto gde se pomeraju granice dobrog provoda, to je mesto gde svaki kutak odiše energijom i gde se, bez obzira na vašu poziciju unutar lokala, osećate kao da ste u epicentru događanja. Bilo da preferirate barski sto, visoko sedenje, ili želite da rezervišete separe, Tarapana ima nešto za svakoga.


Nakon što je brzo stekla popularnost među mlađom populacijom zahvaljujući svojoj jedinstvenoj atmosferi, ljubaznom osoblju i vrhunskoj ponudi pića, Tarapana je postala jedno od najtraženijih mesta za izlazak u Beogradu. Ali, prava čarolija je u Klub Kafana Tarapana doček 2024. koji obećava noć punu uzbuđenja i nezaboravnih trenutaka.

Kada sumiramo sve što Klub Kafana Tarapana Nova godina ima da ponudi, postaje jasno zašto je ovo idealno mesto za doček Nove godine u Beogradu. Ne propustite priliku da budete deo ove čarolije i pridružite nam se u proslavi koja će ostati upamćena!

Muzika

Za nezaboravnu atmosferu i odlično raspoloženje pobrinuće se Uroš Živković.

Piće

Piće se plaća po utrošku.

Cena

Od 40€
Cena karte zavisi od pozicije stola u klubu (pogledati mapu). Sve cene su po osobi. Svaki separe dobija flašu šampanjca gratis.

Uslovi za mesta u klubu:
Barski sto - 1 flaša žestine ili 2 flaše premium vina
Kafanska sedenja i visoka sedenja - 1 premium flaša žestine ili 2 obične flaše žestine
Separe - 3 premium flaše + gratis flaša šampanjca


* za veću mapu, kliknite na fotografiju

Adresa

Kneza Miloša 9,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli