Džiboni - doček Nove godine Nova godina 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Turistička organizacija Tivat pripremila je bogati novogodišnji program
Tako će Tivćane i njihove goste u Novu 2018. godinu svojim pesmama uvesti možda i najveća regionalna pop zvezda, poznati splitski muzičar Zlatan Stipišić Gibonni sa svojim bendom.
Naredne noći, 1. januara na Pinima će pevati Željko Joksimović, dok će 2. januara koncert održati Neda Ukraden.

Džiboni - doček Nove godine - Nova godina 2024

Doček Nove godine u Budvi postao je sinonim za dobar provod, bogat i raznovrstan program koji može da odgovara svačijem ukusu. Tako i ove godine nastupa veliki broj zvezda, uključujući i Džibonija. Veliko je interesovanje brojnih posjetilaca, ali i medija, pa je samim tim to i potvrda da su prethodne proslave organizovane uspešno.

31.12. će nastupiti grupa Perper, a potom i Zdravko Čolić. Program se nastavlja i prvog januara kada će posetioci i ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u svečanom popodnevnom koncertu. Večernji program je rezervisan za nastupe Danijel Alibabić i Džibonija.


Zlatan Stipšić Džiboni dlučio je da za doček nove godine peva u Budvi na Trgu slikara ispred Starog grada.
Doček 2011. je prvi put da će Džiboni pevati u Crnoj Gori, pa se očekuje veliki broj posetilaca. Koncert će biti besplatan, a organizuje ga Turistička organizacija Budve.
Džiboni - doček Nove godine - Nova godina 2024

Pre Džibonija za doček nove godine će nastupiti i Bojan Marović, grupa “Bittersweet”. Ipak, tu se novogodišnji program ne završava.
Za reprizu dočeka Nove Godine osim koncerata klasične muzike, na trgu u Budvi će nastupiti i Milena Vučić, Jovana Nikolić, Aleksandra Radović i bend “Goddamn”.

Iako Džiboni nije dolazio u naše krajeve, ove godine se situacija potpuno preokrenula. Osim novogodišnjeg nastupa u Budvi, Džibonija 1. decembra očekuje koncert u Subotici.
Kako nezvanično saznajemo Gibonni narednih godina planira još koncerata u Srbiji, a njegovi fanovi, svakako, sa nestrpljenjem očekuju koncert Džibonija u Beogradu.
Džiboni - doček Nove godine