Džiboni - doček Nove godineDoček Nove godine Beograd 2018

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2018
Doček Nove godine u Budvi postao je sinonim za dobar provod, bogat i raznovrstan program koji može da odgovara svačijem ukusu. Tako i ove godine nastupa veliki broj zvezda, uključujući i Džibonija. Veliko je interesovanje brojnih posjetilaca, ali i medija, pa je samim tim to i potvrda da su prethodne proslave organizovane uspešno.

31.12. će nastupiti grupa Perper, a potom i Zdravko Čolić. Program se nastavlja i prvog januara kada će posetioci i ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u svečanom popodnevnom koncertu. Večernji program je rezervisan za nastupe Danijel Alibabić i Džibonija.


Zlatan Stipšić Džiboni dlučio je da za doček nove godine peva u Budvi na Trgu slikara ispred Starog grada.
Doček 2011. je prvi put da će Džiboni pevati u Crnoj Gori, pa se očekuje veliki broj posetilaca. Koncert će biti besplatan, a organizuje ga Turistička organizacija Budve.
Džiboni - doček Nove godine - Doček Nove godine Beograd 2018

Pre Džibonija za doček nove godine će nastupiti i Bojan Marović, grupa “Bittersweet”. Ipak, tu se novogodišnji program ne završava.
Za reprizu dočeka Nove Godine osim koncerata klasične muzike, na trgu u Budvi će nastupiti i Milena Vučić, Jovana Nikolić, Aleksandra Radović i bend “Goddamn”.

Iako Džiboni nije dolazio u naše krajeve, ove godine se situacija potpuno preokrenula. Osim novogodišnjeg nastupa u Budvi, Džibonija 1. decembra očekuje koncert u Subotici.
Kako nezvanično saznajemo Gibonni narednih godina planira još koncerata u Srbiji, a njegovi fanovi, svakako, sa nestrpljenjem očekuju koncert Džibonija u Beogradu.