Seka Aleksić - Nova Godina Nova godina 2021

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2021
Seka Aleksić će za doček Nove 2019. godine nastuiti u Belexpocentru, Hotela Holiday Inn.

Seka je jedna od najpopularnijih folk pevačica u Srbiji i regionu i gde god da nastupa ona napravi odličnu žurku. Ove godine će napraviti spektakl u Belexpo centru u okviru hotela Holiday Inn. Sama dvorana će biti posebno ukrašena i opremljena najmodernijom audio i video produkcijom, a svečana novogodišnja večera će biti na bazi švedskog stola, tako da će gosti moći da uživaju u neograničenim konzumacijama hrane i pića tokom čitave večeri.

Seka Aleksić će pevati svoje najpopularnije hitove, tako da je sjajan provod zagarantovan.

Više informacija možete dobiti putem linka - Seka Aleksić - Nova godina 2019.

Nakon niza spektakularnih koncerata, Seka Aleksić će za Novu godinu pevati u predivnoj kongresnoj dvorani na zagrebačkom Velesajmu. Seka Aleksić će zajedno sa svojim bendom i nastupom punim pozitivne energije prirediti nezaboravan doček.
U pauzi nastupa Seke i njenog izvanrednog benda publiku će zabavljati renomirani DJ – Robex.

Prvi nastup nakon kraće pauze, zbog porođaja, Seka je već zakazala. U najluđoj noći, za doček Nove 2017. godine, popularna pevačica će nastupiti na Kopaoniku.
Ona je ovu vest objavila na drištvenm mrežama i oduševila veliki broj fanova.

Iako se porodila krajem septebra, Seka priprema i novi album, koji bi trebalo da objavi u aprilu


Seka Aleksić će za doček Nove godine 2016. nastupiti u Beogradu u hotelu Metropol.
Seka će za Novu godinu prirediti spektakularan nastup obzirom da njena turneja po inostranstvu, koja još traje, obara sve rekorde posećenosti.
Ono Što Vas u Metropolu očekuje 31. decembra sigurno je sjajna atmosfera koju nikako ne treba da propustite!
Seka Aleksić - Nova Godina - Nova godina 2021

Seka Aleksić u Vili Jelena - Doček Nove Godine 2015.

Folk zvezda Seka Aleksić dogovorila je novogodišnji nastup u Beogradu u Vili Jelena, najlepšoj vili na Dedinju!
Seka Aleksić - Nova Godina - Nova godina 2021

Novogodišnja ponuda uključuje:
- Bogat novogodišnji meni
- Strano i domaće alkoholno i bezalkoholno piće
- Muzički program - Seka Aleksić i Aspirin bend
- Gostovanje trubača
- Čašu penušavog vina u ponoć
- Parking prekoputa kluba „Jelena“

Cena ulaznice:
120€ (dinarska protivvrednost)

Za pevačicu Seku Aleksić nema zime jer je već ugovorila i nastup za Novu godinu 2015. godinu, i to u Diseldorfu. Pre toga, ona će nastupiti za doček Nove 2014. godine u Čikagu.

Kao i prošle, i ove godine Seka Aleksić je među prvima dogovorila nastup za Novu godinu 2013 . Svetlana Seka Aleksić će za doček Nove godine 2013. pevati u Australiji, a društvo će joj praviti suprug Veljko.
Još nije prošao ni doček nove godine 2013. a Seka je već sada dogovorila i nastup za novu godinu 2014.!
Naime, Seka Aleksić se trenutno nalazi na veoma uspešnoj turneji u Americi, tako da je već uspela da dogovori nastup za doček nove godine 2014. u Čikagu.
Seka Aleksić prošle Nove godine:
Svetlana Seka Aleksić već je pogodila nastup za doček Nove godine! I dok mnogi pevači grickaju nokte brinući gde će nastupiti za Novu Godinu, najangažovanija srpska folk pevačica održaće koncert u jednoj švajcarskoj diskoteci, a za taj nastup inkasiraće tričavih 80.000 evra!
Seka je pogodila i reprizu Nove godine za koju će dobiti 20.000 evra, pa njen novogodišnji honorar ukupno iznosi 100.000 evra, čime se pored Čole, Cece i Lepe Brene ubraja među najplaćenije pevačke zvezde!
Inače, nije čudo što je Seka već dogovorila Novu godinu, iako je do 31. decembra ostalo dva meseca! Potražnja za njom je uvek velika, pa vlasnici najpoznatijih inostranih diskoteka i klubova već početkom septembra pokušavaju da stupe u kontakt sa njenim menadžmentom kako bi dogovorili da baš kod njih nastupi za doček nove godine.
U kratkoj izjavi Seka je potvrdila da je već dogovorila nastup za Novu godinu, ne želeći da otkrije za koju će cifru pevati.
- Istina je da sam u dogovoru sa svojim menadžmentom odlučila da ću za Novu godinu nastupiti u Cirihu, a pogodili smo i reprizu. Što se tiče visine honorara, nikada nisam pričala o tome jer je neumesno, posebno što živimo u zemlji u kojoj većina ljudi jedva sastavlja kraj sa krajem - rekla je Seka.
Seka Aleksić - Nova Godina