Hotel Jugoslavija je jedan od najstarijih srpskih hotela koji svojim gostima obećava luksuznu uslugu u bilo kom trenutku, a za doček Nove godine ovaj hotel postaje glamurozno mesto i žarište dobrog provoda u kom najluđu noć dočekuje probrano društvo.
O otmenosti ambijenta kojem ćete svedočiti za doček Nove godine u hotelu Jugoslavija, najbolje govori najveći Svarovski luster na svetu sa preko 40.000 hiljada kristala u predbanketu, koji se našao u Ginisovoj knjizi rekorda, kao i 16 velikih Svarovski lustera u samoj banket sali.
Cena
Cena po osobi se kreće od 100€ do 145€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri (vidi na mapi, klikni na mapu za uvećan prikaz).
Po želji uz kupljenu kartu za doček Nove godine u hotelu Jugoslavija, moguće je ostvariti akcijsku cenu smeštaja u hotelskim sobama sa terasom i pogledom na reku po principu noćenja sa doručkum. Smeštaj nije obavezan, već je na raspolaganju samo kao dodatna opcija ko želi.
]Miroslav Ilić uz pratnju orkestra Miše Mijatovića
Ovo je ujedno i proslava Zlatnog jubileja Miroslava Ilića, 50 godina brilijantne karijere - Novogodišnja noć za prave boeme koja će se pamtiti celog života!
Piće
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri: - Pivo (Lav Premium - isključivo u staklenim flašicama 0,33l) - Vino (vrhunska vina iz premium segmenta sa geografskim poreklom, crveno, belo, rose - sve isključivo u staklenim flašama 0,75l) - Rakija (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka) - Džin - Vinjak - Pelinkovac - Vermut - Mešana pića kao što su džin tonik, itd. - Sokovi (gazrani, negazirani - u malim staklenim flašicama 0,2l i limenkama 0,33l) - Voda (gazirana, negazirana - samo ekskluzivna varijanta u staklenim flašama 0,75l)
Hrana
Predjelo: - Njeguška pršuta - Užička svinjska pečenica - Slavonski kulen - Svinjski dimljeni vrat - Rolat (šunka, spanać, ajvar) - Feta sir - Kačkavalj - Dimljeni kačkavalj - Kajmak - Ruska salata - Mimoza salata - Pasta salata sa šunkom i sirom - Pita sa sirom - Pita sa zeljem - Pita sa mesom - Više vrsta peciva
Glavno jelo: - Školjke na buzari - Svinjski file u šampanj sosu - Punjeni popieti sa šunkom i kačkavaljem - Pileći šašljik u mirođija sosu - Pileći batak - Rolovano pileće belo meso - Pileći štapići u susamu - Dimljena kobasica - Ćevapi - File dimljene pastrmke - Njoke sa četiri vrste sira - Pekarski krompir - Aromatični krompir
Miroslav Ilić će nastupati uz pratnju orkestra Miše Mijatovića. Takođe, ovo će biti proslava njegovog Zlatnog jubileja - 50 godina karijere.
Cena po osobi se kreće od 100€ do 145€, u zavisnosti od pozicije stola u sali.
Uz kupljenu kartu za doček, moguće je ostvariti akcijsku cenu smeštaja u hotelskim sobama sa terasom i pogledom na reku. Ovo je dodatna opcija i nije obavezna.