Rada Manojlović - Nova godina Nova godina 2022

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2022
Rada Manojlović će ove godine u najluđoj noći, nastupati sa kolegom Bobanom Rajovićem. Svi ljubitelji dobrog provoda i muzike, imaju čemu da se raduju za doček 2020. godine. Rada Manojlović je poznata po odličnoj atmosferi koju pravi na svim svojim nastupima.

Dočekajte Novu godinu u Event Centru „City Hall“ uz jednu od najpoznatijih i najlepših mladih pevačica. Rada Manojlović je pevačica koja je široku narodnu populaciju osvojila svojom harizmom, neposrednošću, talentom i ritmom. Njene pesme su veoma popularne, a u svom repertoaru ima najveće hitove pop, folk i narodne muzike. Pored ovoga, sigurni smo da će njen nastup biti odličan za sve posetioce, kakav god da im je muzički ukus.
Rada Manojlović - Nova godina - Nova godina 2022

Rada Manojlović i njen kolega Boban Rajović će publiku zabavljati izvođenjem svojih najpopularnijih pesama, koji su veliki hit među mladima, pa i onim starijima.

Prelep ambijent, kvalitetna i ukusna hrana i piće, a pre svega sjajna muzika, učiniće da vam ova Nova godina bude nezaboravna. Dođite da uživamo uz najveće hitove! Rezervišite svoje mesto na vreme i neka vam jedini problem bude: „Šta da obučem za doček?“

Više informacija možete dobiti putem linka - Rada Manojlović - Nova godina 2020.
Rada Manojlović i njen dečko Haris Berković će zajedno za doček Nove 2018. godine nastupiti u Švedskoj

Hotel Hedonic - doček Nove godine uz Radu Manojlović. Prelepi ambijent hotela Hedonic i Rada Manojlović će nastupiti samo za Vas u najluđoj novogodišnjoj noći. Rada Manojlović, Miša Laguna i Avala Grand Bend


Nova godina 2015 - Event Centar Atlantis (ex Julieta) - Rada Manojlović i Miša Laguna!
Ekskluzivan doček Nove Godine u event centru Atlantis uz nastup Rade Manojlović u pratnji Miše Lagune! Fenomenalan enterijer, vrhunska usluga i energija Rade Manojlović garantuju odličan provod u novogodišnjoj noći.
Rada Manojlović - Nova godina - Nova godina 2022
Rada Manojlović - Nova godina