Rada Manojlović Nova godina

2023

Rada Manojlović Nova godina 2023 - Hotel Jugoslavija Beograd

Ukoliko želite da vam Nova godina 2023 krene uz vrhunski provod, rezervišite svoje ulaznice za Hotel Jugoslavija, jer vas upravo tu čekaju Rada Manojlović i Amar Gile.

Cene ulaznica za Hotel Jugoslavija Nova godina 2023 se kreću od 130 eur do 200 eur u zavisnosti od pozicije stola i uključuju elegantno sedenje za stolom, svečanu večeru i neograničenu konzumaciju bezalkoholnih i alkoholnih pića.
Rada Manojlović Nova godina 2025

Hotel Jugoslavija nalazi se na obali Dunava i gostima pored ekskluzivnog prostora koji može da primi i do 550 gostiju, nudi i veliki parking sa video nadzorom i obezbeđenjem

Nema sumnje da će ovo biti jedan od posećenijih dočeka Nove godine, te bi bilo dobro da svoji kartu rezervišete na vreme.

Ovde možete pogledati više informacija o dočeku Rada Manojlović Nova godina 2023

2022

Rada Manojlović, popularna folk pevačica i muzička zvezda Balkana, ove godine zabavljaće publiku u Kopernikusu 610 Event Centru. Doček Nove 2022. godine će se pamtiti u ovom poznatom prestoničkom restoranu kako zbog muzike tako i zbog specifičnog ambijenta. Kopernikus 610 Event Centra nalazi se na samom Ušću dve reke, tako da ako se odlučite da Novu godinu dočekate ovde, možete uživati u fenomenalnom pogledu na Kalemegdansku tvrđavu, Pobednika, i sam centar Beograda. Luksuzni Event Centar ima zidove u potpunosti konstruisane od stakla, tako da očekujte da doživite reku u najluđoj noći na jedan poseban način.
Rada Manojlović Nova godina 2025

Ako se odlučite da doček Nove godine provedete u Beogradu u Kopernikus 610 Event Centru budite spremni za ludu žurku do ranih jutarnjih časova jer će Vas pored Rade zabavljati i njen talentovani kolega Peđa Medenica. Repertoar ove mlade pevačice je dobro poznat svima i često se ljudi odlučuju da doček Nove godine provede uz Radu i njene hitove jer pravi sjajnu atmosferu.

Rada Manojlović već 10 godina širom Srbije i Evrope uveseljava brojnu publiku koja je uvek tražila kartu više za njen nastup. Ova energična pevačica narodne muzike pored svojih hitova, poput Bole ove usne neverne, Marakana i Bolje ona nego ja pevaće i popularne hitove svojih poznatih koleginica.

Više informacija možete dobiti putem linka - Rada Manojlović - Doček Nove godine 2022.

2020

Rada Manojlović će ove godine u najluđoj noći, nastupati sa kolegom Bobanom Rajovićem. Svi ljubitelji dobrog provoda i muzike, imaju čemu da se raduju za doček 2020. godine. Rada Manojlović je poznata po odličnoj atmosferi koju pravi na svim svojim nastupima.

Dočekajte Novu godinu u Event Centru "City Hall“ uz jednu od najpoznatijih i najlepših mladih pevačica. Rada Manojlović je pevačica koja je široku narodnu populaciju osvojila svojom harizmom, neposrednošću, talentom i ritmom. Njene pesme su veoma popularne, a u svom repertoaru ima najveće hitove pop, folk i narodne muzike. Pored ovoga, sigurni smo da će njen nastup biti odličan za sve posetioce, kakav god da im je muzički ukus.
Rada Manojlović Nova godina 2025

Rada Manojlović i njen kolega Boban Rajović će publiku zabavljati izvođenjem svojih najpopularnijih pesama, koji su veliki hit među mladima, pa i onim starijima.

Prelep ambijent, kvalitetna i ukusna hrana i piće, a pre svega sjajna muzika, učiniće da vam ova Nova godina bude nezaboravna. Dođite da uživamo uz najveće hitove! Rezervišite svoje mesto na vreme i neka vam jedini problem bude: "Šta da obučem za doček?“

Više informacija možete dobiti putem linka - Rada Manojlović - Nova godina 2020.

2018

Rada Manojlović i njen dečko Haris Berković će zajedno za doček Nove 2018. godine nastupiti u Švedskoj

2016

Hotel Hedonic - doček Nove godine uz Radu Manojlović. Prelepi ambijent hotela Hedonic i Rada Manojlović će nastupiti samo za Vas u najluđoj novogodišnjoj noći. Rada Manojlović, Miša Laguna i Avala Grand Bend


2015

Nova godina 2015 - Event Centar Atlantis (ex Julieta) - Rada Manojlović i Miša Laguna!
Ekskluzivan doček Nove Godine u event centru Atlantis uz nastup Rade Manojlović u pratnji Miše Lagune! Fenomenalan enterijer, vrhunska usluga i energija Rade Manojlović garantuju odličan provod u novogodišnjoj noći.
Rada Manojlović Nova godina 2025
Podeli

Magazin

5
A
B
C
D
F
G
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
Z
Dj