Doček Nove godine uz Lexington bend Nova godina 2023

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2023
Ako želite da Novu godinu provedete nezaboravno, onda je proslavite upravo uz Lexington bend!
U moru kafića, restorana, splavova i klubova, teško je napraviti izbor. Od presudnog značaja su afiniteti vašeg društva. Ako ste pristalica pop-rock grupa, onda je Lexington bend pravi izbor za vas. Ovaj bend će vas zabaljati do jutarnjih časova. Uživaćete, kako u baladama, tako i u pesmama brzog ritma. Naći će se za svakog ponešto i biće nezaboravno, kao i svake godine. Provod je zagarantovan!

Uz Lexington bend će uživati svi, bilo da su pristalice romantike ili ne, njihov repertoar je takav da je obuhvaćeno zapravo sve!
Lexington bend će ovog puta za Novu 2020. godinu, nastupiti na rivi Pine u Tivtu! 31.12.2019. godine će uz ovaj bend nastupiti i bend Miligram. Koncert će početi u 20:30h.
Doček Nove godine uz Lexington bend - Nova godina 2023

Očekujte zagarantovan provod kada je ovaj bend u pitanju. Svaka njihova pesma, postala je pravi hit i slušaju je sve generacije.
Ovaj bend će izvoditi svoje najnovije hitove, kao i stare, koji se i danas pevaju istom merom kao i prethodnih godina. Nemojte sumnjati u dobar i nezaboravan provod. Sa ovim momcima, provod je uvek zagarantovan!

Imaćete veliki izbor pića i hrane, hladnoća se neće ni osetiti! Uživajte u Novoj 2022. godini uz najbolji bend na Balkanu i šire!Tivat će domaćin Lexington bendu u najluđoj noći za doček 2019. godine. Posle ove noći, dugo će se prepričavati najluđa Nova godina na crnogorskom primoriju.

Za doček 2018. godine, bend ćezabavljati Nišlije, na gradskom trgu. Vatrometi, topli čaj i rakija, sve će to učiniti da se hladnoća nestane. Dobar provod uz ovaj bend je zagarantovan.

Novu 2017. bend će dočekati u restoranu Stadion Hall. Velika je potražnja za rezervacije, što govori o velikoj popularnoati benda. Ponuda obuhvata veliki izbor hrane i pića koji su uključeni u cenu dočeka. Cene zavise od pozicije stola u sali i kreću se od 70€.

Za doček Nove godine 2016. ovaj bend nastupa u klubu Cinema. Dobar provod je obezbeđen. Gosti će uživati u najboljim hitovima na Balkanu.
Doček Nove godine uz Lexington bend - Nova godina 2023

Lexington bend je trenutno jedna od najpopularnijih pop-rock grupa na Balkanu i šire. Grupa je osnovana 2004. godine, a prvi album su izdali 2010. godine u saradnji sa izdavačkom kućom Siti rekords. Njen sastav čine:
- Miloš Vuksanović - gitarista
- Bojan Vasković - frontmen grupe
- Đorđe Krstić - bubnjevi
- Gagy Stević - bass
- Filip Krvavac i Peđa Jovanović - klavijature

Njihove najpoznatije pesme su: "Kako je, tako je" , "Ne zovi me" , "Ma, sretno" , "Dobro da nije neko veće zlo" , "Pijane usne"...
Nova godina u Beogradu je poznata po mnogo čemu, pa vam je provod uz ovaj bend zagarantovan.

Karijera Lexington benda
Svoj prvi album, ova grupa izdaje pod nazivom: "Kako je, tako je" i on čini 12 pesama, a to su:
- Kako je, tako je
- Ne zovi me
- Anđele moj mali
- Na dlanu
- Ne kradi srce od lopova
- Jer ja sam tvoj kad nema ko
- Da me malo hoće (Bane Opačić)
- Da me nemaju neke bolje
- Nisam ti ja drug
- Kad kreneš
- Ne govori
- Bol je uvijek ista

Prva pesma, bržeg ritma, izdata je takođe, 2010. godine, to je bio duet sa pevačicom Indirom Radić, pod nazivom: 100 na sat. Sledeći veliki hit je pesma Ma, sretno, koja se postala omiljena pesma do danas svim fanovima ovog benda. 2012. godine, izlazi pesma, koja je takođe poprimila simpatije među fanovima, pod nazivom: U srce udaraj. Muziku i tekst sledeće pesme je radio Bane Opačić, a spot je sniman u Lexington baru u Beogradu, to je pesma: Pijane usne. Sledeća pesma Donesi je obeležena fenomenalnim spotom. 2014. godine, izlazi još jedan veliki letnji hit, pod imenom Prišla. Iste godine, izlazi još jedan album, sa prelepim pesmama, jedna od njih je i Potreži me. 17. juna 2017. godine, održali su koncert na stadionu Tašmajdan, pred 13 000 ljudi.

Izdali su 4 albuma:
- Kako je, tako je
- Ma sretno
-Balkanska pravila
- Noć pod zvijezdama

Učestvovali su na nekoliko festivala:
- 2006. Radijski festival - Ne zovi me
- 2007. Radijski festival - Nisam ti ja drug
- 2010. Radijski festival - Bol je uvijek ista
- 2013. Radijski festival - Nina
- 2014. Pink festival - Godinama
Doček Nove godine uz Lexington bend
Doček Nove godine uz Lexington bend
Doček Nove godine uz Lexington bend
Doček Nove godine uz Lexington bend