97

Dom Omladine - Centurion 2014

Dobrodošli na Centurion doček 2014.
Doček u centru Beograda.
Centralni doček Nove 2014. godine u potpuno novom Domu Omladine u centru Beograda.
[logo]
Centurion +

- 2 stejdža
- 2 VIP prostora: VIP Scena i VIP Galerija + lazy corner
- Šampanjac u ponoć
- Nagradna igra
- Koktel šank sa 20 promo devojaka
- Rakija Corner sa 7 vrsta rakija na metar

Prostor

CENTURIO - Doček Nove godine će biti prvi doček koji će se organizovati u potpuno novom Domu omladine na samo 50 metara od Trga Republike. Dom Omladine je opremljen najsavremenijom audio opremom u Srbiji, koja će vam pružiti neverovatan užitak dok budete slušali gostujuće izvođače za Centurion doček.

Muzika

LIVE STAGE:
FullHouse Band & Friends

FullHouse Band je bend iz Beograda koji je osnovan pre 7 godina. Sastav čini 5 vrhunskih muzičara sa neverovatnom energijom na nastupima. U Beogradu ih možete čuti petkom u Red Shoes cafe-u, nedeljom u Mr. Stefan Braun-u kao i u mnogim drugim poznatim klubovima. Nastup FullHouse-a sa prijateljima koji će biti specijalni gosti na novogodišnjoj večeri prirediće nezaboravnu žurku u kojoj će te sa sigurnošću uživati.
Prijatelji koji će biti specijalni gosti na samom dočeku su Bane MVP (izvođač velikog hita "Celi noć i celi dan“), Prljavi Inspektor Blaža koji će imati čast da izvuče dobitnika nagradne igre i mnogi drugi prijatelji.

DJ STAGE:
DJ Stage sa svetskim poznatim gostima iz inostranstva Malibu Breeze uz pratnju renomiranih DJ-eva iz Beograda kao što su Petar Della Pietra i Skippy (Red Line Brothers) drugi.
Piće

Neograničeno piće je uračunato u cenu (u cenu karte je uračunata neograničena konzumacija dvadeset vrsta alkoholnog i bezalkoholnog pića: pivo, crno i belo vino, bambus i špricer, nekoliko vrsta rakije, vinjak, vodka, đus vodka i svi vodka mixevi, pelinkovac, vermut, gusti i bistri sokovi, kisela voda). Napomena: Strana i ekskluzivna pića (Red Bull, Chivas i sl.) i kokteli će se prodavati po promotivnim cenama.

Cena

24€
VIP narukvica za pristup VIP zoni Galerija koja sadrži strana pića, ketering, besplatni barski stolovi, koktel šank, lazy corner i pogled na oba stejdža događaja po ceni od 10€

Cena rezervacije

Barski stolovi:
25€ sa flašom domaćeg pića
35€ sa flašom stranog pića
Za barske stolove nema kapare i za svaki sto je obavezna kupovina od bar četiri karte.

Separe:
150€ sa flašom stranog pića po izboru (6 do 9 ljudi)
200€ veliki separe sa flašom stranog pića i flašom šampanjca (9 do 12 ljudi)
Separei na VIP sceni 220€ što uključuje flašu pića, flašu šampanjca + 12 besplatnih narukvica za ulazak na VIP scenu.

Adresa

Makedonska 22,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli