Arhiva: Klub Sova Nova godina 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Klub Sova - Doček Nove godine 2014
Najekskluzivniji doček Nove godine u najlepšem klubu u srcu Beograda. Savremenog dizajna, luksuzno opremljen i klimatizovan, Klub Sova je uređen po ugledu na svetske klubove.
Klub Sova - Nova godina 2024

Lokacijski smešten u samom centru grada, moderno opremljen, Klub Sova poseduje veliki broj separea, visokog sedenja, barskih stolova, kao i najsavremeniju rasvetu i ozvučenje, a za doček Nove godine 2014 i 3D lasere. Najnovija tehnologija klima uređaja učiniće ambijent prijatnim. Profesionalno i ljubazno osoblje pružiće vrhunsku uslugu.
Neograničena konzumacija pića! Piće će se služiti isključivo u staklenim čašama. Nudimo širok izbor alkoholnih pića, pretežno stranih proizvođača: viski, tequila, votka, strani likeri, šest vrsta koktela, strano i domaće pivo, a naravno, i domaće rakije dunja, kajsija... Energetska pića i sokovi, takođe, ulaze u ponudu.
Živa muzika!
Goste će zabavljati i najlepše dedamrazice sa prigodnim poklonima. Svi naši gosti, koji kupe kartu u pretprodaji, učestvuju u nagradnoj igri, a izvlačenje će biti posle ponoći.
Prva nagrada – laptop! Druga i treća nagrada- mobilni telefon. Nikad se ne zna, vredi učestvovati...!!!
I sve to po ceni karte od 28 eura.
Broj mesta ograničen!

Strana i domaća muzika - Živa muzika, DJ

Neograničena konzumacija pića! Piće će se služiti isključivo u staklenim čašama.
Nudimo širok izbor alkoholnih pića, pretežno stranih proizvođača: viski, tequila, votka, strani likeri, šest vrsta koktela, strano i domaće pivo, a naravno, i domaće rakije dunja, kajsija... Energetska pića i sokovi, takođe, ulaze u ponudu.

28€
Gračanicka 18,
11000 Beograd,
Srbija (RS)
Klub Sova
Klub Sova
Klub Sova
Klub Sova
Klub Sova
Klub Sova
Klub Sova
Klub Sova
Klub Sova
Klub Sova
Klub Sova
Klub Sova
Klub Sova
Klub Sova
Klub Sova
Klub Sova
Klub Sova
Klub Sova
Klub Sova
Klub Sova
Klub Sova
Klub Sova