97

Klub Sova

Klub Sova - Doček Nove godine 2014
Najekskluzivniji doček Nove godine u najlepšem klubu u srcu Beograda. Savremenog dizajna, luksuzno opremljen i klimatizovan, Klub Sova je uređen po ugledu na svetske klubove.
[logo]
Lokacijski smešten u samom centru grada, moderno opremljen, Klub Sova poseduje veliki broj separea, visokog sedenja, barskih stolova, kao i najsavremeniju rasvetu i ozvučenje, a za doček Nove godine 2014 i 3D lasere. Najnovija tehnologija klima uređaja učiniće ambijent prijatnim. Profesionalno i ljubazno osoblje pružiće vrhunsku uslugu.
Neograničena konzumacija pića! Piće će se služiti isključivo u staklenim čašama. Nudimo širok izbor alkoholnih pića, pretežno stranih proizvođača: viski, tequila, votka, strani likeri, šest vrsta koktela, strano i domaće pivo, a naravno, i domaće rakije dunja, kajsija... Energetska pića i sokovi, takođe, ulaze u ponudu.
Živa muzika!
Goste će zabavljati i najlepše dedamrazice sa prigodnim poklonima. Svi naši gosti, koji kupe kartu u pretprodaji, učestvuju u nagradnoj igri, a izvlačenje će biti posle ponoći.
Prva nagrada - laptop! Druga i treća nagrada- mobilni telefon. Nikad se ne zna, vredi učestvovati...!!!
I sve to po ceni karte od 28 eura.
Broj mesta ograničen!

Muzika

Strana i domaća muzika - Živa muzika, DJ

Piće

Neograničena konzumacija pića! Piće će se služiti isključivo u staklenim čašama.
Nudimo širok izbor alkoholnih pića, pretežno stranih proizvođača: viski, tequila, votka, strani likeri, šest vrsta koktela, strano i domaće pivo, a naravno, i domaće rakije dunja, kajsija... Energetska pića i sokovi, takođe, ulaze u ponudu.

Cena

28€
Ažurirano: Feb 29, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama

Adresa

Gračanicka 18,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli