Arhiva: Club Admiral Nova godina 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Doček sa 5 zvezdica, Club Admiral Beograd
U najstarijem delu Beograda, balkanske prestonice, Dorćolu, nalazi se klub koji uzdiže duh, golica vaša čula i raspaljuje maštu.
Klub se nalazi u najstarijem delu Beograda, na Dorćolu u blizini Narodnog pozorišta i boemskog dela Beograda - Skadarlije.
Klub je oblikovan u duhu akademizma, tipa renesansnih palata sa dekorativnom fasadom.

Svečani ulazni trem, nošen sa klasičnim stubovima, jonski kapiteli, balustrade u kovanom gvoždu, kao i plitka ornamentika nad prozorima prizemlja i skulptoralni ansambli - delo vajara Živojina Lukića, raskošni su dekor ove skladne i reprezentativne vile. Sve navedene karakteristike, odredile su ovu vilu kao jedno od najistaknutijih ostvarenja beogradske međuratne arhitekture.
Pored spoljašnjosti zdanja, koja neodoljivo podseća na srednjevekovni dvorac, klub odlikuje centralna dvorana koja je napravljena u stilu staklane baste.
Club Admiral - Nova godina 2024

Dobrodošli u CLUB ADMIRAL, dom NAJEKSKLUZIVNIJEG i NAJGALANTNIJEG DOČEKA NOVE 2014. GODINE u Beogradu, pa i šire!

Pozivamo Vas da provedete najluđe veče sa nama uz bogatu ponudu pića i hrane i fantastičnu muziku ADMIRALE BENDA. Na raspologanju su Vam barski stolovi, klasični stolovi i separei po pristupačnim cenama. Ponuda je na bazi ALL INCLUSIVE, što znači da uz kupljenu ulaznicu imate neograničenu konzumaciju hrane i pića.

Kako bi se naši cenjeni gosti osećali što komotnije, kapacitet kluba je ograničen na 450 sedećih mesta!
Za naše goste imamo obezbeđen parking.
Takođe klub raspolaže i sobama za noćenje koje se nalaze u okviru samog kluba, kao i smeštaj u obližnjem hostelu. Sve sobe su dvokrevetne, luksuzno opremljene (kao što možete videti na slikama). Za sve informacije oko smeštaja, da li u sobama ili hostelu, javite se radi vise informacija.

Admirale Bend i nekoliko DJ-eva

Piće je na bazi All inclusive tokom čitave noći

All inclusive
Više vrsta hladnih jela + Švedski sto

29€ po osobi

U ponudi imamo barske stolove (30€ po stolu), klasične stolove (50€) i separe (100€). Za više informacija, pozovite nas.
Venizelosova 31 (bivsa Đure Đakovića),
11000 Beograd,
Srbija (RS)
Club Admiral
Club Admiral
Club Admiral
Club Admiral
Club Admiral
Club Admiral
Club Admiral
Club Admiral
Club Admiral
Club Admiral
Club Admiral
Club Admiral
Club Admiral
Club Admiral
Club Admiral
Club Admiral
Club Admiral
Club Admiral
Club Admiral