Saša Matić - Doček Nove godine Nova godina 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Prema poslednjim informacijama Saša Matić ugovorio je nastup za doček Nove 2023. godine i to u Beču, a iznos honorara je 60.000€.

U Novu 2022. godinu gosti hotela Hyatt će ući sa jednim od najpopularnijih pevača na ovim prostorima, Sašom Matićem.

Sjajan provod provod će se organizovati u Kristalnoj dvorani čuvenog hotela, kao i svake godine. Pripremite se za glamurazan doček, kakav se uvek očekuje u poznatom hotelu.

Hotel Hyatt prirediće vam najsavršeniju proslavu Nove 2022. godina u kojoj ćete posebno uživati uz jednu od najvećih zvezda Balkana Sašu Matića!
Saša Matić - Doček Nove godine - Nova godina 2024

Piće se plaća po utrošku, dok je svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola. Cene se kreću od 160€ do 190€ u zavisnosti od pozicije stola i obuhvataju svečanu večeru na bazi švedskog stola.

Više informacija o dočeku možete pogledati na linku Nova godina - Saša Matić u hotelu Hyatt. Nova godina - Saša Matić u hotelu Hyatt

Saša Matić će Novu godinu sa svojim bendom dočekati u Kongresnom centru Gastro Globus u Zagrebu

Saša Matić će za doček Nove 2019. godine pevati u Americi, na Floridi u Džeksonvilu. On će u okviru svoje Američke turneje posetiti ovaj najveći grad na Floridi.

Saša Matić će za doček Nove godine pevati u Čikagu. Za doček Nove 2018. podrška će mu biti Full Band, a specijalni gosti će biti Loši Momci, Enela Palavera i Senan Paraganlija.
Saša Matić - Doček Nove godine - Nova godina 2024

Saša Matić će za doček Nove godine 2016. godine nastupati u Budvi u klubu Trocadero.


Na dočeku Nove godine na trgu u Pirotu nastupiće jedan od najpopularnijih pevača narodne muzike Saša Matić.
Saša Matić - Doček Nove godine - Nova godina 2024

Saša Matić je nastupao na jednom dočeku Srpske Nove godine kada ge oduševljeno slušalo nekoliko hiljada posetilaca.

Dom kulture tradicionalno će na gradskom Trgu organizovati doček Nove 2015. godine. Iz Doma kulture, koji je organizator dočeka Nove godine, poručuju da je ovo poklon građanima, a za Matića su se odlučili upravo zbog toga što su već imali uspešnu saradnju.

Pored koncerta popularnog pevača, okupljenima će biti služeni kuvano vino i čaj, a u ponoć je planiran i veliki vatromet.
Saša Matić - Doček Nove godine
Saša Matić - Doček Nove godine

Gde Saša Matić nastupa za Novu godinu?

Za doček Nove godine Saša Matić peva u Beču