97

Za doček Srpske Nove godine nastupa bend White City.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Ulaz za doček Srpske Nove godine na splavu Cotier je besplatan.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Splav Cotier

U iščekivanju Srpske Nove godine 2024, svi tragaju za savršenim mestom za doček. Splav Cotier, biser na rečnom Beogradu, nudi izuzetan doček sa White City bendom, obećavajući sjajnu zabavu i vrhunsku atmosferu.

Za ovu posebnu noć, splav Cotier je pripremio nastup fantastičnog White City benda. Poznati po svojoj energičnoj muzici i sposobnosti da razgaljuju srca publike, White City bend obećava noć punu uzbuđenja i ritmova koji će vas držati na nogama sve do ranih jutarnjih sati. Njihov široki repertoar, koji uključuje najveće hitove domaće i strane muzike, garantuje da će svaki trenutak na splavu Cotier biti ispunjen radostima i dobrom zabavom.

Proslava Srpske Nove godine na splavu Cotier ne samo da obećava izuzetnu muzičku pozadinu, već i jedinstveni doživljaj na jednom od najatraktivnijih splavova u Beogradu.

Dočekajte Srpsku Novu godinu 2024 na splavu Cotier, uz nezaboravne trenutke koje će White City bend učiniti nezaboravnim. Ne propustite priliku da postanete deo ove jedinstvene novogodišnje proslave na vodi!

Muzika

Za doček Srpske Nove godine nastupa White City bend.
Za matinee 13.01.2024. od 13h do 18:30h nastupa bend Beso de Loco.

Piće

Piće se plaća po utrošku

Cena

Ulaz besplatan
Ažurirano: Jan 12, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama

Adresa

Ušće bb,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli