97

U Belgrade Fair u Hall 5 nastupaju Darko Lazić, Andreana Čekić i Džejla Ramović, dok u Hall 3 nastupaju Peđa Medenica i Zorana Mićanović.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Cena po osobi se kreće od 130€ do 240€ u sali Belgrade Fair Hall 5 i od 85€ do 140€ u sali Belgrade Fair Hall 3. Cene se razlikuju u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Da, uz kupljenu kartu za doček Nove godine postoji mogućnost ostvarivanja akcijske cene smeštaja u Radisson Collection hotelu koji se nalazi preko puta za Hall 5, a za Hall 3 postoji mogućnost kupovine smeštaja u IN hotelu po sniženim akcijskim cenama.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Belgrade Fair Hall 5 i Hall 3

U okviru Belgrade Fair postoje dve različite ponude: Hall 5 i Hall 3. Svako bira onu ponudu koja mu više odgovara.
U Hall 5 nastupaju Darko Lazić, Andreana Čekić i Džejla Ramović.
U Hall 3 nastupaju Peđa Medenica i Zorana Mićanović.* za veću mapu, kliknite na fotografiju


* za veću mapu, kliknite na fotografiju

Piće

Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
- Pivo (Lav Premium - isključivo u staklenim flašicama 0,33l)
- Vino (vrhunska vina iz premium segmenta sa geografskim poreklom, crveno, belo, rose - sve isključivo u staklenim flašama 0,75l)
- Rakija (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka)
- Vinjak
- Pelinkovac
- Vermut
- Sokovi (gazrani, negazirani - u malim staklenim flašicama 0,2l i limenkama 0,33l)
- Voda (gazirana, negazirana - samo ekskluzivna varijanta u staklenim flašama 0,75l)

Hrana

Pored neograničene konzumacije pića, očekuje vas i kompletna bogata večera. Detalje pogledajte u galeriji.

Muzika

Šta je doček Nove godine bez prave muzičke čarolije, dobre energije i vrele atmosfere?

Darko Lazić, Andreana Čekić i Džejla Ramović u Belgrade Fair Hall 5 i Peđa Medenica i Zorana Mićanović u Belgrade Fair Hall 3 vam garantuju najluđu noć za pamćenje.

Cena

Cena po osobi se kreće od 130€ do 240€ u sali Belgrade Fair Hall 5 i od 85€ do 140€ u sali Belgrade Fair Hall 3. Cene se razlikuju u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri (klikni na mapu u gornjem delu teksta za detaljan prikaz).

Po želji uz kupljenu kartu za doček Nove godine u Belgrade Fair Hall 5 (Beograd na vodi) je moguće ostvariti akcijsku cenu smeštaja u najkomfornijim hotelskim sobama vrhunskog luksuza u Beogradu, u okviru premium hotela Radisson Collection koji se nalazi preko puta, po principu noćenja sa doručkom i sa neograničenim korišćenjem spa centra (đakuzi, sauna, parno kupatilo) i fitness centra za sve vreme boravka u hotelu. Sobe su površine između 33 kvadratna metra i 45 kvadratnih metara sa velikim brojem sadržaja. Pritom su akcijske cene za goste koji idu na doček Nove godine 2024 u Belgrade Fair Hall 5 (Beograd na vodi) izuzetno primamljive i pristupačne. Postoji i mogućnost iznajmljivanja hotelskog parking mesta, kako na ograđenom spoljnjem parkingu sa rampom i video nadzorom, tako i u podzemnoj garaži hotela. Smeštaj nije obavezan, već je na raspolaganju samo kao dodatna opcija ko želi. Može i samo doček.

Po želji uz kupljenu kartu za doček Nove godine u Beograd na vodi Belgrade Fair Hall 3 postoji mogućnost da u paketu po sniženim akcijskim cenama kupite smeštaj u IN hotelu koji se nalazi u neposrednoj blizini. Smeštaj nije obavezan, već je na raspolaganju samo kao dodatna opcija ko želi. A inače možete kupiti i samo karte za doček Nove godine bez smeštaja.

O dočeku

Nova godina 2024 u Belgrade Fair Hall 5 i Hall 3 (Beograd na vodi) najavljuje i obećava najveći novogodišnji spektakl u Beogradu, na prestižnoj lokaciji, u luksuznom prostoru, uz vrhunske izvođače.

Dovoljno je reći - Darko Lazić, Andreana Čekić, Džejla Ramović, Peđa Medenica i Zorana Mićanović - i sasvim je jasno da nas očekuje potpuno jedinstvena, grandiozna i nezaboravna najluđa noć, koja se ne propušta. Ovo je doček Nove godine gde će svaka sekunda biti čarobna, a uspomene koje budemo zajedno stvorili, će trajati večno.

Ne dozvolite da vam bilo šta manje od izvanrednog i najboljeg obeleži prelazak u 2024. godinu. U srcu najdinamičnije evropske prestonice, Belgrade Fair Hall 5 i Hall3 vas vodi u svet glamura i sjaja, gde će vas prefinjen ambijent od 2.500 kvadratnih metara, sa osam metara visokim plafonima, zadiviti i osvojiti na prvi pogled.

Pored savršeno dizajniranog i, po najvišim svetskim standardima, luksuzno uređenog prostora, Belgrade Fair Hall 5 i Hall 3 (Beograd na vodi) Nova godina 2024 obećava i jedinstvene audio-vizuelne efekte i fantastičnu zabavu. Poslednja generacija vrhunskih, profesionalnih sistema ozvučenja i rasvete, sa blještavim led ekranima su garancija da će uživanje u provodu biti potpuno i na najvišem nivou.

Da li je gurmanski užitak vaša slabost? Ukoliko je odgovor potvrdan, dozvolie da za doček 2024 Belgrade Fair Hall 5 i Hall 3 (Beograd na vodi) postane vaša gastronomska destinacija! Sa sveobuhvatnom ponudom izuzetnih specijaliteta, od predjela, preko glavnih jela, pa sve do brojnih poslastica, sve je pažljivo pripremljeno da zadovolji široku paletu različitih ukusa. Bilo da ste ljubitelj mesa, veganskih specijaliteta ili posnih jela, očekuje vas čarolija najlepših ukusa zbog kojih će vam vaša čula biti zahvalna.
Ažurirano: Dec 9, 2023 | Izdavač: Nova godina | O nama

Adresa

Bulevar Vojvode Mišića 14 (Hala 5 i 3),
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli