Arhiva: Klub TeatroNova godina 2020 Beograd

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2020
Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Marina Visković

Redovan klupski cenovnik pića u okviru kojeg postoje specijalni paketi uz koje možete ostvariti uštedu

Cena karte je 20 eur

Rezervacije se posebno plaćaju:
- Pultovi od 30 eur do 80 eur uz najmanje od 3 do 4 kupljenih karata (cena i najmanji broj potrebno kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapama su pultovi označeni slovom P i PB)
- Terase 40 eur i 90 eur uz najmanje 4 kupljene karte (cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapi su terase označene slovom T)
- Barski stolovi od 40 eur do 125 eur uz najmanje 5 kupljenih karata (cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapi su barski stolovi označeni slovom B i A)
- Visoka sedenja od 80 eur do 150 eur uz najmanje od 4 do 5 kupljenih karata (cena i najmanji broj potrebno kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena slovom V i K)
- Separei od 180 eur do 500 eur uz najmanje od 6 do 12 kupljenih karata (cena i najmanji broj potrebno kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi. Pojedini separei za 12 osoba mogu se razdvojiti na dva separea za po 6 osoba. Pojedini separei za 6 osoba mogu se spojiti u jedan separe za 12 osoba. Na mapama su separei označeni slovom S)

* za veću mapu, kliknite na fotografiju
Klub Teatro - Nova godina 2020 Beograd


Sarajevska 26,
11000 Beograd,
Srbija (RS)
Klub Teatro
Klub Teatro
Klub Teatro
Klub Teatro
Klub Teatro
Klub Teatro
Klub Teatro
Klub Teatro
Klub Teatro
Klub Teatro
Klub Teatro