97

Havana Ada Ciganlija

Dočekajte Novu godinu u klubu Havana na Adi Ciganliji uz Havana Band!!!
Club Havana Ada Ciganlija - Nova godina

Devojke koje do 25.12.2011. kupe kartu za doček Nove godine u klubu Havana na Adi, plaćaju umesto dosadašnjih 3.300 din promotivnu cenu od 2.700 din po karti.

Muzika

Havana Band
Strana i domaća muzika, pop, rock, narodna...

Piće

20 vrsta domaćeg i stranog pića
(Staropramen, Ballantine`s, Johnnie Walker, Smirnoff, Tequila, Martini Bianco...)

Hrana

All inclusive - Švedski sto

Cena

3.300 din

Devojke koje do 25.12.2011. kupe kartu za doček Nove godine u klubu Havana na Adi, plaćaju umesto dosadašnjih 3.300 din promotivnu cenu od 2.700 din po karti.

Doplata za barski sto je 10 € po barskom stolu (ne po karti)
Postoji mogućnost rezervacije mesta za sedenje (separei i klasični stolovi)

Opis

Dočekajte Novu godinu u prelepom ambijentu caffe - cluba Havana na Adi Ciganliji, lok.br.2 uz "New year party team“.
Ovo će biti peta godina za redom da organizujemo doček Nove godine u klubu Havana i sa zadovoljstvom možemo da kažemo da smo prethodne četiri godine bili rasprodati i pre nego što novododišnja euforija zahvati većinu od vas. Razlog u takvoj činjenici leži u enterijeru i toploti samog kluba Havana koji vam pruža jedinstven osećaj novogodišnje idile koja se još samo može osetiti na nekoj od planina, a pri tom se nalazite na samo 15 min. od samog centra grada. Još samo da nas vreme posluži i padne sneg pa će doživljaj biti upotpunjen.
Drugi, ali i ne manje bitan razlog, jeste i naša ponuda dočeka koja obuhvata celovečernju neograničenu konzumaciju svih alkoholnih i bezalkoholnih pića, stranih i domaćih, koja će biti na raspolaganju u novogodišnjoj noći (viski- Ballantines, pivo - Staropramen, Martini Bianco, Campari, tekila, vodka, Viljamovka, Gorki list, vino crno i belo...), hrana na bazi švedskog stola koji će se tokom noći više puta dopunjavati… dok je cena više nego popularna - 3.300 din!!!. Za nezaboravan provod zadužen je i Havana band uz stranu i domaću, zabavnu i narodnu muziku, plus Dj u pauzama sa stranim, klupskim hitovima.
I ono što posebno želimo da istaknemo jeste da nam je cilj da i sledeće godine budete naši gosti u novogodišnjoj noći tako da će nam najbolja reklama biti vaši utisci koji će, sigurni smo u to biti, najpozitivniji mogući.
Ažurirano: Mar 5, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama

Adresa

Ada Ciganlija, Makiška strana lokal br.2,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli