97

Nova Super Nova - Amnesia

Nova Super Nova @ AMNESIA DISCOTHEQUE, Beograd subota 31.12.
Sa ponosom predstavljamo NAJEXTRAVAGANTNIJI DOČEK nove godine.
AMNESIA DISCOTHEQUE je prostor na Novom Beogradu i jedan je retkih luksuznijih prostora u Beogradu. Odlikuje ga visok plafon, masivna minimalistička arhitektura i dizajnerska umetnost sofisticiranog enterijera.

Muzika

KAYA, guest superstar JUNIOR JACK, exclusive DJ set PLAYA

Piće

Neograničena konzumacija pića

Cena

35€

Rezervacije:

U cenu karte uračunata je neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Separei - Visoka Sedenja - Barski Stolovi:

Barski Sto - 30€ po stolu (minimum 5 osoba - dodaje se 6€ po karti)

Visoko Sedenje - 150€ (minimum 5 osoba)
U cenu je uključeno:
1 flasa žestokog pića (Smirnof, Ballantine/Johny W, Two Fingers)

Separe - 300€ (minimum 10 osoba)
U cenu je uključeno:
2 flase pića po izboru (Smirnof, Ballantine/Johny W, Two Fingers)

VIP Kraljevski Centralni Separe - 500€ (minimum 10 osoba)
U cenu je uključeno:
1 flasa žestokog pića (Smirnof, Ballantine/Johny W, Two Fingers) + 1 flasa MOET šampanjca + full ketering (švedski sto na ovalima)

AMNESIA DISCOTHEQUE nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji, u samom centru Novog Beograda, u ulici Bulevar Mihaila Pupina 165 (pored novog Merkatora)

AMNESIA DISCOTHEQUE raspolaže sa prostranim parkingom, kapacitetom od 500 vozila. Takođe, poseduje garderobu i šankove uz dovoljan broj separe-a kao i barskih stolova. Sve navedeno upsluživaće profesionalno osoblje: obezbedjenje, hostese, barmeni, šankeri, konobari…Separi će imati svog konobara koji će ga usluživati tokom cele noći.

Koncept: Pored svog osnovnog sadržaja - bara i diskoteke, AmnesiA do sada nije bila dostupna za širu javnost. Naime, AmnesiA se koristila za potrebe privatnih event-a, organizovanja koktel prijema, različitih kulturnih i korporativnih događaja, kao i VIP party-ja velikih kompanija što je odraz svetskih trendova u ugostiteljstvu i industriji zabave. Za potrebe organizovanja najextravagantnijeg novogodišnjeg dočeka 2012 diskoteka AmnesiA će napraviti presedan i po prvi put će otvoriti svoja vrata za sve one generacije sazrelih mladih ljudi, koji žele da budu deo spektalka: *NovaSuperNova 2012 / AmnesiA / subota 31.decembar*

Enterijer: U pažljivo osmišljenom enterijeru koji je inspirisan po ugledu na reskošne, sofisticirane i minimalistički moderne klubove New York-a, kao i dobro osmišljenim konceptom, AmnesiA ima mogućnost da opsluži 1500 gostiju. Linije nameštaja, gde se prepliću kombinacije retro i minimalizma, po uzoru na svetske elitne klubove disco ere 70.-tih, poslužile su kao inspiracija za stolove i stolice od belog drveta sa glamuroznim svećnjacima kao nezaobilazan detalj dekoracije, za kojima danas možete zamisliti mladu urbanu populaciju bilo koje prestonice u svetu. Postavljene na pod prekriven sivo-plavim dezenom koji potseća na sveže postavljen njujorški asfalt, elegantni kraljevski separei u centru kluba ne evociraju atmosferu kućnog ambijenta, već jasno sugerišu da ste na sceni, u javnom prostoru gde vas i drugi vide, i od vas očekuju da učestvujete u zajedničkoj atmosferi i dobrom raspoloženju. Osnovnu ambijentalnu rasvetu kluba predstavljaju dekorativna LED rasveta, kao i led ekrani velikih razmera. Takodje, ceo dogadjaj biće propraćen preko video projektora. U ponoć, kontrolu nad koloritom ambijenta preuzima dizajner svetla, uz pomoć profesionalne klubske rasvete.

Muzićki Program: Kaya i bend, Junior Jack & Deejay Playa. Svima njima data je moć da upravljaju energijom kluba. Uzdignut na pijedestal - galeriju, ovi umetnici imaju najbolji pogled na uzavrelu atmosferu i reakcije publike, što je veoma važno za uspostavljanje kontakta i osluškivanje raspoloženja prisutnih.

Piće: Neograničenu konzumaciju preko 30 vrsta alkoholnog i bezalkoholnog pića gostima će biti dostupno sa tri prostrana šanka. U ponudi su: kvalitetna vina, kokteli, mix pića, više vrsta votki, domaća rakija, sokovi… (navedena nekolicina). Gosti će takodje moći poručivati ekskluzivna strana alkoholna i energetska pića koja će za to veče biti po promotivnim cenama.
Vrhunski muzički program, luksuzan prostor, minimmalistički moderan nameštaj najsavremenija rasveta, kvalitetan zvuk, kao i neograničeno uživanje u izobilju pića samo su deo ekstravagantnog novogodišnjeg dogadjaja:

*Nova Super Nova @ AMNESIA DISCOTHEQUE*

Budite deo novogodišnjeg spektakla, naše zvezde će sigurno eksplodirati!
Ažurirano: Feb 29, 2024 | Izdavač: Nova godina | O nama

Adresa

Bulevar Mihaila Pupina 165 (pored novog Merkatora),
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli