KPGT
Veliki novogodišnji party u KPGT-u.
Početak od 21h
Doček Nove 2010. godine KPGT
Klub se sastoji iz četiri celine koje zajedno broje 2500 metara kvadratnih.
Svaka se odlikuje svojim impozantnim enterijerom i stilom.
Gde će te provesti najviše vremena, zavisi isključivo od Vas a moguće su i rezervacije barskih stolova i separea u VIP ložama.
Muzika
2 stage-a
Stage 1:
Tanja Savić
Nikola Rokvić
Stevan Andđelković
Stage 2 Rock & House
-Gale (ex Kerber) -
-Najda (ex Smak) -
& Deliverance inc.
DJ I-naravno-trubači
Hrana i piće
Ultra All inclusive
Bogat menu i veliki izbor pića
HLADNI BUFFET
Pompelini sa paštetom od:
• Piletine
• Tunjevine
Mini sendviči sa:
• Suvom pečenicom
• Kraškim vratom
• Koktel kobasicom
Koktel testo punjeno:
• Sirom i zeljem
• Pečurkama
Profitrole punjene urnebesom i kulenom
Mini projice punjene Zlatarskim sirom
Kiflice sa sirom i susamom
Slani rolat sa:
• Pasiranom fetom, šunkom, spanaćem
• Krem sirom, ajvarom, šunkom, paprikom
Salate:
• Ruska
• Parma
• Grenny Smith
Hladna mesa:
• Panirani loptice od piletine i povrća u susamu
• Panirani štapići od lignji
TOPLO HLADNI BUFFET - (VIP):
Predjelo:
• Njeguška pršuta
• Ruža od suve pečenice
• Suva svinjska pršuta
• Profitrole punjene urnebesom i zanatskim kulenom
• Pasulj prebranac
• Punjena suva paprika
• Rižoto od pečuraka
• Rižoto od morskih plodova
• Vojvođanske kuglice
• Savska sardina
• Zlatarski sir
• Dimljeni sir
• Sir gauda
Salate:
• Pileća "Cezar"
• Goveđa salata “Classic" (Junetina, crni luk, kiseli krastavac, vinegret sos)
• Salata od hobotnice
• Tuna salata
• Metrdotel salata (Paradajz, pršuta, gauda, dresing)
• Parma (mortadela, masline, dresing, začini..)
• Pileća "Fresh"
• Nica (tunjevina,inćuni,povrće,dresing..)
• Ruska salata
• Srpska salata
• Mešano sezonsko povrće
• Caprese (baby gauda,chery paradajz,rukola,maslinovo ulje)
Koktel testo sa:
• Sirom i zeljem
• Pečurkama
Hladna mesa:
• "Bizmark" svinjski file punjen pateom od pršute
• Ćureće pečenje
• Panirani riblji štapići
• File "Velington"
Topla jela:
• Fileti dimljene pastrmke sa pečenim bademom
• Sote Stroganoff (seckani biftek u sosu od pavlake i krastavaca)
Pecivo:
• Bageti (crni i beli)
• Koktelsko pecivo (više vrsta)
Poslastica:
• Sitni kolači (posni i mrsni)
Boldirana jela su posna.
Cena
Od 4000 din
Ažurirano: Mar 20, 2024
| Izdavač: Nova godina | O nama