97

Red Room

Od britanskog i američkog indie zvuka s kraja prošlog i početka ovog veka (ukljućujući tu i alternativni rok, gitarski pop, noise, shoegaze, ali i brit-pop ili madchester), preko nasledja new wave-a i post-punka do novijih elektronskih izraza dance-punka i new rave-a.
Dočekajte Novu godinu u klubu "Red room", u Siminoj 10a, na Dorćolu! Indie-go u Dirty Lounge-u. Ljubavna Farmakopeja u Luv Basement-u, a od 6 sati ujutru počinje After Hour party koji traje do popodnevnih časova.

INDIE-GO! je ime beogradskog indie DJ tima, osnovan 1996. godine, kao i istoimene večeri na kojoj ovaj tim nastupa. Tim čine Goran, Dexter, Malisha i Paun, iako su tokom njegovog postojanja kroz sastav prošla još tri člana: DJ Volta Johntra (Miloš Gazdić, jedan od tri osnivača, zajedno sa Goranom i Paunom, i dalje povremeno aktivni član), Tanja "Move-On“ (Jovanović) i Dejan (Mikić).

Žanrovske odrednice većeg dela muzike koja se može čuti na Indie-Go! večerima se kreću u rasponu od britanskog i američkog indie zvuka s kraja prošlog i početka ovog veka (ukljućujući tu i alternativni rok, gitarski pop, noise, shoegaze, ali i brit-pop ili madchester), preko nasledja new wave-a i post-punka do novijih elektronskih izraza dance-punka i new rave-a.

LJUBAVNA FARMAKOPEJA (eng. Love Pharmacopeia, literally, 'love drug-making') je DJ spoj koji čine Dušan i Marina. Njihove setove karakteriše eklektičnost žanrova i putovanje kroz istorijat muzike, od one iz prošlog veka do najsvežije muzike, pravo iz rerne najvećih muzičkih producenata.

AFTER HOUR počinje u 6 ujutru, namenjen je za one koji bi prvog dana nove godine posle dobre žurke voleli da popiju kafu/čaj/pivo/rakiju/kiselu vodu/borovnicu/Mai-Tai. Ulaz na after hour je besplatan ukoliko ste u red room-u slavili novu godinu, a ukoliko niste, ulaz je 200 dinara.

Muzika

Dušan pušta Detroit & NY influenced Disco & House, Cosmic/Balearic Beats, Rare Groove Edits...
Marina je zadužena za dance punk, new rave, italo, kraut, electro.

Cena

Cena karte za novogodišnji doček u predprodaji je 2000 dinara. Na dan nove godine, karte će koštati 3000 dinara, dok prvog januara posle 2am na ulazu u red room, karta će se naplaćivati 1000 dinara.

Adresa

Simina 10a,
11000 Beograd,
Srbija (RS)
Podeli