Zdravko Čolić - Doček Nove godine Nova godina 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
U gradovima širom regiona, tradicija je da se Nova godina proslavlja uz velike koncerte popularnih izvođača, a jedan od gradova koji je poznat po takvom spektaklu je Kotor u Crnoj Gori. Ovaj grad je već dugi niz godina jedan od najpopularnijih turističkih destinacija na Jadranu, sa predivnom prirodom i bogatom istorijom koja se oslikava u srednjovekovnoj arhitekturi grada.

Za Novu godinu 2023., Turistička organizacija opštine Kotor pripremila je jedinstveno iskustvo za posetioce, uz koncert legendarnog regionalnog pevača Zdravka Čolića na glavnom gradskom trgu.

Ovaj nastup Čole u Kotoru, koji se trebao održati i prošle godine, ali je bio otkazan zbog epidemioloških mera, jedan je od najiščekivanijih dočeka Nove godine u regionu. Građani i posetioci Kotora imaće priliku da uživaju u atmosferi koju samo Čola može da stvori, uz sjajnu muziku i dobro raspoloženje.

Doček Nove godine u Kotoru je sjajna prilika da se uživa u prelepom gradu, uz dobru muziku i sjajnu atmosferu.
Zdravko Čolić - Doček Nove godine - Nova godina 2024

Nova godina u Budvi dočekaće se na spektakularan način, uz petodnevni program koji će se održati od 28. decembra do 2. januara. Na glavnom gradskom trgu posetioci će moći da uživaju u nezaboravnim nastupima poznatih pevača, kao što su Zdravko Čolić i Svetlana Ceca Ražnatović, kao i mnogih drugih izvođača, među kojima su Psihomodo pop, Lena Kovačević, Nevena Božović, Neno Belan, DJ zvezda Mahmut Orhan i Hari Mata Hari.

Ovaj doček Nove godine u Budvi je idealna prilika za sve one koji žele da uživaju u prelepom ambijentu ovog turističkog mesta i da dočekaju Novu godinu uz sjajnu muziku i dobro raspoloženje. Budva je poznata po svom luksuzu i glamuru, što će ovoj novogodišnjoj proslavi dati posebnu notu elegancije i sjaja. Svi zainteresovani mogu posetiti Budvu i uživati u programu koji će im obezbediti nezaboravan doček Nove godine.

Zdravko Čolić će za doček Nove 2019. godine nastupiti u Poreču. Čolić u Poreč dolazi sa još trinaest članova benda. Predgrupa će mu biti Replay band, a s obzirom na to da se očekuje veliki broj ljudi, Zagrebačka ulica će biti zatvorena za saobraćaj za vreme proslave Nove godine.

U toku decembra u Poreču u starom gradu planiran je veliki broj koncerata, predstava, besplatno klizalište i dodatna događanja. Uz glavni doček na Trgu, u Poreču će biti organizovani doček za najmlađe u podne na Staru godinu, paralelni doček na Trgu Matije Gupca te repriza dočeka 1. januara.
Zdravko Čolić - Doček Nove godine - Nova godina 2024

Sve one koji novogodišnje praznike odluče da provedu na otvorenom u Sarajevu, u najluđu noć uvesće ih regionalna muzička zvezda Zdravko Čolić.
30. decembra nastupiće Sarajevska filharmonija, a u noći sa 1. na 2. januar u Sarajevu će nastupiti slavna Crvena jabuka.
Kada je Zdravko Čolić stigao u Sarajevo, izjavio je da će za Novu godinu bit će ludnica.
Zdravko Čolić - Doček Nove godine - Nova godina 2024

Zdravko Čolić za doček Nove 2017. godine nastupa na Trgu slobode u Novom Sadu. Kako gradski čelnici najavljuju, konačan spisak izvođača biće poznat sredinom decembra. Popularni Čola je u Novo Sadu nastupio za doček 2008. godine, pred skoro 50.000 ljudi, tako da nema sumnje da će Novosađani i za ovaj doček uživati u pravom spektaklu.

Kaže da Novu godinu najviše voli da dočekuje u vikendici sa prodicom i prijateljima, ali da svaki organizovani doček podrazumeva da će zapevati. Proteklih godina je za Novu godinu najčešće pevao na trgovima u Crnoj Gori, jer je, kako je objasnio, Crna Gora do sada to najbolje organizovala.

Čolić je rekao da je ove godine rado prihvatio poziv novosadskog gradonačelnika Miloša Vučevića i zbog toga što je Novi Sad proglašen za Evropsku prestonicu kulture 2021. godine, navodeći da će pevati za honorar koji će biti značajno manji nego prethodnih godina.

Zdravko Čolić će za Novu godinu 2016. pevati u Budvi na Trgu ispred Starog grada!
Budva je tradicionalno centar dobrog provoda u najluđoj noći, pa se i za doček Nove godine 2016 Budva pobrinula da ispuni sva ocekivanja
Ove godine program na Trgu ispred Starog grada će početi 31. decembra koncertom grupe „Perper“ nakon kojih će uslediti novogodišnji spektakl uz najveću zvezdu regiona, Zdravka Čolića.

Ukoliko se odlučite da posetite Zlatibor za novogodišnje praznike, nećete pogrešiti. Zdravko Čolić, sigurno najveća zvezda ex Yu scene, će nastupiti na Kraljevom trgu na Zlatiboru. Zdravko će Vas uvesti u Novu godinu uz dobro poznate hitove.

Proslava dočeka Nove godine počinje 31.12. prestavom za mališane, a u ponoć će na scenu stupiti trubači, koji će uz vatromet obeležiti početak Nove godine.

U Turističkoj organizaciji Zlatibor očekuju da će Novu godinu na ovoj planini dočekati oko 50.000 gostiju, a kako bi dobili što veći prostor za publiku i sve goste planirano je da se isprazni jezero.
Zdravko Čolić - Doček Nove godine
Zdravko Čolić - Doček Nove godine
Zdravko Čolić - Doček Nove godine

Da li Zdravko Čolić ima ugovoren nastup za Novu godinu?

Za Novu godinu Zdravko Čolić peva u Kotoru, na Trgu od Oružja