Marija Šerifović - Doček Nove godine Nova godina 2023

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2023
Marija Šerifović će za doček 2020. godine nastupiti u hotelu „Holiday Inn - BelExpo Centar“. Jedan od najboljih i najluksuznijih ugostiteljskih objekata vam nudi odličan provod, odličnu uslugu, kao i organizaciju. Kao i svake godine, tako i ove, organizatori su vam pripremili odlične kulinarske delikatese, neverovatan izbor pića i naravno sjajan muzički vokal - Mariju Šerifović.

2019. godine, goste je u ovom hotelu zabavljala velika muzička zvezda Seka Aleksić, tako da ne sumnjamo da će i ovi godine uz Mariju Šerifović biti odlična atmosfera i odličan provod.
Marija Šerifović - Doček Nove godine - Nova godina 2023

Marija Šerifović je pevačica neverovatnih muzičkih sposobnosti i izvanrednog glasa. Ona je jedna od najpoznatijih pevačica u Srbiji, a i šire. Osvojila prvo mesto na Evroviziji 2007. godine sa pesmom „Molitva“. Za doček 2020. godine, publiku će zabavljati u prelepom hotelu „Holiday Inn“. Karte su u prodaji! Rezervišite svoje mesto na vreme, jer se mesta veoma brzo popunjavaju! Hotel se nalazi u ulici Španskih boraca 74 u Beogradu.

Dobrodošli u Holiday Inn, dođite da uživamo u najluđoj noći, uz odličnu hranu, piće i naravno, muziku! Pozovite odmah i rezervišite svoje mesto!

Više informacija možete dobiti putem linka - Marija Šerifović - Nova godina 2020.
Marija Šerifović je planirala da za doček Nove 2019. godine ne nastupa nigde, već da Novu godinu provede u krugu porodice. U poslednjem trenutku se predomislila i odlučila da nastupi u Beogradu. Ona će za Novu godinu nastupiti sa kolegom Bobanom Rajovićem u dvorani Inter Holivud.
Nakon spektakularnog koncerta u Štark Areni, Mariji je ovo prvi nastup u Beogradu.
Marija Šerifović - Doček Nove godine - Nova godina 2023

Barane i njihove goste, koji se budu odlučili da Novu godinu dočekaju na trgu će zabavljati Marija Šerifović, najavljeno je iz Turističke organizacije Bar. Treću godinu zaredom, TOB i Opština Bar organizuju “Novogodišnji hepening”, na trgu Vladimira i Kosare koji će trajati od 28.12.2017. - 02.01.2018. godine.
Prvog dana 2018. godine, na trgu će nastupiti Plavi orkestar.
Marija Šerifović - Doček Nove godine - Nova godina 2023

Marija Šerifović - Zaječar - Gradski trg - Doček Nove Godine 2015.


Pop pevačica Marija Šerifović i kantautor Željko Joksimović će Novu godinu dočekati na Gradskom trgu u Zaječaru.
Marija Šerifović - Doček Nove godine - Nova godina 2023

Zaječarci i njihovi gosti će imati priliku da na dočeku Nove godine uživaju u muzici najpopularnijih i najtraženijih muzičara u regionu. Marija Šerifović će se potruditi da sa svojim kolegom organizuje doček za pamćenje.

Organizatori dočeka Nove godine poručuju svim gostima, a i stanovnicima Zaječara da ih očekuje nezaboravan provod.
Marija Šerifović - Doček Nove godine
Marija Šerifović - Doček Nove godine
Marija Šerifović - Doček Nove godine