Lepa Brena - Nova godina Nova godina 2022

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2022
Ne želite da Novu godinu dočekate u nekom restoranu, klubu, a ni kod kuće? Onda je za vas pravo rešenje da 2020. godinu dočekate sa Lepom Brenom koja će pevati ispred Doma Narodne skupštine.

Glavni novogodišnji program za doček Nove godine u Beogradu, trajaće dva dana, 30. i 31. decembra i učestvovaće dvanaest izvođača. Ne krijemo da će Lepa Brena biti najveća zvezda za sam doček. Lepa Brena će pevati od 22:45h do 00:30h. Pre Lepe Brene, nastupaće Maja Berović, a nakon nje Kiki i Piloti.

Ukoliko ne znate gde ćete za doček 2020. godine, a obožavate Lepu Brenu, ovo je pravi izbor za vas. Uz najveće hitove ove zvezde, uživaćete tokom cele večeri. Ponesite sa sobom dobru energiju, povedite svoje omiljeno društvo i uživajte do ranih jutarnjih časova. Neka vam ova Nova godina započne u sreći i veselju uz Lepu Brenu. Kada peva Lepa Brena, provod je zagarantovan. Lepa Brena je za vas napravila odličan repertoar, a priznaćete da to nije nimalo lako. Pored toliko hitova, od 1980. godine, mislite li da je lako izabrati određeni deo? Nimal nije lako, ali verujte Lepoj Breni i njenim izborima. Nisu potrebne rezervacije, niti treba bilo gde da žurite. Potrebno je da 31.12. budete ispred Doma Narodne skupštine i pripremite se za lud i nezaboravan provod. Iako bude hladno, verujte, to nećete ni osetiti, jer peva jedna od najvećih zvezda na Balkanu i šire. Žena koja je stekla ogromnu popularnost, žena čiji je glas neverovatan, a izgleda poput devojke!
Lepa Brena će za Novu godinu nastupiti u luksuznom hotelu Palas u Petrovcu u Crnoj Gori za koji će dobiti čak 100.000 evra.

Gradska vlast u Čačku organizovaće koncert Lepe Brene na gradskom trgu za doček Nove godine. Očekuje se da će se na dočeku Nove godine na trgu pojaviti oko 10.000 ljudi - najavio je Jerotijević, direktor čačanskog Doma kulture.

Pregovori oko nastupa Lepe Brene na dočeku Nove godine na gradskom trgu trajali dva i po meseca i za njen dolazak će grad iz budžeta izdvojiti 2,5 miliona dinara, od čega će dva miliona biti plaćeno pevačici i njenom orkestru, dok će 500.000 dinara biti utrošeno za produkciju, binu, rasvetu i obezbeđenje.

Lepa Brena će za doček Nove godine nastupiti na Trgu, ispred Doma Narodne skupštine. Kako je najavljeno iz gradske uprave pored Lepe Brene za Novu godinu nastupiće još i Tropiko bend, kao i Stiven Sigal sa bendom.


Za doček Nove godine Lepa Brena je odlučila da ne nastupa nigde. Ona je odbila da nastupi na zabavi koju organizuje jedan šeik iz Dubaija. Zbog svega što joj se desilo na privatnom planu tokom godine, Brena je rešila je da te noći ne peva, već da uživa u svom domu sa porodicom.
Lepa Brena - Nova godina - Nova godina 2022


U hotelu Crown Plaza u Beogradu, za dobro raspoloženje i provod pobrinuće se Lepa Brena i Hari Mata Hari. Dočekajte Novu godinu sa jednom od najpopularnijih pevačica sa ovih prostora.

Fahreta Živojinović, poznatija kao Lepa Brena, jedna je od najpoznatijih srpskih i jugoslovenskih pop, pop-folk i folk pevačica. Poreklom je iz Bosne i Hercegovine, a udata je za bivšeg tenisera Slobodana Bobu Živojinovića. Karijeru je započela 1980. godine i ona je veoma brzo napredovala. Rođena je u Tuzli 1960. godine. Pored mnogobrojnih albuma, snimljni su i filmovi, koju su napravljeni da prate njen najnoviji album „Hajde da se volimo“ u kojem je Brena bila glavni lik. Tih godina, stekla je veliku popularnost u bivšoj Jugoslaviji, pa i šire. Lepa Brena i Slatki greh su najbolji muzički sastav svih vremena na ovim prostorima. Njena popularnost se širila iz dana u dan.
Lepa Brena - Nova godina