Lepa Brena - Nova godina Nova godina 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Lepa Brena će ove godine imati priliku da vam priredi provod za pamćenje u bajkovitom ambijentu restorana Topčiderac za Novu godinu. Na bini će se pored Brene naći i Arena bend i Valentina Kuzmanović.

Uz nezaboravne hitove, vrhunsku uslugu, bogatu svečanu večeru ućićete u Novu 2023. godinu. Kako bi na vreme osigurali svoje mesto na dočeku, preporučujemo vam da na vreme izvršite rezervaciju, jer će se za ovakav doček tražiti karta više.

U cenu karte, koja se kreće od 300€ do 350€, uračunata je bogta večera sa nacionalim i internacionalnim specijalitetima i veliki izbor alkoholnog i bezalkoholnog pića.
Lepa Brena - Nova godina - Nova godina 2024

Za reprizu Nove godine Lepa brena će nastupati u Belexpo Centru koji se nalazi u sklopu hotela Holiday Inn.

Cena po osobi se kreće od 120€ do 180€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje mesto za sedenje, svečanu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri. Uz kupljenu kartu za reprizu dočeka Nove godine u Belexpo Centru u hotleu Holiday Inn, ukoliko želite, je moguće ostvariti akcijsku cenu smeštaja u hotelskim sobama po principu noćenja sa doručkum i sa neograničenim korišćenjem spa centra. Smeštaj nije obavezan, već je na raspolaganju kao dodatna opcija.

Muzički program reprize će upotpuniti Dejan Petrović Big Band koji će uz Brenu napraviti neviđeni šou.

U prelepom ambijentu hotel Grand na Kopaoniku, za Novu godinu 2022. nastupiće lepa Brena sa Mega bendom. Ukoliko se odlučite za ovaj doček, nećete pogrešiti, uživaćete kako u pesmama najveće ex Yu zvezde, tako i u hrani, piću i u prelepom ambijentu ovog planinskog bisera.

Ne želite da Novu godinu dočekate u nekom restoranu, klubu, a ni kod kuće? Onda je za vas pravo rešenje da 2020. godinu dočekate sa Lepom Brenom koja će pevati ispred Doma Narodne skupštine.

Glavni novogodišnji program za doček Nove godine u Beogradu, trajaće dva dana, 30. i 31. decembra i učestvovaće dvanaest izvođača. Ne krijemo da će Lepa Brena biti najveća zvezda za sam doček. Lepa Brena će pevati od 22:45h do 00:30h. Pre Lepe Brene, nastupaće Maja Berović, a nakon nje Kiki i Piloti.

Ukoliko ne znate gde ćete za doček 2020. godine, a obožavate Lepu Brenu, ovo je pravi izbor za vas. Uz najveće hitove ove zvezde, uživaćete tokom cele večeri. Ponesite sa sobom dobru energiju, povedite svoje omiljeno društvo i uživajte do ranih jutarnjih časova. Neka vam ova Nova godina započne u sreći i veselju uz Lepu Brenu. Kada peva Lepa Brena, provod je zagarantovan. Lepa Brena je za vas napravila odličan repertoar, a priznaćete da to nije nimalo lako. Pored toliko hitova, od 1980. godine, mislite li da je lako izabrati određeni deo? Nimal nije lako, ali verujte Lepoj Breni i njenim izborima. Nisu potrebne rezervacije, niti treba bilo gde da žurite. Potrebno je da 31.12. budete ispred Doma Narodne skupštine i pripremite se za lud i nezaboravan provod. Iako bude hladno, verujte, to nećete ni osetiti, jer peva jedna od najvećih zvezda na Balkanu i šire. Žena koja je stekla ogromnu popularnost, žena čiji je glas neverovatan, a izgleda poput devojke!
Lepa Brena će za Novu godinu nastupiti u luksuznom hotelu Palas u Petrovcu u Crnoj Gori za koji će dobiti čak 100.000 evra.

Gradska vlast u Čačku organizovaće koncert Lepe Brene na gradskom trgu za doček Nove godine. Očekuje se da će se na dočeku Nove godine na trgu pojaviti oko 10.000 ljudi - najavio je Jerotijević, direktor čačanskog Doma kulture.

Pregovori oko nastupa Lepe Brene na dočeku Nove godine na gradskom trgu trajali dva i po meseca i za njen dolazak će grad iz budžeta izdvojiti 2,5 miliona dinara, od čega će dva miliona biti plaćeno pevačici i njenom orkestru, dok će 500.000 dinara biti utrošeno za produkciju, binu, rasvetu i obezbeđenje.

Lepa Brena će za doček Nove godine nastupiti na Trgu, ispred Doma Narodne skupštine. Kako je najavljeno iz gradske uprave pored Lepe Brene za Novu godinu nastupiće još i Tropiko bend, kao i Stiven Sigal sa bendom.


Za doček Nove godine Lepa Brena je odlučila da ne nastupa nigde. Ona je odbila da nastupi na zabavi koju organizuje jedan šeik iz Dubaija. Zbog svega što joj se desilo na privatnom planu tokom godine, Brena je rešila je da te noći ne peva, već da uživa u svom domu sa porodicom.
Lepa Brena - Nova godina - Nova godina 2024


U hotelu Crowne Plaza u Beogradu, za dobro raspoloženje i provod pobrinuće se Lepa Brena i Hari Mata Hari. Dočekajte Novu godinu sa jednom od najpopularnijih pevačica sa ovih prostora.

Fahreta Živojinović, poznatija kao Lepa Brena, jedna je od najpoznatijih srpskih i jugoslovenskih pop, pop-folk i folk pevačica. Poreklom je iz Bosne i Hercegovine, a udata je za bivšeg tenisera Slobodana Bobu Živojinovića. Karijeru je započela 1980. godine i ona je veoma brzo napredovala. Rođena je u Tuzli 1960. godine. Pored mnogobrojnih albuma, snimljni su i filmovi, koju su napravljeni da prate njen najnoviji album „Hajde da se volimo“ u kojem je Brena bila glavni lik. Tih godina, stekla je veliku popularnost u bivšoj Jugoslaviji, pa i šire. Lepa Brena i Slatki greh su najbolji muzički sastav svih vremena na ovim prostorima. Njena popularnost se širila iz dana u dan.
Lepa Brena - Nova godina
Lepa Brena - Nova godina
Lepa Brena - Nova godina
Lepa Brena - Nova godina

Da li Lepa Brena nastupa negde za Novu godinu?

Lepa Brena za Novu godinu peva u restoranu Topčiderac

Koliko košta Nova godina sa Lepom Brenom?

Cene se kreću od 300€

Šta je uračunato u cenu dočeka Nove godine?

U cenu ulaznice je uračunata je bogta večera sa nacionalim i internacionalnim specijalitetima i veliki izbor alkoholnog i bezalkoholnog pić