Lepa Brena - Nova godinaNova godina 2020 Beograd

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2020
Uskoro više informacija u vezi sa dočekom Nove 2020. godine.
Lepa Brena će za Novu godinu nastupiti u luksuznom hotelu Palas u Petrovcu u Crnoj Gori za koji će dobiti čak 100.000 evra.

Gradska vlast u Čačku organizovaće koncert Lepe Brene na gradskom trgu za doček Nove godine. Očekuje se da će se na dočeku Nove godine na trgu pojaviti oko 10.000 ljudi - najavio je Jerotijević, direktor čačanskog Doma kulture.

Pregovori oko nastupa Lepe Brene na dočeku Nove godine na gradskom trgu trajali dva i po meseca i za njen dolazak će grad iz budžeta izdvojiti 2,5 miliona dinara, od čega će dva miliona biti plaćeno pevačici i njenom orkestru, dok će 500.000 dinara biti utrošeno za produkciju, binu, rasvetu i obezbeđenje.

Lepa Brena će za doček Nove godine nastupiti na Trgu, ispred Doma Narodne skupštine. Kako je najavljeno iz gradske uprave pored Lepe Brene za Novu godinu nastupiće još i Tropiko bend, kao i Stiven Sigal sa bendom.


Za doček Nove godine Lepa Brena je odlučila da ne nastupa nigde. Ona je odbila da nastupi na zabavi koju organizuje jedan šeik iz Dubaija. Zbog svega što joj se desilo na privatnom planu tokom godine, Brena je rešila je da te noći ne peva, već da uživa u svom domu sa porodicom.
Lepa Brena - Nova godina - Nova godina 2020 Beograd


U hotelu Crown Plaza u Beogradu, za dobro raspoloženje i provod pobrinuće se Lepa Brena i Hari Mata Hari. Dočekajte Novu godinu sa jednom od najpopularnijih pevačica sa ovih prostora.
Lepa Brena - Nova godina