Aco Pejović - Nova godina Nova godina 2021

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2021
Jedan od najboljih pevača narodne muzike ikada, Aco Pejović, ove godine podićiće na noge salu Hotela Palas u Petrovcu za doček Nove godine 2020. Ove godine se traži karta više za Hotel Palas u Petrovcu, jer je poznato da svake godine ovaj hotel organizuje jedan od najatraktivnijih dočeka Nove godine u celom regionu. Glavna zvezda novogodišnje večeri biti najpopularniji pevač narodne muzike, Aco Pejović. Kada se govori o folk muzici i nastupima po diskotekama i splavovima ne postoji pevač na ovim prostorima koji je traženiji od Ace Pejovića i koji pravi bolju atmosferu. To je čovek čiji su nastupi prožeti emocijama i koji ostavi svoje srce publici na svojim nastupima. Dugogodišnjim radom i nebrojenim hitovima koji traju mnogo godina on je i dalje na vrhu muzičke scene u regionu, a nastupi su mu i dalje toliko energični da ćete sigurno uzivati ako odlučite da dođete u salu Hotela Palas u Petrovcu.
Aco Pejović - Nova godina - Nova godina 2021

Svi koji žele da dočekaju Novu godinu uz poznate hitove pevača, neka rezervišu na vreme, jer Hotel Palas spada u iskusne ugostitelje gde je provod zagarantovan. Ako imate nedoumicu ili mislite da će Vam biti dosadno u novogodišnjoj noći, obavezno razmislite o crnogorskom primorju i Petrovcu, jer odlična atmosfera ide uz Acine hitove i njegov bend. Ovaj legendarni pevač folk muzike pored svojih hitova pevaće i najpopularnije hitove svojih kolega.

Ambijent ovog hotela je magičan za praznike, a osoblje je poznato po visokom nivou profesionalnosti, tako da ćete biti zadovoljni uslugom, izborom pića i količinom hrane. Osigurajte svoje mesto na vreme, i uživajte u hitovima, poput Žar, Ne pitaj, Neverna, Pet kvadrata, Između nas, Makar zadnji put. Ako ste planirali odmor ili kratki predah na moru, iskoristite priliku dočekajte Novu godinu u Petrovcu, u Hotelu Palas uz poznate hitove Ace Pejovića.

Definitivno jedna od najglamuroznijih žurki za doček Nove godine 2019. desiće se u elitnom hotelu Crowne Plaza, a za nezaboravni provod biće zadužen Aco Pejović, jedan od najpopularnijih pevača na Balkanu.
Crowne Plaza Beograd je smešten na idelanoj lokaciji, u centru poslovnog dela Novog Beograda i na samo 5 minuta vožnje od centra grada.
Aco Pejović - Nova godina - Nova godina 2021

Da podsetimo, Aco Pejović je sredinom oktobra napravio nezaboravan tročasovni koncert u beogradskoj Štark Areni. On je pred 20.000 ljudi zapevao jedan od najnovijih hitova „Oko mene sve“, a zatim su usledile pesme „Litar krvi“, Sada ili nikada“ i druge. Gosti na koncertu su mu bili Zorica Brunclik, Predrag Živković Tozovac i Bora Čorba.
Više informacija i detalja o nastupu Ace Pejovića za doček Nove godine očekujemo uskoro.

Doček Nove godine 2016. sa Acom Pejovićem u Stadion Hall-u!


Dočekajte Novu godinu u restoranu Inter Hollywood uz neke od najvećih zvezda domaće estrade. Uz vrhunsku uslugu i profesionalno osoblje Vaš provod u najluđoj noći je zagarantovan. Za doček Nove godine će vas zabavljati Aco Pejović, kao i gost iznenađenja koji će učiniti novogodišnji doček nezaboravnim. Uživajte u savremenom muzičkom sistemu i svim pratećim svetlosnim efektima.
Aco Pejović - Nova godina - Nova godina 2021


Central Palace 2014. doček Nove godine. Najspektakularniji i najveći doček Nove 2015. će biti u Zepter Event Centru, gde će za najluđi doček biti zadužen Aco Pejović. Zepter Event Centar se nalazi u samom centru grada, a sam prostor će bit opremljen kvalitetnom rasvetom, savremenim nameštajem i ostalim sadržajima koji će vam obezbediti vrhunski provod za Novu godinu.
Aco Pejović - Nova godina
Aco Pejović - Nova godina