Slađa Allegro - Nova godina Nova godina 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Slađa Allegro Nova godina - Hotel Metropol Beograd

Detaljna ponuda - Slađa Allegro Nova godina

Hotel Metropol vam ove godine sprema sjajnu novogodišnju noć uz naše dve najpopularnije pevačice Slađu Allegro i Seku Aleksić. Ono što vas očekuje u samoj ponudi je svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola, kao i koktel dobrodošlice, dok će se sva pića plaćati po utrošku. Cena dočeka se kreće od 120€ i 180€ i zavisi od pozicije vašeg stola u sali.

Detaljne informacije o dočeku potražite na linku Slađa Allegro Nova godina Hotel Metropol

Pored Metropola, Slađa Allegro nastupa i u Tarapani, sa Sekom Aleksić, a više informacija o Novoj godini u Tarapani pogledajte na linku Slađa Allegro Nova godina Tarapana

Slađa Allegro - Nova godina - Nova godina 2024

Slađa Allegro Nova godina - Inter Hollywood Ledine Beograd

Provedite poslednje veče ove godine i dočekajte prvo januarsko jutro u ekskluzivnom restoranu Inter Hollywood Ledine. Restoran je i ove godine rešio da obraduje sve ljubitelje dobrog provoda i angažuje popularnu pevačicu, sjajnih vokalnih mogućnosti, Slađu Allegro. U lepo dekorisanom prostoru restorana čeka Vas pravi muzički ugođaj za Novu godinu u Beogradu. Ako želite da iskusite novogodišnji provod u prefinjenom restoranu sa gurmanskom hranom, Inter Hollywood Ledine je pravi izbor za Vas. U novogodišnjoj noći do ranih jutarnjih sati zabavljaće Vas Slađa Allegro i Samo Bob.

Danas se ne može zamisliti nijedna proslava u Srbiji bez hitova Imendan i Živim za to koji su obeležili Slađinu pevačku karijeru. Kada je počela sa svojom samostalnom karijerom izbacila je još dva hita Jelen i Afrika koje je publika odmah prihvatila.
Slađa Allegro - Nova godina - Nova godina 2024

Novogodišnja ponuda restorana Inter Hollywood Ledine obuhvata mesto svečanim okruglim stolom, komplet večeru i bezalkoholna pića. Cena karte je od 80 do 140 eura u zavisnosti u kojoj zoni se nalazi Vaš sto. Svečana večera se sastoji od predjela, glavnog jela, salate i deserta, a alkoholna pića mogu se dobiti po specijalno sniženim novogodišnjim cenama. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom čeka Vas prostrani parking gde možete parkirati.


Slađa Allegro Nova godina - Inter Hollywood Ledine Beograd

Ako ste se pitali gde će Nova godina imati najluđu žurku do zore sada vam možemo otkriti. Restoran Inter Hollywood Ledine ove godine je angažovao ni manje ni više nego tri muzičke zvezde koje će zabavljati goste u najluđoj noći. Slađa Allegro, Dara Bubamara i Darko Lazić će svojim hitovima dovesti atmosferu do usijanja, što znači da je provod u novogodišnjoj noći zagarantovan. Ne postoji više slavlje kod nas koje može da prođe bez poznatih hitova Slađe Allegro, kao što su pesma Imendan, Neka ide život i Živim za to. Slađa Allegro privlači jednako pažnju publike kao i kad je bila u Allegro bendu, kao i sada kada ima samostalnu karijeru.

Rezervišite svoje mesto na vreme u restoranu Inter Hollywood Ledine ukoliko želite da uživate u vrhunskom ambijentu, gurmanskoj večeri i odličnim muzičkim izvođačima. Cena karte zavisi od toga gde će Vam sto biti pozicioniran u odnosu na glavnu binu, gde će se smenjivati ova tri fenomenalna pevačka vokala. U cenu karte ulazi Vaše sedeće mesto, svečana večera koja se sastoji od predjela, glavnog jela, salate i deserta i bezalkoholna pića. Alkoholna pića se plaćaju po utrošku po specijalnim cenama. Ako rezervišete svoju kartu na vreme imaćete priliku da uživate u omiljenim hitovima vrhunskih pevača, Slađe Allegro, Dare Bubamare i Darka Lazića.
Slađa Allegro - Nova godina
Slađa Allegro - Nova godina
Slađa Allegro - Nova godina

Gde Slađa Allegro peva za Novu godinu?

Slađa Allegro za doček Nove godine peva u Metropolu i Tarapani

Koliko košta doček Nove godine sa Slađom Allegro?

Cene se kreću od 30€ u Tarapani i od 120€ u Metropolu

Šta je uračunato u cenu dočeka Nove godine?

U cenu karte je uračunata svečana večera na bazi švedskog stola, piće se plaća po utrošku.